چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۵۲ - ۰۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۶۷۴
موبایل و تبلت

بهترین گوشی‌های اندروید ۲۰۱۷ از لحاظ تجربه کاربری؛ از ریزر فون تا نوکیا ۸

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نحوه کارکرد یک گوشی تاثیر بسیار زیادی در میزان محبوبیت و فروش آن دارد. در این نوشتار به معرفی بهترین گوشی های اندرویدی از لحاظ تجربه کاربری در سال ۲۰۱۷ پرداخته‌ایم.

 

گوشی های پرچمداری که اخیرا وارد بازار شده‌اند، شباهت زیادی به یکدیگر دارند زیرا قابلیت‌ها و سخت افزارهای نسبتا یکسانی را در اختیار کاربرانشان می‌گذارند، به همین دلیل روز به روز فاصله بین این محصولات کمتر می‌شود؛ حال این سوال مطرح می‌شود که چگونه باید بدانیم که در مجموع کدام گوشی بهترین کارایی را ارائه می‌کند؟

 

برای بیشتر کاربران تجربه کلی کسب شده از استفاده از یک گوشی پاسخ این سوال را مشخص می‌کند به همین دلیل در این نوشتار نحوه تعامل وضوح نمایشگر، قابلیت‌های صوتی، راندمان باتری، قدرت دوربین و کارایی یک گوشی هوشمند با یکدیگر را مورد بررسی قرار داده‌ایم تا به این سوال پاسخ دهیم. پارامتر دیگری که باید در این زمینه مورد بررسی قرار گیرد، چگونگی ارزیابی میزان مطلوبیت تجربه کاربری (UX) در زمینه استفاده از یک گوشی همراه است؛ با توجه به این که کارایی هر ویژگی برای هر شخص تغییر می‌کند.

 

 چگونه در این بررسی تجربه کاربری را سنجیده‌ایم؟

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در هنگام ارزیابی چند محصول، تصمیم گیری در این مورد که کدام گوشی بهترین تجربه کاربری را ارائه می‌کند احتمالا سخت‌ترین چالشی است که یک کارشناس با آن روبرو می‌شود؛ زیرا پارامترهایی مثل کیفیت تصویر، عملکرد باتری و کارایی یک گوشی همراه قابل اندازه گیری هستند اما تجربه کاربری برای هر شخصی متفاوت است. با این حال در این مطلب یک راهکار ساده برای بررسی UX مورد استفاده قرار گرفته است؛ به این نحو که همه ویژگی‌های یک گوشی همراه از مشخصه‌های سخت افزاری نظیر وضوح نمایشگر، قدرت صوتی، راندمان باتری و کیفیت دوربین گرفته تا مشخصه‌های نرم افزاری مانند سرعت دریافت بروزرسانی‌های جدید، نسخه سیستم عامل، میزان نزدیکی سیستم عامل به پلت فرم خام اندروید و سایر قابلیت‌های نرم افزاری تاثیرگذار در عملکرد یک محصول، مورد ارزیابی قرار گرفته است. در واقع می‌توان گفت که در این نوشتار نتیجه ارزیابی برحسب تست‌های کمیتی، تجربه کاربری و ویژگی‌های خاصی که هر محصول در خود دارد، ارائه شده است.

 

بالاترین امتیاز این ارزیابی ۱۱۹ بوده است. اسپیکرهای دوگانه استریو، نمایشگر HDR، آمپلی فایر، شارژ بی سیم، دوربین دوگانه، حافظه قابل ارتقاء، مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و خاک، درگاه مادون قرمز و قابلیت‌های پرداخت آنلاین از جمله ویژگی‌هایی بوده‌اند که در امتیازدهی به یک گوشی در این بررسی مد نظر قرار گرفته‌اند. به منظور خلاصه سازی لیست کامل مشخصات هر محصول در رابطه با معیارهای فوق شرح داده نشده و تنها امتیاز نهایی کسب شده توسط هر گوشی هوشمند ارائه شده است.

 

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷ از لحاظ تجربه کاربری

 

۱۰. بلک بری کی وان بلک (BlackBerry KEYone Black)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

کی وان یکی از خاص‌ترین گوشی های ارائه شده در این لیست است، زیرا در این مجموعه تنها این گوشی هوشمند می‌تواند امکان استفاده از یک صفحه کلید QWERTY را در اختیار شما بگذارد. کی وان ویژگی‌های بسیار خوبی دارد اما صفحه کلید فیزیکی این محصول، منحصر بفردترین مشخصه آن محسوب می‌شود؛ با این حال داشتن حاشیه‌های ضخیم، بروزرسانی‌های دارای فاصله زمانی زیاد و سیستم عامل قدیمی از جمله نقاط ضعفی هستند که باعث شدند که این گوشی هوشمند در این بررسی از نظر UX تنها ۳۳ امتیاز کسب کند و در انتهای لیست قرار گیرد.

 

۹. ریزر فون (Razer Phone)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ریزر فون، به عنوان یک تازه وارد در دنیای اندروید، به طور خاص برای گیمرها طراحی شده است و ظاهر بسیار خوبی دارد اما بررسی‌های انجام شده نشان داد که این گوشی هوشمند نمی‌تواند همه مشخصات تئوری خود را ارائه کند. با این حال نرخ بالای تازه سازی نمایشگر این گوشی هوشمند باعث شد که این گوشی گیمینگ بتواند ۴۰ امتیاز را در زمینه تجربه کاربری کسب کند. ریزر فون اولین گوشی هوشمندی محسوب می‌شود که می‌تواند نرخ تازه سازی معادل ۱۲۰Hz را در اختیار شما بگذارد.

 

۸. وان پلاس ۵ تی (OnePlus 5T)

 

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در یک پله بالاتر از ریزر فون، وان پلاس ۵ تی قرار دارد؛ جدیدترین گوشی شرکت وان پلاس که به عنوان جانشین مدل موفق وان پلاس ۵ با یک نمایشگر بزرگ‌تر با حاشیه‌های باریک‌تر وارد بازار شد. نسبت بدنه به نمایشگر بالاتر ۵ تی در مقایسه با وان پلاس ۵ باعث شده است که گوشی جدید وان پلاس نسبت به محصولی که این سازنده چینی در اوایل سال ۲۰۱۷ وارد بازار کرد، برجسته‌تر جلوه کند. این ویژگی در واقع تنها مشخصه‌ای است که بین این دو گوشی هوشمند فاصله ایجاد می‌کند. وان پلاس ۵ تی توانست در این بررسی ۴۲ امتیاز کسب کند.

 

۷. موتو زد ۲ فورس (Moto Z2 Force)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

موتو زد ۲ فورس یکی دیگر از گوشی‌ هایی است که توانست در این لیست برای خود جایگاه خاصی را رقم بزند. این محصول به دلیل داشتن یک طراحی ماژولار می‌تواند خاصیت بسط پذیری را بر خلاف سایر گوشی‌ های موجود در این لیست در اختیار شما قرار دهد. توانایی موتو زد ۲ فورس در پشتیبانی تجهیزات موتو مد (Moto Mod) باعث شده است که شما بتوانید از وسایل دیگری در کنار این گوشی هوشمند استفاده کنید و علاوه بر این قابلیت‌های این محصول را نیز ارتقاء دهید. ماهیت ماژولار موتو زد ۲ فورس باعث شد که این گوشی هوشمند بتواند در این بررسی از نظر تجربه کاربری ۴۵ امتیاز کسب کند.

 

۶. گوگل پیکسل ۲ ایکس ال (Google Pixel 2 XL)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

پیکسل ۲ ایکس ال یکی دیگر از گوشی های برتر این لیست است. این گوشی هوشمند بر خلاف سایر گوشی هایی که در این لیست معرفی شده‌اند، می‌تواند تجربه استفاده از سیستم عامل اندروید را دقیقا به همان نحوی که گوگل در نظر دارد در اختیار شما بگذارد. پیکسل ۲ ایکس ال در مقایسه با گوشی های دیگر معرفی شده در این نوشتار، جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید را به همراه بیشترین سرعت بروزرسانی نرم افزاری در خود دارد، اما متاسفانه این دو ویژگی مثبت نمی‌توانند همه نقطه ضعف‌های این محصول مانند نداشتن حافظه قابل ارتقاء و دوربین دوگانه را جبران کنند. پیکسل ۲ ایکس ال در این بررسی ۴۸ امتیاز کسب کرد.

 

۵. نوکیا ۸ (Nokia 8)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نوکیا برگشته است! این برند فنلاندی توسط یک شرکت چینی به نام اچ ام دی گلوبال خریده شد و حال می‌خواهد دوباره جایگاه برتر خود را در دنیای گوشی های همراه به دست بیاورد. دوربین دوگانه اصلی، مقاومت در برابر پاشش آب و دوربین قدرتمند سلفی از جمله ویژگی‌های مثبتی هستند که باعث شدند نوکیا ۸ بتواند از نظر مطلوبیت تجربه کاربری ۴۹ امتیاز کسب کند.

 

۴. سونی اکسپریا ایکس زد ۱ (Sony Xperia XZ1)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سونی گوشی های زیادی را وارد بازار کرده اما اکسپریا ایکس زد ۱ برترین محصولی محسوب می‌شود که تا به حال از طرف این سازنده عرضه شده است. اکسپریا ایکس زد ۱ در این بررسی ۵۲ امتیاز کسب کرد زیرا می‌تواند یک حافظه قابل ارتقاء را در کنار سیستم عامل اندروید اوریو و توانایی‌های خوب تصویربرداری و فیلم برداری در اختیار شما بگذارد.

 

۳. هواوی میت ۱۰ پرو (Huawei Mate 10 Pro)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

میت ۱۰ پرو یکی از سه گوشی برتر معرفی شده در این لیست است زیرا می‌تواند بسیاری از ویژگی‌های سخت افزاری یک گوشی پرچمدار را ارائه کند. این گوشی هوشمند تنها محصول معرفی شده در این لیست است که می‌تواند یک دوربین دوگانه با لنزهای برند آلمانی لایکا (Leica) را در اختیار شما قرار دهد. حاشیه‌های بسیار باریک، توانایی پشتیبانی قابلیت HDR 10 و ظرفیت بالای حافظه داخلی پایه از دیگر ویژگی‌های منحصر بفرد این گوشی هوشمند هستند. میت ۱۰ پرو در مقایسه با بعضی از گوشی ‌های موجود در این لیست با سرعت کمتری بروزرسانی می‌شود. این ویژگی در کنار داشتن نرم افزارهای تکراری باعث شد که گوشی پرچمدار جدید سازنده چینی بتواند تنها ۵۸ امتیاز را در این بررسی از نظر مطلوبیت تجربه کاربری کسب کند.

 

۲. سامسونگ گلکسی نوت ۸ (Samsung Galaxy Note 8)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

فبلت پرچمدار ۲۰۱۷ سامسونگ توانست در این بررسی در جایگاه دوم قرار گیرد. این سازنده کره‌ای سال گذشته به دلیل مشکلات ناشی از انفجار گوشی های گلکسی نوت ۷ تجربه‌های تلخی را کسب کرد اما امسال توانست با عرضه گوشی هایی منحصر بفرد نظیر نوت ۸ دوباره جایگاه محبوب خود را در میان کاربران و منتقدان پیدا کند. گلکسی نوت ۸ سامسونگ می‌تواند قلم کاربردی اس پن را در کنار یک نمایشگر زیبای لبه به لبه دارای توانایی پشتیبانی قابلیت HDR 10 در اختیار شما بگذارد. این گوشی هوشمند چند نرم افزار تکراری را بر روی خود دارد و علاوه بر این هنوز سیستم عامل اندروید اوریو را دریافت نکرده است. این دو نقطه ضعف باعث شدند که نوت ۸ در این بررسی ۶۱ امتیاز کسب کند.

 

۱. ال جی وی ۳۰ (LG V30)

بهترین گوشی های اندروید ۲۰۱۷,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

وی ۳۰، جدیدترین گوشی پرچمدار ال جی، توانست در این بررسی در جایگاه اول از نظر مطلوبیت تجربه کاربری قرار گیرد زیرا در مقایسه با سایر گوشی های معرفی شده در این لیست معیارهای بیشتری را پوشش می‌دهد. این گوشی هوشمند سیستم عامل اندروید ۸ اوریو را بر روی خود ندارد اما ویژگی‌های صوتی و مقاومتی بهتری را در کنار یک دوربین، نمایشگر، حافظه داخلی و … بهتر در اختیار شما می‌گذارد. وی ۳۰ توانست در این بررسی ۶۴ امتیاز کسب کند.

 

حرف آخر

برنده این بررسی که در زمینه برتری یک گوشی هوشمند از نظر تجربه کاربری یا UX انجام شد، ال جی وی ۳۰ است. در این بررسی بعد از وی ۳۰، گلکسی نوت ۸ سامسونگ و میت ۱۰ پرو هواوی به ترتیب در مقام دوم و سوم قرار گرفتند. وی ۳۰ تنها ۵۳ درصد از مجموع کل امتیازات را کسب کرد اما باید در نظر داشت که این دستگاه در مقایسه با سایر محصولات موجود در بازار قابلیت‌های بیشتری را در قالب یک گوشی هوشمند در اختیار شما می‌گذارد. نکته‌ای که باید مد نظر قرار گیرد این است گوشی های مختلف مشخصات مختلفی را ارائه می‌کنند، به همین دلیل هیچ سازنده‌ای نمی‌تواند همه ویژگی‌های معیار یک گوشی پرچمدار را در قالب یک محصول ارائه کند.

 

 

  • 11
  • 12
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
میخواستی تبلیغ ال جی را بکنی؟؟؟
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش