جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۱۵ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۸۴۹
موبایل و تبلت

بلک‌ بری به دنیال ایجاد اعتبار مجدد

گوشی بلک‌ بری,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
فرانکو ماهیو، مدیر ارشد بازرگانی بلک‌بری قصد دارد تا برند بلک‌بری موبایل را دوباره احیاء کند.

بلک‌بری موبایل (BlackBerry) یکی از واحد‌های شرکت چینی TCL است که امتیاز ساخت گوشی‌های بلک‌بری را از شرکت اصلی کانادایی بلک‌بری دریافت کرده است. این شرکت همچنین گوشی‌های مقرون به‌صرفه‌ی خود را تحت نام آلکاتل تولید و به بازار عرضه می‌کند. از زمان راه‌اندازی بلک‌بری موبایل در کنگره‌ی جهانی موبایل ۲۰۱۷، این واحد مأموریت داشته است تا برند بلک‌بری را به‌ عنوان یک گزینه‌ی قابل اتکا احیاء کند.

 

فرانکو ماهیو حدود یک‌سال است که سِمَت مدیر ارشد بازرگانی در بلک‌بری موبایل را در اختیار دارد، او انتظارات بالایی از مسیر آینده‌ی این شرکت دارد. ماهیو در گفتگو با خبرنگاران در جلسه هیئت نمایندگی پیش از کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۸ (MWC 2018) اظهار امیدواری کرد که بلک‌بری در آینده، سه تا پنج درصد از سهم بازار تلفن‌های همراه پریمیوم را به خود اختصاص دهد.

 

ماهیو می‌گوید: قرار نیست که کسب‌وکار [بلک‌بری موبایل]، فوق‌العاده باشد؛ اما من از اینکه سهم بلک‌بری در بازار گوشی‌‌های هوشمند پریموم، همواره زیر یک درصد باشد، رضایت نخواهم داشت.

 

اما بلک‌بری در حال حاضر، دقیقا به چنین وضعیتی دچار است. نیل شاه، تحلیل‌گر مؤسسه‌ی تحقیقاتی Counterpoint Research تخمین می‌زند که بلک‌بری در سه‌ماهه‌ی چهارم سال‌ پیش تنها ۱۷۰٬۰۰۰ تلفن همراه فروخته است. شاه اعتقاد دارد با توجه به مجموع فروش گوشی‌های هوشمند پرمیوم (گوشی‌های بالای ۴۰۰ دلار) که معادل ۳۲۰ میلیون عدد گوشی در سال گذشته بود، بلک‌بری موبایل برای رسیدن به سهم سه تا پنج درصدی باید در هر سال حدود ۱۰ میلیون به‌فروش برساند که معادله فروش دو تا سه میلیون گوشی در هر سه‌ماهه است.

 

شاه می‌گوید: درحال حاضر انجام این کار بسیار دشوار است. انتظارات بالا مبنی بر دستیابی به سهم سه تا پنج درصدی از بازار تلفن‌های همراه پرمیوم نشان‌دهنده‌ی اعتماد‌ به‌ نفس کاذبی است که در مدیران اجرایی TCL و بلک‌بری موبایل پس از تأسیس مجدد برند بلک‌بری، پس از تغییر سیاست‌های بلک‌بری اصلی از ساخت تلفن همراه به سمت کسب‌وکار‌های خدماتی و نرم‌افزاری سودآور‌تر، ایجاد شده است.

 

بلک‌بری در کنار نوکیا، دو برند باسابقه‌ای محسوب می‌شوند که در تلاش بودند تا با اهرمی به‌نام نوستالژی، کاربران را دوباره به محصولات خود علاقه‌مند کنند. در هر صورت بازگشت بلک‌بری به مفهوم افزایش آزادی عمل و گسترش حق انتخاب کاربران در خرید گوشی‌های هوشمند خواهد بود.

 

ایجاد اعتبار مجدد

درحالی که بلک‌بری در سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۷ تنها ۱۷۰٬۰۰۰ تلفن همراه فروخته، اپل در مدت زمان مشابه ۷۷ میلیون آیفون به فروش رسانده است. با این وجود ماهیو اعتقاد دارد که تیم او تلاش بسیاری را به منظور ایجاد پشتیبانی پایه‌ای اپراتور‌های مخابراتی از گوشی‌های بلک‌بری و در دسترس بودن آن‌ها برای کاربران انجام داده است.

 

ماهیو می‌گوید: احساس می‌کنیم که به مرحله‌ای از ماجراجویی خود رسیده‌ایم که در آن اعتبار خود را دوباره به‌دست آورده‌ایم. ما شاهد پذیرش رو‌به‌رشد محصولات خود از جانب مشتریان و خرده‌فروشان هستیم که این موضوع سبب رشد بیشتر ما خواهد شد.

 

با این وجود، هدف ماهیو برای تصاحب تنها سه درصد از سهم بازار گوشی‌های هوشمند پرمیوم یک تغییر شگرف در وضعیت بلک‌بری نسبت به سال ۲۰۰۹ نشان می‌دهد؛ زمانی که این شرکت بر اساس داده‌های Statista کنترل ۲۰ درصد از بازار گوشی‌‌های هوشمند را در اختیار داشت.

 

ماهیو می‌گوید که در زمان آغاز‌ به‌کار مجدد بلک‌بری در سال گذشته، کسب‌وکار این شرکت با تردید بسیاری مواجه بود؛ در حال حاضر نیز، برخی در مورد بلک‌بری دچار تردید هستند. در این زمینه، رامون لاماس، یکی از تحلیل‌گران IDC می‌گوید، رقابت در بازار گوشی‌های هوشمند برای بلک‌بری بسیار دشوار خواهد بود.

 

بر اساس گزارش گارتنر؛ شرایط کلی برای رشد در بازار تلفن‌های همراه مطلوب نیست، بازار گوشی‌های هوشمند برای اولین بار در سه‌ماهه‌ی چهارم سال گذشته سقوط کرد. بسیار بعید به نظر می‌رسد شرکت‌های قدرتمندی چون اپل و سامسونگ در این بازار عقب‌نشینی کنند.

 

تجدیدنظر غافل‌گیرکننده

شاه می‌گوید، بلک‌بری موبایل نیاز دارد تا تلاش بیشتری برای ورود خود به بازارهای مهم تلفن‌های همراه پرمیوم نظیر ایالات متحده، ژاپن، کره و غرب اروپا انجام دهد. برای مثال در ایالات متحده تنها با اپراتورهای مخابراتی AT&T و اسپرینت همکاری می‌کند، بدین ترتیب بیش از ۵۰ درصد بازار مورد نظر را که در اختیار ورایزن (Verizon) و T-Mobile است از دست خواهد داد.

 

از آنجا که گوگل از بلک‌بری در لیست Android Enterprise Recommnded (گوشی‌های مناسب مشتریان سازمانی) به همراه دیگر برندهایی چون ال‌جی، نوکیا و هواوی حمایت کرده، فرصت مناسبی برای تقویت این برند ایجاد شده است. این لیست شامل الزاماتی نظیر به‌روزسانی‌های امنیتی سریع‌تر اندروید، حداقل ویژگی‌های سخت‌افزاری برای سیستم‌ عامل اندروید ۷ یا بالاتر و راه‌هایی سازگارتر برای مدیریت پروفایل کاربران در تلفن همراه است که شرکت‌های نام‌برده را مجاب می‌کند تا این الزامات را رعایت کنند. ماهیو می‌گوید، این لیست همان چیزی است که بسیاری از مشتریان شرکتی به دنبال آن هستند.

 

بنابراین به عنوان یکی از کارمندان مشتری‌های سازمانی حتی اگر از گوشی‌های بلک‌بری خرید نکنید، این احتمال وجود دارد که شرکت شما یک گوشی بلک‌بری به شما ارائه دهد.

 

یکی دیگر از دلایلی که مدیران اجرایی بلک‌بری به آینده این شرکت خوشبین هستند این است که مشخصات مشتریان تلفن‌های همراه KeyOne و Motion نشان می‌دهد که بیشتر آن‌ها در محدوده‌ی سنی ۲۵ تا ۴۵ سال قرار دارند. به گفته‌ی مدیران بلک‌بری، آن‌ها انتظار نداشتند که بیشتر مشتریان آن‌ها در این محدوده‌ی سنی قرار داشته باشند. از شواهد اینگونه بر می‌آید که تنها طرفداران قدیمی این برند نیستند که از محصولات آن استفاده می‌کنند؛ بلکه جوانان بسیاری میان آن‌ها یافت می‌شود.

 

ماهیو می‌گوید: عنصری وجود دارد که برند بلک‌بری را برای بسیاری از افراد و نه تنها نسل قدیم معنادار می‌کند؛ محصولات این شرکت صرف‌نظر از هر سنی برای کاربران حرفه‌ای طراحی شده‌اند.

 

با این حال برای تبدیل رؤیای مدیران اجرایی بلک‌بری به واقعیت، زمان زیادی لازم است، البته اگر این رؤیا دست‌یافتنی باشد.

 

 

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش