هواوی میت ۱۰ یکی از کاملترین گوشی های بازار است که تقریبا در تمام بخشها، یکی دو ویژگی جدید و منحصربهفرد دارد. در بحث قابلیت های ارتباطی و امکانات شبکه هواوی میت ۱۰ (Huawei Mate 10) نیز نکات مهمی وجود دارد که کاربرانی که قصد خرید پرچمدار ۲۰۱۷ این کمپانی چینی را دارند، بهتر است آنها را بدانند.
اولین گوشی جهان با قابلیت اتصال هر دو سیمکارت به شبکه ۴G LTE
میت ۱۰ هواوی مشابه بسیاری از گوشی های عرضه شده در این چند سال، از یک خشاب هیبریدی بررخوردار است که کاربران میتوانند دو سیمکارت را به طور همزمان درون آن قرار دهند. این خشاب بر روی لبهی سمت چپ گوشی قرار گرفته و برای بیرون آوردن آن نیاز به سوزن مخصوصی دارید که داخل جعبه قرار داده شده است.
اما در حالی که اکثر سازندگان تنها اجازه میدهند سیمکارت دوم را به شبکهی ۲G و نهایاتا ۳G متصل کنید، در میت ۱۰ شما قادر خواهید بود هر دو سیمکارت را به طور همزمان به شبکهی ۴G LTE متصل کنید و این موضوع برای اولین بار در دنیای موبایل عملی شده است. شاید برای کاربران عادی این موضوع چندان هم قابلیت ویژهای به شمار نیاید، اما برای آن دسته از کاربران حرفهای که از تماس ۴G بهره میبرند و به طور مثال یکی از سیمکارتهایشان برای ارتباطات شخصی و یکی از آنها برای تماسهای کاری استفاده میشود، اهمیت بسیار بالایی وجود دارد که هر دو سیم قابلیت اتصال به شبکهی اینترنت موبایل ۴G و تماس صوتی VoLTE را داشته باشند.
پردازندهی کایرین ۹۷۰ به یک واحد پردازش عصبی مجزا مجهز شده است که هنگام برقراری تماس، صدای هر دو طرف را آنالیز کرده و با پردازش آنها و حذف نویزهای محیطی و دیگر موارد ناخواسته، بهترین کیفیت ممکن در پخش و انتقال صدا را به اجرا درمیآورد. علاوه بر این، شما میتوانید به جای یکی از سیمکارتهای نانو، یک کارت حافظهی جانبی میکرو اس دی تا سقف ۲۵۶ گیگابایت را درون این خشاب قرار دهید تا فضای ذخیرهسازی دیوایس را افزایش دهید.
هواوی میت ۱۰ به یک چیپست ان اف سی بر روی پشت، بلوتوث ورژن ۴.۲، پورت یو اس بی تایپ سی، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و البته یک سنسور فرستندهی نور مادون قرمز بر روی لبهی بالایی خود مجهز شده است که از طریق آن میتوانید وسایل دیجیتال نظیر دوربین عکاسی، تلویزیون و پخشکنندههای ویدیویی را از راه دور کنترل کنید؛ یک نرم افزار مخصوص این ریموت کنترل نیز به شکل پیشفرض بر روی دیوایس نصب شده است و میتوانید درون آن لیست کاملی از انواع مدلها و برندهای محصولات الکترونیکی را مشاهده کنید و ظاهر رابط کاربری کنترل را نیز به سلیقهی خود تغییر دهید.
سریع ترین مودم دنیای موبایل، یکی از امکانات شبکه هواوی میت ۱۰ است!
هواوی میت ۱۰ یکی از اولین گوشی های جهان است که به مودم LTE-A Pro Cat 18 مجهز میشود. این مودم فوق سریع که در واقع پرچمدار مودمهای دنیای موبایل محسوب میشود، به کاربران قویترین گوشی تاریخ هواوی اجازه میدهد که با اتصال به شبکهی LTE، به سرعت دانلود باورنکردنی ۱۲۰۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنند! این سرعت در کنار نرخ آپلود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه، ارقامی هستند که تا پیش از این بر روی یک گوشی موبایل قابل دستیابی نبودند و حالا به لطف این مودم پیشرفته، میتوانید از آنها لذت ببرید.
پیشرفت همهجانبه و توسعهی نسل جدید پردازندههای ساخت های سیلیکون، که یکی از کمپانیهای زیرمجموعهی خود هواوی است و در زمینهی ساخت تراشه فعالیت میکند، به وضوح قابل مشاهده است و تجهیز کایرین ۹۷۰ به این مودم در مقایسه با کایرین ۹۶۰ که سال گذشته در همین زمان عرضه شده و از مودم LTE Cat.12 برخوردار بود، یکی از زمینههای این پیشرفت محسوب میشود. جالب است بدانید که سرعت دانلود در مودم LTE Cat.12 حداکثر به ۶۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد و بنابراین یک جهش دو برابری را در میت ۱۰ هواوی نسبت به نسل قبل مودمهای این سری (که در خانوادهی میت ۹ به کار رفته بود) شاهد خواهید بود.
البته باید توجه کنید که صرف در اختیار داشتن یک گوشی از سری میت ۱۰ و اتصال به شبکهی LTE سیمکارت نمیتواند این سرعت را برای شما فراهم کند و حتما لازم است که آن شبکه، ظرفیت دستیابی به چنین سرعت خیرهکنندهای بر پایهی اینترنت همراه را داشته باشد. در ضمن کیفیت آنتندهی، تراکم شبکه و فاکتورهایی نظیر نزدیکی به مرکز ارسالکنندهی سیگنالها و سرویس خریداریشده نیز در تعیین سرعت اهمیت دارند.
جمعبندی؛ هواوی میت ۱۰ از امکانات ارتباطی قابل قبولی برخوردار است
بنابراین در انتهای این بررسی میتوان گفت که امکانات شبکه هواوی میت ۱۰ نیز مانند دوربین و امکانات هوش مصنوعی این دیوایس، نمرهی قبولی از گجت نیوز دریافت میکنند و دو ویژگی مهم در این بخش یعنی امکان فعال بودن هر دو سیمکارت بر بستر شبکهی ۴G LTE و مجهز شدن به مودم فوق سریع LTE-A Pro Cat 18، پرچمدار جدید هواوی را به گزینهای خواستنی برای کاربرانی که به امکانات ارتباطی اهمیت زیادی میدهند، تبدیل میکنند.
البته شبکههای اینترنت همراه در حال حاضر قابلیت به اجرا گذاشتن پتانسیل بسیار بالای این مودم موبایل را ندارند و حداکثر سرعت دانلود سه اپراتور مخابراتی مطرح که در کشور ما فعالیت میکنند، در بهترین حالت بین ۳۰ تا ۸۰ مگابیت بر ثانیه متغیر بوده است و سرعت آپلود هم در شرایط ایدهآل نهایتا به حدود ۳۰ تا ۴۵ مگابیت بر ثانیه میرسد، اما در آیندهای نزدیک و با توسعه و عرضهی پروتکلهای اینترنت ۵G که همین حالا هم اپراتورهای متعددی در جهان در حال آزمایش آن هستند، میت ۱۰ و مدل پرو آن به سریعترین دیوایس های بازار تبدیل خواهند شد.
- 17
- 5