چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۰:۲۵ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۳۹۲
موبایل و تبلت

معرفی گوشی های برتر سال ۲۰۱۷ که مورد استقبال قرار نگرفتند

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در این مقاله به معرفی لیستی از گوشی های برتر سال ۲۰۱۷ که مورد استقبال قرار نگرفتند خواهیم پرداخت. این گوشی ها از مشخصات خوبی برخوردارند، اما فروش خوبی را تجربه نکردند.

 

۲۰۱۷ سالی پر بار از پرچمداران شرکت های مختلف بود! با نگاهی به آنچه که اتفاق افتاد، شاهد هیچ کمبودی در تنوع و کیفیت گوشی در این سال نبودیم. ۲۰۱۷ در تاریخ گوشی های هوشمند به عنوان سالی  رو به رشد در تکنولوژی گوشی های هوشمند به یاد خواهد ماند. فرم تمام صفحه، سیستم دوربین دوگانه و وجود حداقل فضای اضافی روی صفحه گوشی، از جمله استاندارد هایی بود که پرچمداران سال ۲۰۱۷ آن را دنبال می‌کردند . در هر حال کم ارزش ترین گوشی های سال ، گوشی هایی بودند که حتی یک ماه هم در صحنه رویداد ها دوام نداشتند.

 

ما در مورد گوشی های میان رده، گوشی های سطح دو، گوشی هایی که با سرمایه بالا برای ساختن نقطه‌ای جذاب برای کاربران تلاش می‌کردند و گوشی های کم ارزش صحبت می‌کنیم. این گوشی ها می‌توانستند در نوع خود بی‌نظیر باشند و سالیان سال در اذهان عمومی باقی بمانند اما این‌طور نشد. تلاش برای پیروزی در برابر پرچمداران قدرتمند یک کار دشوار برای رسیدن به این هدف است، اما با این حال این دستگاه ها در نوع خود بی‌نظیر بودند.

 

ما با چشم رقابتی به این گوشی ها نگاه کردیم و پنج گوشی که در لیست زیر مشاهده می‌کنید ، بهترین آن‌ها هستند. دلیل انتخاب هم این است که آن‌ها همان سطح بازاریابی و تبلیغات گوشی های همسان خود را دریافت نکردند. در ادامه به معرفی گوشی های برتر سال ۲۰۱۷ که مورد استقبال قرار نگرفتند می‌پردازیم.

 

گوشی های برتر سال ۲۰۱۷ با استقبال کم

 

سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم

Sony Xperia XZ Premium

 

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

با گوشی هوشمند پرچمدار بااستعداد شروع می‌کنیم! درحالی‌که وجود سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم در این لیست موجب شوک شما شود، دلیل موجهی داریم که چرا این گوشی در این لیست قرار دارد. به طور طبیعی، سال ۲۰۱۷ برای پرچمدارها یک سال پر ترافیک بود، زیرا بسیاری از شرکت ها اغلب دو گوشی هوشمند فوق‌العاده را عرضه کردند؛ یکی در اوایل آغاز سال و یکی دیگر درست نزدیک ایام تعطیلات عرضه شدند. اکسپریا ایکس زد پریمیوم دقیقاً در میانه سال میلادی معرفی شد.

 

بنابراین، چرا ما احساس می‌کنیم این یک گوشی هوشمند کم ارزش شده است؟ دو مورد وجود دارد که این گوشی را تحت تأثیر قرار داده است و باعث شده که فکر کنیم واقعاً چرا این گوشی نباید آن طور که می‌توانست مورد توجه قرار گیرد. اول و مهم‌تر از همه، سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم یکی از معدود گزینه‌های موجود در بازار است که دارای صفحه نمایش ۴K می‌باشد. دوم این که این گوشی تنها گوشی است که می‌تواند تصاویر ویدئویی با ۹۶۰ فریم بر ثانیه بگیرد؛ فوق‌العاده است. چرا که با این گوشی می‌توانیم تصاویری بگیریم که با خیلی از دوربین های حرفه‌ای نمی‌توان گرفت.

 

از سوی دیگر باید گفت که این گوشی تمامی امکانات سخت افزاری یک پرچمدار را در اختیار دارد و درعین‌حال یک گوشی کم ارزش به حساب می‌آید. با توجه به نوع رونمایی آن پس از هواوی P10 و گلکسی اس ۸ ،در مورد این گوشی کمی زیاد از حد حق کشی شد . با این حال، این یک پرچمدار استثنایی است که قابلیت های منحصربه‌فردی دارد. طبق تحلیل و بررسی که روی این گوشی انجام شد به این نکته رسیدیم که بهترین گوشی از سری گوشی های سونی و یکی از استثنایی‌ترین گوشی های حال حاضر موجود در بازار بوده است.

 

هواوی آنر ۷ ایکس

Honor 7X

 

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

زمانی که یکی از آخرین گوشی های هوشمند اعلام شده و منتشر شده در سال ۲۰۱۷ را در نظر بگیرید،به این نتیجه می‌رسید که این گوشی سازگارترین دستگاه متناسب با شرایط بازار خواهد بود. این دقیقاً همان چیزی است که آنر ۷ ایکس به آن رسید و  در روزهای تعطیلات آخر سال  قیمتی درست در زمانی درست ارائه کرد. با این حال، زمانی که گوشی در امریکا یک برند شناخته‌شده نباشد، تلاش زیادی می‌خواهد تا بتواند به نقطه نهایی و هدف خود برسد،دقیقاً به همین دلیل است که آنر ۷ ایکس یکی از کم ارزش ترین گوشی های سال به حساب می‌آید.

 

قبل از این که در مورد سخت افزار آنر ۷ ایکس صحبت کنیم، باید به قیمت ۲۰۰ دلاری آن در ابتدای رونمایی اشاره کنیم. قیمت به تنهایی می‌تواند یکی از نکات منفی یا مثبت بزرگی باشد که هر گوشی را تحت تأثیر قرار دهد . از یک طرف، هزینه پایین و نام تجاری باعث می‌شود بسیاری از مردم در مورد خرید گوشی تردید داشته باشند و از سوی دیگر، قطعاً کاربران به این فکر می‌کنند که حتماً چنین گوشی با چنین قیمتی ارزش خرید را دارد. برای گوشی با چنین سخت افزاری ، ۲۰۰ دلار واقعاً قیمت کمی به حساب می‌آید به علاوه این که این گوشی صفحه نمایش با نسبت ۱۸:۹ و دوربین دوگانه دارد.

 

زمانی که در بازار با گوشی هایی با سخت افزار قوی مواجه می‌شوید که قیمت های نجومی دارند، با دیدن آنر ۷ ایکس ۲۰۰ دلاری کمی به فکر فرو می‌روید. بسیار کم پیش می‌آید که کاربران نیمه پر لیوان را ببیند، پس خرید این گوشی نیز منتفی می‌شود..بنابراین آنر ۷ ایکس به خاطر هزینه پایین، طراحی فوق‌العاده و ویژگی‌های عالی،نباید در چنین شرایطی قرار می‌گرفت.

 

بلک بری کی وان

BlackBerry KeyOne

 

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

هنگامی که تولیدکننده چینی TCL،شرکت مادری آلکاتل، قرارداد خود را با بلک بری در اواخر سال گذشته به عنوان تأمین کننده سخت افزار آن امضا کرد، اکثر مردم منتظر بودند تا ببیند چه محصولی از این پروسه بیرون خواهد آمد . خوب، این همه در طول MWC 2017، بلک بری کی وان در نمایشگاه MWC 2017 محصولی بود که با ساختار فبلت کیبورد دار به نمایش گذاشته شد. هیچ کس نمی‌دانست آیا این تصمیم برای بازگرداندن صفحه کلید فیزیکی منجر به فروش موفقیت‌آمیز خواهد شد یا خیر، به خصوص با توجه به این که این گوشی هنوز هم با وجود میان رده بودن امتحان خود را پس نداده بود.

 

ایده صفحه کلید می‌تواند برای کاربرانی که از گوشی های تمام صفحه استفاده می‌کنند یک نوآوری باشد ،اما این که این گوشی نیز به دسته کم ارزش ترین گوشی های سال سپرده شد کمی عجیب به نظر می‌رسد. امکان دارد که این گوشی در زمان رونمایی در رقابت با گوشی هایی با سخت افزار و قابلیت بهتر شکست خورده باشد. در عوض، کی وان نیز به قیمت ۵۵۰ دلار عرضه شد،با این همه این قیمت نیز رضایت‌بخش به نظر می‌رسد. در این گوشی علاوه بر امکان ارائه پاسخ لمسی هنگام ارسال پیام با صفحه کلید، یک باتری فوق‌العاده، دوربین اصلی قابل‌اعتماد و ساخت‌وساز باکیفیت عالی نیز وجود دارد.

 

مشخصات آن به طور قطع آن را به یک خرید گران‌قیمت تبدیل می‌کند اما زمانی که دقیق تر به کیفیت آن نگاه کنید متوجه می‌شود که این قیمت چندان بی‌راه هم نیست . از همه مهم‌تر، طراحی ظاهری این گوشی آن قدر منحصربه‌فرد است که در دنیای امروزی گوشی هایی با ظاهر بلند و بدون حاشیه صفحه ، خاص به نظر برسد.

 

نوکیا ۶

Nokia 6

 

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

هیچ کس نمی‌دانست که شرکت اچ ام دی گلوبال چه چیزی را در هنگام خرید گوشی نوکیا ۶عرضه می‌کند،اما این گوشی نتیجه تلاش مضاعف این شرکت بود. در اواسط سال ۲۰۱۷، نوکیا ۶ توسط نوکیا ۸ جایگزین شد. با این حال، این گوشی توانست  با زنده کردن نام نوکیا توجه مشتریان را جلب کند.

 

بخشی از دلیل کم ارزش شدن این گوشی بیشتر به خاطر تغییراتی بود که در شرکت نوکیا داده شده بود و تلاش برای رقابت با اپل، سامسونگ، ال جی و ارتش تولیدکنندگان چینی بسیار سخت به نظر می‌رسید. نوکیا ۶ در زمان عرضه ۲۲۹ دلار قیمت داشت، که برای یک تلفن با طراحی  رده‌بالا، عملکرد ضعیف دوربین در برابر موقعیت‌های کم نور، صدای دالبی تعبیه شده و حتی یک سنسور اثر انگشت قیمت مناسبی است.

 

آمازون این گوشی را در اواخر سال با قیمت ۱۸۰ دلار عرضه کرد که پیشنهاد عالی به نظر می‌رسید. . شاید فکر کنید که این امر توانست به فروش بیشتر این گوشی کمک کند، اما هنوز هم نتوانست موقعیتی را که سزاوار آن است، دریافت کند. نوکیا ۶ به گفته همه کارشناسان شروعی دوباره برای شرکت نوکیا بود.

 

موتو زد ۲ پلی

Moto Z2 Play

 

گوشی های برتر 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

و در نهایت، به گوشی می‌رسیم که از همه گوشی های سال ۲۰۱۷ کم ارزش تر بود! این مقام تنها به موتو زد ۲ پلی ساخت شرکت لنوو رسید که پیش از رونمایی موتو زد ۲ فورس عرضه شد.  اگرچه اکثر مردم به این باورند که موتور زد ۲ پلی چیزی جز یک نسخه متوسط از زد ۲ فورس نیست، اما در واقع برخی از ویژگی‌های اصلی در پرچمدار شرکت لنوو وجود ندارد. این یکی از دلایل کم ارزش شدن این گوشی است.

 

اول و مهم‌تر از همه، لنوو آن را در همان پیکربندی  مادهای موتو ارائه کرد و  این قابلیت به آن اجازه می‌دهد که از تمام مادهای نسل اول،  همچنین به عنوان بخشی از ماد نسل دوم استفاده کند. دوم این که دوربین آن بسیار خیره‌کننده عمل کرده بود، که برای یک گوشی میان رده واقعاً چشم‌گیر است. این گوشی با دارا بودن ساختار یک پارچه و دقیق،باز هم توانست از جک هدفون استفاده کند، که این مورد در موتو زد ۲ فورس فوق‌العاده ، دیده نمی‌شود. مطمئناً، برخی از قابلیت های دیگر که در زد ۲ فورس نیز موجود بود زیاد به چشم نمی‌آمد اما در آخر هر دو گوشی در قدرت سخت افزاری و اجرایی به یک اندازه عمل می‌کردند.

 

علاوه بر نکات گفته‌شده، موتو زد ۲ پلی با قیمتی معادل ۴۰۰ دلار عرضه شد و در زمان عرضه این گوشی اکثر گوشی ها با چنین سخت افزاری حد اقل ۶۰۰ دلار قیمت داشتند. این گوشی یکی از نادرترین دستگاه های است که در نقش یک میان رده می‌تواند به صورت یک پرچمدار عمل کند. به همین دلیل می‌توان گفت در حق این گوشی ظلم شده است!

 

 

 

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش