آیا گوشی هوشمند شما در پایان روز همواره رو به مرگ است و شارژ ندارد؟ شما باید یک شارژر قابل حمل (پرتابل) خریده تا باتری شما را تغذیه کند. ما در این مقاله بهترین پاوربانک های موجود در بازار را گلچین کرده و راهنمای جامعی از خرید بهترین برندهای پاور بانک در سال ۲۰۱۷ در اختیار شما قرار دادهایم.
آیا به دنبال نمونهای از پاور بانک (Power Bank) با ظرفیت بالا، طراحی باریک، با تعداد زیادی پورت هستید که قابلیت اتصال به موبایل و تبلت را بصورت همزمان داشته باشد؟ ما هر آنچه شما نیاز دارید را در این مقاله گردآوری کردهایم.
بهترین پاور بانک های ۲۰۱۷ از منظر ظرفیت
Anker PowerCore ؛ یک همراه ۲۱ هزار آمپری
ویژگیهای مثبت:
ظرفیت بالای باتری (۲۰هزار و ۱۰۰ میلیآمپر ساعت)
سرعت شارژ بالا
ویژگیهای منفی:
وزن زیاد
عدم پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع (فست شارژ Fast Chargher)
احتمالا در مورد کمپانی انکر (Anker) شنیدهایدٰ؛ این برند، یکی از بهترین شرکتهای تولید کننده پاوربانک است. ظرفیت بالای ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلیآمپری به این معناست که می تواند بارها گوشی هوشمند خود را شارژ کنید، بدون آنکه مجبور باشید آن را دوباره به منبع تغذیه متصل کنید.
اگر دستگاههای شما از PowerIQ و یا VoltageBoost استفاده میکنند، امکان بهرهوری از قابلیت شارژ سریع برای آنها وجود دارد. تنها نقطه ضعفی که در این دستگاه به چشم میخورد عدم پشتیبانی از شارژ سریع Qualcomm است ولی با این وجود هم با سرعت زیادی دستگاه شما را شارژ میکند.
پاور بانک AUKEY ؛ شارژ همزمان دو دستگاه
ویژگیهای مثبت:
ظرفیت بالای باتری
دارای ۲ پورت یواسبی
ویژگیهای منفی:
طراحی ضغیف جعبهای
عدم پشتیبانی از شارژ سریع
اگر محصول Anker دردی از شما دوا نمیکند، پیشنهاد ما به شما پاورباک ۲۰ هزار میلیآمپری Aukey است. در طراحی این دستگاه از دو پوت یواسبی بهره گرفته شده است؛ به ای معنا که شما میتوانید همزمان تبلت و گوشی هوشمند خود را به آن متصل کنید. همچنین چراغی در آن تعبیه شده که میزان شارژ باقیمانده را نشان میدهد.
اما طراحی جعبهمانند آن شاید برای همه مناسب نباشد. اما این شارژر پرتال، بواسطه ظرفیت بالایی که دارد، شما را قادر میسازد تا گوشی و یا سایر گجتهای خود را بارها شارژ کنید.
پاوربانک RAVPower ؛ یک طراحی زیبا
ویژگیهای مثبت:
رنگبندی متنوع
طراحی کوچک
این محصول ارزانترین پاور بانک های ۲۰۱۷ است که درفهرست ما به چشم میخورد. همچنین اگر نیاز به شارژ دستگاه خود در حین حرکت دارید؛ روی مورد مناسبی دست گذاشتهاید.
این محصول ۶۷۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد؛ به این معنا که قادر است دستگاه شما را حداقل یک مرتبه و شاید در مواردی دو مرتبه شارژ کند. پاور بانک RAVPower در سه رنگ متنوع عرضه میشود. به این صورت که شما میتوانید از بین رنگهای صورتی، آبی براق و نقرهای، نسخه دلخوه خود را انتخاب کنید.
در یک سمت این دستگاه یک صفحه نمایش الایدی (LED) تعبیه شده است که میزان شارژ باقی مانده را نشان میدهد؛ به علاوه در این دستگاه از قابلیت شارژ سریع (Fast Charghe) نیز استفاده شده است.
iMuto ؛ ۳۰ هزار میلیآمپر و سه پورت همزمان
ویژگیهای مثبت:
ظرفیت فوقالعاده بالا
دارای ۳ پورت یواسبی (USB)
ویژگیهای منفی:
جاگیر بودن و اندازه بزرگ
سنگین
اگر به دنبال شارژر همراهی میگردید که ظرفیت بالایی داشته باشد و گزینههایی که تاکنون مطرح کردیم شما را راضی نکرده است، پاوربانک ۳۰ هزار میلیآمپری iMuto را به شما پیشنهاد میکنیم. با این دستگاه شما قادر خواهید بود گوشیهای هوشمند خود را حداقل ۶ مرتبه شارژ کنید و بازهم مقدار دیگری شارژ ذخیره داشته باشید.
نکته منحصربه فرد این دستگاه این است که قابلیت شارژ مکبوک و انواعی از لپتاپ ها را نیز دارد. اگر این ویژگی شما را برای خرید این دستگاه مجاب کرده است، ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که آیا دستگاه مکبوک و یا لپ تاپ شما را پشتیبانی میکند یا خیر.
شاید قیمت بالای ۴۵ دلاری آن شما را به شک بیاندازد، اما باید بدانید که پیدا کردن یک پاوربانک ۳۰ هزار میلیآمپری در بازار با چنین اندازه کوچکی تقریبا غیرممکن به نظر میرسد.
بهترین پاوربانکهای بازار از منظر ضخامت
Icework ؛ یک گزینه نازک، خیلی نازک
ویژگیهای مثبت:
طراحی نازک
کابل شارژ متصل به دستگاه
ویژگیهای منفی:
کابل شارژ بسیار کوتاه
عدم پشتیبانی از سری C یواسبی (USB-C)
اگر به دنبال پاوربانک نازکی هستید که بتوانید آن را در جیب جلوی کیفتان قرار دهید، این محصول ۵ هزار میلیآمپری شرکت Icework کاملا برای شما مناسب است. نکته منحصر به فرد این محصول این است که شما از بابت گمکردن کابل شارژ نگرانی ندارید؛ چرا که به دستگاه متصل است. با این وجود این کابل بسیار کوتاه است.
حواستان را روی این نکته متمرکز کنید که این محصول فقط از میکرو یواسبی پشتیبانی میکند؛ به این معنا که غیر از دستگاههای اندرویدی و معدودی از نسخههای جدید آیفون، باقی گجتها را پشتیبانی نخواهد کرد، چرا که فاقد یواسبی C است.
Poweradd Pilot 2GS ؛ یک بچهغول ۱.۳ سانتیمتری
ویژگیهای مثبت:
ظرفیت بالا
شارژ سریع
ویژگیهای منفی:
نسبتا سنگین
محصول باریک شرکت Poweradd نسخهی معرکهای است! جدای از ظرفیت ۱۰ هزار میلیآمپری آن، قیمت چندان بالایی هم ندارد؛ اما ممکن است نسبتا سنگین باشد. با همهی اینها، ضخامت ۱.۳ سانتیمتری آن میتواند هر کسی را وسوسه کند. بدون شک این پاور بانک بهترین گزینه برای قرار دادن در جیب و بیرون رفتن است.
برخلاف نمونه قبلی که کابل شارژ آن به دستگاه متصل بود، در این شارژرِ همراه، کابل شارژ جدا از دستگاه بوده و احتمال گم شدن آن وجود دارد.
پاوربانک دو هستهای (Core II) انکر؛ یک پاوربانک در جیب شما !
ویژگیهای مثبت:
طراحی بسیار باریک
حمل آسان
ویژگیهای منفی:
فاقد کابل اتصال
پاوربانک دو هستهای کمپانی Anker که به احتمال زیاد قابل حمل ترین پاوربانک موجود در این فهرست است، شما را قادر میسازد دستگاه هوشمند خود را حداقل دو مرتبه شارژ کامل کند. اندازه کوچک آن این امکان را به شما میدهد که به سادگی داخل جیب کولهتان قرار دهید.
تنها ۲۰۹ گرم وزن و ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارد. بنابراین شما با وجود اینکه وزن زیادی احساس نمیکنید، ۱۰ هزار میلیآمپر قدرت اضافی را همراه خود داشته باشید. به علاوه فناوری شارژ سریع (Fast-Charging) آن بدین معناست که مدت زمان زیادی را برای شارژ اسمارتفون خود صرف نخواهید کرد. اما فقدان کابل اتصال آن معضل بزرگی به شمار می رود؛ شما دائما باید به دنبال کابل بگردید.
بهترین پاور بانک ها از منظر تعداد پورت
MAXOAK ؛ شش پورت همزمان فعال
ویژگیهای مثبت:
دارای ۶ پورت
ظرفیت بالا
ویژگیهای منفی:
اندازه بزرگ
شاید این دستگاه قابل حملترین محصول موجود در این لیست نباشد، اما پورتهای زیادی در آن تعبیه شده است تا بتوانید دستگاههای متعددی را به آن متصل کنید؛ اسمارتفونها، تبلتها و یا حتی لپتاپها.
شما میتوانید به طور همزمان ۶ دستگاه را به آن متصل کنید و بهواسطه ظرفیت ۵۰ هزار میلیآمپریاش، شارژ کردن همه آنها کار چندان دشواری برایش نخواهد بود. بنابراین اگر شما واقعا با تعداد زیادی دستگاه الکترونیکی هوشمند احاطه شدهاید، به احتمال قوی این دستگاه مناسبترین گزینه برای خرید شما خواهد بود.
نسخه جدید پاوربانک Qi-infinity ؛ قدرتمند و بزرگ
ویژگیهای مثبت:
دارای ۴ پورت
۳۵ هزار میلیآمپر قدرت
ویژگیهای منفی:
اندازه بزرگ
عدم پشتیبانی هرگونه لبتاپ
آیا به دنبال دستگاه دیگری با پورتهای فراوان هستید؟ پاوربانک Qi-infinity، با داشتن ۴ پورت، ممکن است انتخاب خوبی برای شما باشد. بدین وسیله شما قادر خواهید بود مکبوکها را نیز به مانند دستگاههایی نظیر آیفون که از یواسبی پشتیبانی میکنند، شارژ کنید.
پورت شارژ سریع (Fast-Charging) نیز در آن تعبیه شده است که با گوشیهای جدیدی مانند گلکسی اس۷ سامسونگ سازگار است.
ToughJuice از کمپانی ZeroLemon ؛ طراحی زیبا و البته قیمت بالا !
ویژگیهای مثبت:
دارای چهار پورت
قابلیت حمل فوقالعاده آسان
ویژگیهای منفی:
عدم تناسب میان ظرفیت و قیمت بالا
پاوربانک جدید ZeroLemon از لحاظ ظرفیت انتخاب مناسبی است. این نسخه تنها در یک رنگ عرضه میشود. اندازهای بسیار کوچک دارد و بسیار نازک طراحی شده است؛ کامل مناسب برای حمل با جیبهای کوچک کولههایتان! این دستگاه با قیمت ۶۵ دلار عرضه میشود که نسبتا بالاست.
همچنین این محصول از ۴ پورت پشتیبانی میکند؛ بنابراین شما قادر خواهید بود دستگاههای هوشمند متعددی را به طور همزمان به آن متصل کنید.
بهترین پاوربانکهای ۲۰۱۷ برای لپتاپ و گوشی
Universal از شرکت RAVPower ؛ نگران شارژ لپتاپ خود نباشید!
ویژگیهای مثبت:
خروجی AC
ظرفیت ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلیآمپری
ویژگیهای منفی:
اندازه بزرگ
اگر به دنبال منبعی برای شارژ همزمان لپ تاپ و موبایل خود هستید، پاور بانک قابل حمل شرکت RAVPower انتخاب خوبی برای شما است. این دستگاه از یواسبی سی (USB-C) و نیز خروجیهای معمول یواسبی بهرهمند است. همچنین به واسطه خروجی AC آن قادر خواهید بود لپتاپ خود را به طور مستقیم شارژ کنید.
همچنین این دستگاه از یک باتری با ظرفیت ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلیآمپر ساعتی برخوردار است. بنابراین قادر خواهد بود پیش از آنکه نیاز باشد به منبع برق متصل شود، به طور همزمان گوشی و تبلت شما را به سادگی هر چه تمامتر فولشارژ کند.
Pilot Pro2 شرکت Poweradd ؛ زیبا و پرقدرت
ویژگیهای مثبت:
ظرفیت ۲۳ هزار میلیآمپر ساعتی
ویژگیهای منفی:
حمل و نقل ضعیف
مواظب باشید تصویر بالا شما را فریب ندهد، این پاوربانک چندان هم کوچک نیست. با این حال قادر است، لپتاپ و یا تبلت شما را همزمان با گوشی هوشمندتان شارژ کند. امکان شارژ همزمان سه دستگاه به آن مهیا است. با توجه به ظرفیت ۲۳ هزار میلیآمپریاش، مدت زیادی میتوانید از آن استفاده کنید.
تیمور خسروی
- 10
- 5