چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۴:۱۰ - ۱۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۳۰۳
موبایل و تبلت

کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟ گلکسی ای ۸ (۸ پلاس)، نوکیا ۸ یا وان پلاس ۵T

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

تکراتو/ نوکیا، وان پلاس و سامسونگ از سازندگانی هستند که تبحر خاصی در ساخت گوشی‌ دارند. در این مطلب به مقایسه جدیدترین گوشی‌های این ۳ برند پرداخته‌ایم تا ببینیم کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد.

 

چه محصولی یک گوشی اقتصادی و کارآمد محسوب می‌شود؟

گاهی نمی‌توان یک گوشی مقرون به صرفه را تنها به عنوان محصولی معرفی کرد که با قیمتی ارزان‌تر از ۲۰۰ دلار در بازار خرید و فروش می‌شود، زیرا گوشی‌های دیگری نیز در بازار وجود دارند که کارایی و تجربه بسیار خوبی را ارائه می‌کنند؛ اما در مقایسه با سایر محصولات مشابه قیمت چندان گرانی هم ندارند.

 

وان پلاس ۵ تی، گلکسی ای ۸ (گلکسی ای ۸ پلاس) و نوکیا ۸ از جمله این محصولات هستند. این چهار دستگاه را نمی‌توان در طبقه بندی گوشی‌های ارزان قیمت قرار داد؛ زیرا هر یک از آن‌ها قیمتی بیش از ۴۰۰ دلار دارد، اما باید به این نکته اشاره کرد که این گوشی‌ها تقریبا هرآنچه را که از یک گوشی خوب انتظار دارید در اختیار شما می‌گذارند.

 

گوشی‌های همراه به بخشی یکپارچه از زندگی ما تبدیل شده‌اند. این وسایل الکترونیکی در برخی موارد حتی توانسته‌اند نحوه زندگی و کار کردن کاربران خود را تغییر دهند. در حقیقت می‌توان گفت که گوشی‌های همراه علاوه بر این که به قسمتی جدانشدنی از زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند، این امکان را نیز برای ما فراهم ساخته‌اند که با اعضای خانواده، دوستان و آشنایان خود هم به طور پیوسته در ارتباط باشیم.

 

به دلیل وجود داشتن انواع مختلفی از گوشی‌های هوشمند در بازار، انتخاب کردن یک محصول که بتواند همان کارایی مورد نظر ما را ارائه کند و هم از قیمت مناسبی برخوردار باشد، کمی دشوار شده است.

 

اگر که توانایی پرداخت بهای گوشی‌های گران قیمت (محصولاتی که با حداقل قیمت ۶۵۰ دلار عرضه می‌شوند) را ندارید و می‌خواهید محصولی باکیفیت را خریداری کنید که قیمتی بین ۴۵۰ تا ۶۰۰ دلار داشته باشد، وان پلاس ۵ تی، نوکیا ۸ و گلکسی ای ۸ و البته مدل بزرگتر گلکسی ای ۸ پلاس انتخاب‌های بسیار خوبی برای شما محسوب می‌شوند.

 

البته می‌توانید کمی منتظر بمانید تا وان پلاس ۶ نیز وارد بازار شود و سپس برای خرید آن اقدام کنید، اما در صورتی که هم اکنون قصد خرید یک گوشی در این رنج قیمتی دارید، این ۴ محصول از بهترین گوشی‌های موجود در بازار به شمار می‌آیند.

 

در این میان سامسونگ هنوز قیمت گوشی‌های گلکسی ای ۸ و گلکسی ای ۸ خود را اعلام نکرده، اما انتظار داریم که این دو گوشی زیبا با قیمتی بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ دلار وارد بازار شوند؛ به طور دقیق‌تر می‌توان احتمال داد که گلکسی ای ۸ با قیمت ۴۵۰ دلار و گلکسی ای ۸ پلاس با قیمت ۵۳۰ دلار عرضه شود.

 

در این بازه قیمتی وان پلاس ۵T حرف اول را می‌زند با این حال می‌توان گفت که باید محصولی را انتخاب کنید که از نظر سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با سلیقه شما باشد. سامسونگ فکر می‌کند که توانسته با عرضه دو گوشی گلکسی ای ۸ ۲۰۱۸ و ای ۸ پلاس این ترکیب را به خوبی ارائه کند.

 

با این حال ما در این مطلب به مقایسه برترین گوشی‌های اقتصادی در قالب ۴ محصول معرفی شده‌ فوق پرداخته‌ایم تا یک نتیجه گیری بهتر را ارائه کنیم. آنچه که در این بررسی می‌خوانید مقایسه این محصولات از نظر سبک طراحی، کارایی نمایشگر، ترکیب سخت افزاری، عملکرد دوربین، قدرت باتری، موقعیت نرم افزاری، سایر مشخصات اصلی و در نهایت ارائه یک نتیجه گیری و جدول مشخصات را در بر می‌گیرد.

 

مقایسه برترین گوشی‌های اقتصادی : گلکسی ای ۸ (۸ پلاس) در برابر نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی!

سبک طراحی

 

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بررسی این قسمت را با نوکیا ۸ شروع می‌کنیم. این گوشی هوشمند طراحی ساده‌ای دارد و در مقایسه با سه محصول دیگر به نمایشگر کوچک‌تری مجهز شده است. نوکیا ۸ از نمای جلو هیچ مشخصه خاصی ندارد، اما زمانی که به پشت این گوشی هوشمند نگاه می‌کنید وضعیت تا حد زیادی بهتر می‌شود؛ زیرا سازنده فنلاندی در این قسمت یک دوربین دوگانه را در کنار یک فلش LED دوگانه قرار داده است تا کارایی بهتری را ارائه و ظاهر زیباتری را خلق کند.

 

رنگ‌های براق به کار رفته در ظاهر نوکیا ۸ چندان مبهوت کننده نیستند، اما می‌توان گفت که رنگ نقره‌ای و آبی مات این گوشی هوشمند از هر لحاظ ظاهر زیباتری را در آن ایجاد می‌کنند.

 

در مقایسه با سه رقابت کننده‌ای که در این بررسی شرکت دارند، وان پلاس ۵ تی حس بهتری را به کاربر از نظر طراحی ظاهری منتقل می‌کند، مخصوصا زمانی که این گوشی هوشمند را با محصولاتی که قیمت گران‌تری دارند، مقایسه می‌کنیم.

 

وان پلاس ۵ تی طراحی منحصر بفردی دارد و با این مشخصه خود سازندگان دیگری مثل نوکیا را نیز مجبور می‌کند که پا به پای آن گوشی‌های خود را با ظاهری بهتر طراحی کنند. در حقیقت می‌توان گفت که تنها نقطه ضعف این گوشی هوشمند از این نظر برآمدگی دوربین اصلی آن محسوب می‌شود.

 

گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس یکی از زیباترین گوشی‌هایی محسوب می‌شود که سامسونگ تا به امروز آن را در بخش میان رده خود ساخته است. این گوشی هوشمند به واسطه بدنه شیشه‌ای – فلزی مات خود ظاهر محصولات پرچمداری نظیر گلکسی نوت ۸ و گلکسی اس ۸ را در ذهن شما تداعی می‌کند.

 

به بیان خلاصه می‌توان گفت که بدنه به کار رفته در ساخت گلکسی A8 و مدل پلاس این محصول ظاهری زیبا و حس استفاده بسیار خوبی را برای آن به ارمغان آورده است.

 

نتیجه: اگر که سبک طراحی گلکسی اس ۸ برای شما زیبا جلوه می‌کند، شک نکنید که گلکسی ای ۸ و گلکسی ای ۸ پلاس هم به چشم شما زیبا دیده می‌شوند با این حال اگر که می‌خواهید یک تجربه کاربری خوب اندروید را امتحان کنید، وان پلاس ۵ تی گزینه‌ای است که کارایی مورد نظر شما را ارائه می‌کند. نوکیا ۸ نیز ویژگی جدیدی ندارد، اما سبک طراحی زیبایی را در اختیار شما می‌گذارد.

 

با همه این تفاسیر می‌توان گفت که وان پلاس ۵ تی از نظر طراحی در مقایسه با سه گوشی دیگر امتیاز بهتری را کسب می‌کند.

 

کارایی نمایشگر

نوکیا ۸ به یک نمایشگر ۵.۳ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی QHD مجهز شده و از این رو می‌تواند برای سه گوشی دیگر موجود در این لیست رقابت دشواری را ایجاد کند. این نمایشگر روشنایی بسیار خوبی دارد به همین دلیل کاربر می‌تواند به راحتی بازی‌های مورد نظر خود را حتی در حداکثر میزان روشنایی روز به راحتی اجرا کند. نوکیا برای اینکه از این نمایشگر بیشتر محافظت کند، آن را به پوشش محافظتی گوریلا گلس ۵ مجهز کرده است.

 

در مقابل گوشی وان پلاس ۵T قرار دارد. این گوشی هوشمند از یک نمایشگر ۶ اینچی OLED بهره می‌برد. وان پلاس در ساخت این محصول سعی کرده است تا بین حاشیه بالایی و پایینی نمایشگر تعادل خوبی را ایجاد کند.

 

در این میان سامسونگ هم حداکثر تلاش خود را به کار گرفته تا کارایی خوبی را ارائه کند. این سازنده در ساخت گلکسی ای ۸ از یک نمایشگر ۵.۷ اینچی و در ساخت مدل گلکسی ای ۸ پلاس از یک نمایشگر ۶ اینچی سوپر AMOLED فول اچ دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی استفاده کرده است.

 

این ۲ پنل در نگاه اول شاید عادی به نظر برسند، اما در بررسی‌های انجام شده نشان داده‌اند که بهترین کارایی و کیفیت را دارند. نمایشگرهای سوپر AMOLED در واقع بهترین صفحه نمایش گوشی به حساب می‌آیند. یکی از دلایل این برتری، تنظیم میزان اشباع شدگی و ترکیب رنگ را مطابق با سلیقه کاربر است.

 

نتیجه: تا زمانی که صحبت از کیفیت نمایشگر مطرح باشد، گلکسی ای ۸ و برادر بزرگ‌ترش، ای ۸ پلاس، حرف اول را می‌زنند. وان پلاس ۵ تی هم از نمایشگر بسیار خوبی بهره می‌برد؛ وان پلاس در ساخت نمایشگر این گوشی هوشمند تغییرات بسیار زیادی را اعمال کرده و آن را Optic AMOLED نامیده است اما نکته‌ای که باید مد نظر قرار گیرد این است که سامسونگ تولیدکننده نمایشگرهای AMOLED است و صفحه نمایش‌های سوپر AMOLED این سازنده بهترین پنل‌هایی هستند که تا به امروز وارد بازار شده‌اند.

 

در این میان نوکیا ۸ هم به نمایشگر خوبی مجهز شده و می‌توان گفت که اگر به صفحه نمایش‌های برند اچ تی سی علاقمند هستید، به پنل به کار رفته در این گوشی هوشمند هم علاقمند می‌شوید. این نمایشگر ویژگی خاصی ندارد، ولی رنگ‌ها را با ترکیب و میزان اشباع شدگی واقعی نشان می‌دهد و این ویژگی همان مشخصه‌ای است که کاربران زیادی به آن علاقمند هستند.

 

ترکیب سخت افزاری

همه گوشی‌های مقایسه شده در این بررسی به تراشه‌های هشت هسته‌ای مجهز بوده، با این تفاوت که نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی به پردازشگر ۲.۴۵GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ و گلکسی ای ۸ و گلکسی ای ۸ پلاس به پردازشگر ۲.۲GHz اگزینوس ۷۸۸۵ مجهز شده‌اند.

 

نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ همان پردازشگری را دارند که سامسونگ در ساخت گوشی‌های پرچمدار گلکسی نوت ۸ و گلکسی اس ۸ از آن استفاده کرده است و باید این نکته را مد نظر قرار داد که این تراشه به مراتب از تراشه به کار رفته در گلکسی A8 سازنده کره‌ای بهتر است. وان پلاس ۵ تی با رم ۸ گیگابایتی هم عرضه می‌شود و از این رو در مقایسه با سه گوشی دیگر وضعیت بهتری دارد.

 

نتیجه: از نظر ترکیب سخت افزاری، وان پلاس ۵ تی و نوکیا ۸ در وضعیت بهتری نسبت به گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس قرار دارند اما در مجموع، این محصول وان پلاس است که در این بخش مقام اول را کسب می‌کند و اگر این موضوع برایتان اهمیت دارد، پس وان پلاس ۵ تی ارزش خرید بالاتری خواهد داشت.

 

عملکرد دوربین

 

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

زمانی که صحبت از دوربین به میان می‌آید از نظر مشخصات فنی هر چهار رقابت کننده وضعیت بسیار خوبی دارند. هنوز مشخص نیست که گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس چگونه در دنیای واقعی عملکرد دوربین خود را نشان می‌دهند. وان پلاس ۵ تی نیز اگر چه بهترین دوربین گوشی را در اختیار ندارد، اما ثابت کرده که به هیچ وجه کاربرش را در دنیای عکاسی و فیلمبرداری دلسرد نمی‌کند.

 

در رابطه با نوکیا ۸ نیز باید به این حقیقت اشاره کرد که دوربین این گوشی هوشمند کارایی خوبی ندارد و سازنده فنلاندی نتوانسته است عملکرد خوبی را از این نظر ارائه کند.

 

پاراگراف فوق وضعیت قابلیت‌های عکاسی و فیلمبرداری دوربین‌های اصلی چهار گوشی نام برده شده در این بررسی را نشان می‌دهد. در زمینه عملکرد دوربین سلفی، گلکسی ای ۸  و ای ۸ پلاس در مقایسه با دو محصول دیگر کارایی بهتری را ارائه می‌کند.

 

این اولین بار است که سامسونگ در ساخت گوشی‌های خود از دوربین سلفی دوگانه استفاده می‌کند. استفاده از این ترکیب ساختاری الزاما به معنای ارائه کیفیت بهتری در تصاویر سلفی و تماس‌های تصویری نیست، اما زمانی که سازنده بزرگی مثل سامسونگ به استفاده از دوربین‌های دوگانه سلفی در گوشی‌های خود روی می‌آورد، وضعیت کمی متفاوت می‌شود. با توجه به تغییر جدید اعمال شده توسط سامسونگ می‌توان انتظار داشت که گلکسی ای ۸ و برادر بزرگ‌ترش بتوانند عکس‌های سلفی بهتری را در مقایسه با وان پلاس ۵ تی و نوکیا ۸ ارائه کنند.

 

نتیجه: سامسونگ در طول چند سال گذشته از دوربین‌های بسیار خوبی در ساخت گوشی‌های سری نوت و گلکسی اس خود استفاده کرده است و به نظر می‌رسد که این تغییر را در ساخت دو گوشی‌ سری گلکسی A8 مدل ۲۰۱۸ نیز اعمال کرده است. با این حال باید در نظر داشت که لیست مشخصات فنی این دو گوشی هوشمند نشان می‌دهد که سازنده کره‌ای در ساخت این دو محصول از دوربین‌های اصلی ضعیف‌تری در مقایسه با دوربین اصلی گلکسی اس ۸ استفاده کرده است.

 

نکته‌ای که باید مد نظر قرار داد این است که کیفیت عکاسی و فیلمبرداری دوربین اصلی وان پلاس ۵ تی شباهت زیادی به کیفیت عکاسی و فیلمبرداری دوربین اصلی گلکسی اس ۸ سامسونگ دارد و به همین دلیل می‌توان گفت که ۵ تی از این نظر در مقایسه با گلکسی ای ۸ و گلکسی ای ۸ پلاس راندمان بهتری را ارائه می‌کند.

 

البته این وضعیت تنها در مورد کیفیت عکاسی و فیلمبرداری دوربین اصلی وان پلاس ۵ تی صدق می‌کند و همان طور که گفته شد، دوربین سلفی گلکسی ای ۸ (پلاس) کیفیت بهتری را ارائه می‌کند.

 

قدرت باتری

 

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گلکسی ای ۸ و گلکسی ای ۸ پلاس به باتری‌های ۳۰۰۰ و ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده‌اند، در حالی که نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی از باتری‌های ۳۰۹۰ و ۳۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برند.

 

نتیجه: وان پلاس ۵T رابط کاربری ساده‌تری دارد. این گوشی هوشمند فاقد نرم افزارهای سنگین است و از یک باتری ۳۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد و به همین دلیل از نظر عملکرد باتری نسبت به سه محصول دیگر وضعیت بهتری دارد.

 

گلکسی ای ۸ پلاس در مقایسه با وان پلاس ۵ تی به باتری بزرگ‌تری مجهز شده، اما این گوشی رابط کاربری TouchWiz را در اختیار دارد و این فناوری شارژ زیادی را از باتری مصرف می‌کند.

 

موقعیت نرم افزاری

 

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

وان پلاس ۵ تی و نوکیا ۸ به رابط‌های کاربری ساده‌ای مجهز شده‌اند. این رابط‌ها ظاهر زیبایی دارند و عملکرد بسیار خوبی را ارائه می‌کنند. وان پلاس ۵ تی عملکرد نرم افزاری بسیار سریعی دارد تا حدی که شما را به یاد عملکرد گوشی‌های پیکسل می‌اندازد؛ نوکیا ۸ هم از این لحاظ عملکرد خوبی دارد.

 

گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس از این نظر کارایی خوبی ندارد و در حقیقت می‌توان گفت که حتی گلکسی اس ۸ و گلکسی نوت ۸ سامسونگ هم نمی‌توانند عملکرد روان نرم افزار وان پلاس ۵ تی را ارائه کنند. از طرفی با توجه به این که پردازشگر به کار رفته در گلکسی ای ۸ (پلاس) از پردازشگر کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ که در نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی به کار رفته ضعیف‌تر است، می‌توان گفت که حتی اگر که گوشی‌های گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس سازنده کره‌ای در شروع بتوانند عملکردی شبیه به عملکرد وان پلاس ۵ تی و نوکیا ۸ را ارائه کنند، بعد از چند ماه استفاده از این نظر در مقامی بعد از این دو گوشی هوشمند قرار می‌گیرند.

 

۵ تی به زودی بروزرسانی سیستم عامل اندروید ۸ اوریو را دریافت می‌کند. وان پلاس ۵ اندروید ۸ اوریو را دریافت کرده و نسخه بتای این سیستم عامل نیز هم اکنون برای جانشین این گوشی هوشمند (۵ تی) منتشر شده است و به همین دلیل می‌توان انتظار داشت که نسخه پایدار این پلتفرم هم به زودی ارائه گردد.

 

در مورد نوکیا ۸ نیز باید گفت که این محصول هم سیستم عامل اندروید ۸ اوریو را دریافت کرده است، اما اگر که از طرفداران گلکسی ای ۸ هستید باید بدانید که این گوشی هوشمند در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸ میلادی (۱۲ فروردین تا ۱۰ تیر ۹۷) این بروزرسانی را دریافت می‌کند.

 

نتیجه: آمار و ارقام موجود نشان می‌دهد که وان پلاس ۵ تی از نظر وضعیت و کارایی نرم افزاری وضعیت بهتری نسبت به سه محصول دیگر دارد.

 

سایر مشخصات اصلی

 

بهترین گوشی های اقتصادی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نوکیا ۸ با ابعادی معادل ۱۵۱.۵ در ۷۳.۷ در ۷.۹ میلی‌متر، وان پلاس ۵T با ابعادی معادل ۱۵۶.۱ در ۷۵ در ۷.۳ میلی‌متر، گلکسی ای ۸ با ابعادی معادل ۱۴۹.۲ در ۷۰.۶در ۸.۴ میلی‌متر و گلکسی ای ۸ پلاس با ابعادی معادل ۱۵۹.۹ در ۷۵.۷ در ۸.۳ میلی‌متر عرضه شد‌ه‌اند.

 

در رابطه با مراکز ارائه کننده خدمات فروش می‌توان گفت که سامسونگ در مقایسه با هر سازنده دیگری عملکرد بهتری دارد. در این قسمت باید در نظر داشت که گوشی‌های گلکسی ای ۸ و ای ۸ پلاس سامسونگ شاخص مقاومتی IP68 را بر روی خود دارند و ضد آب هستند در حالی که نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی تنها در مقابل پاشش آب مقاوم سازی شده‌اند.

 

نتیجه: می‌توان گفت که از نظر سایر مشخصات جانبی گوشی‌های گلکسی ای ۸ مدل ۲۰۱۸ نسبت به نوکیا ۸ و وان پلاس ۵ تی وضعیت بهتری دارند.

 

کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟

در مجموع می‌توان گفت که در این مقایسه، وان پلاس ۵ تی همان گوشی اقتصادی مورد نظر است که ارزش خرید بالایی دارد؛ زیرا علاوه بر این که مشخصات سخت افزاری و دوربین اصلی بهتری دارد، عملکرد نرم افزاری روان‌تری را نیز ارائه داده و علاوه بر این بروزرسانی‌های نرم افزاری بهتری را دریافت می‌کند.

 

در این مقایسه فاصله بسیار کمی بین این چهار گوشی وجود دارد. اما با این حال، باید اعتراف کرد که نوکیا ۸ در جایگاه چهارم قرار می‌گیرد. محصول وان پلاس از نظر قیمت نیز ارزش بیشتری در مقایسه با سه محصول دیگر دارد.

 

مقایسه برترین گوشی‌‌های اقتصادی 
گوشی اندرویدمشخصات اصلیسایر مشخصات
نوکیا ۸تراشه: اسنپدراگون ۸۳۵

 

رم: ۴ و ۶ گیگابایتی

حافظه داخلی: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت

نمایشگر: ۵.۳ اینچی AMOLED

دوربین اصلی: ۱۳ مگاپیکسلی

دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسلی

سیستم عامل: اندروید ۷.۱.۱ نوقا

دارای باتری ۳,۰۹۰ میلی‌آمپر ساعتی، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و شاخص مقاومتی IP54 در برابر پاشش آب
وان پلاس ۵ تیتراشه: اسنپدراگون ۸۳۵

 

رم: ۶ و ۸ گیگابایتی

حافظه داخلی: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی

نمایشگر: ۶.۰۱ اینچی سوپرAMOLED

دوربین اصلی: دوگانه ۱۶ و ۲۰ مگاپیکسلی

دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسلی

سیستم عامل: اندروید ۷.۱.۱ نوقا

دارای باتری ۳,۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون
گلکسی ای ۸تراشه: اگزینوس ۷۸۸۵

 

رم: ۴ گیگابایتی

حافظه داخلی: ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت

نمایشگر: ۵.۷ اینچی سوپرAMOLED

دوربین اصلی: ۱۶ مگاپیکسلی

دوربین سلفی: ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی

سیستم عامل: اندروید ۷.۱.۱ نوقا

دارای باتری ۳,۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و شاخص مقاومتی IP68 در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک (مقاوم در برابر آب تا عمق ۱.۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه)
گلکسی ای ۸ پلاستراشه: اگزینوس ۷۸۸۵

 

رم: ۴ گیگابایتی

حافظه داخلی: ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت

نمایشگر: ۶ اینچی سوپرAMOLED

دوربین اصلی: ۱۶ مگاپیکسلی

دوربین سلفی: ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی

سیستم عامل: اندروید ۷.۱.۱ نوقا

دارای باتری ۳,۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، جک ۳.۵ میلی متری هدفون و شاخص مقاومتی IP68 در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک (مقاوم در برابر آب تا عمق ۱.۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه)

 

 

مجتبی ذکایی

 

 

  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش