شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۰ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۶۲۴۰
موبایل و تبلت

رشد تولیدکنندگان موبایل چینی

تولیدکنندگان موبایل چینی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

دنیای موبایل و تلفن‌های هوشمند یکی از بازارهای پرتب‌و‌تاب‌ دنیای تکنولوژی است. از همان روزهای آغازین ظهور تلفن‌همراه تاکنون همواره کمپانی‌های تولیدکننده موبایل دست از رقابت برنداشته‌‌اند و در تلاشند جزو بهترین‌های بازار این حوزه بشوند و جایگاه خود را حفظ کنند.

 

در این میان کشورهای مهم دنیا به تولید موبایل روی‌ آوردند و جالب اینکه چین نیز بیکار ننشسته و در این عرصه خوش درخشیده است. چین که در هر زمینه‌ای به تولید اجناس ارزان‌قیمت مشهور است و فروش و محبوبیت جالب‌توجه خود را از همین راه به‌دست آورده، در حوزه موبایل هم همین مسیر را در پیش گرفته و با تولید تلفن‌های هوشمند ارزان‌قیمت فروش جالب‌توجهی کسب کرده است. البته در کنار قیمت کم اجناس چینی کیفیت پایین نیز همیشه به چشم می‌خورده است ولی هرچه هست قیمت محصولات به‌ویژه در حوزه موبایل آنقدر چشمگیر است که کیفیت به‌چشم نمی‌آید.

 

همچنین آمارها نشان از این دارد که تولیدکنندگان چینی در حوزه تلفن هوشمند توانسته‌اند محصولاتی با جدیدترین امکانات و قابلیت‌ها عرضه کنند و کیفیت محصولاتشان هم کم از دیگر کمپانی‌های مطرح کشورهای دیگر نداشته باشد، در عین حال قیمت نهایی فروش از دیگران کمتر باقی بماند. درواقع شواهد و گزارش‌ها نشان می‌دهد کیفیت موبایل‌های چینی خیلی هم کم از دیگر برندها ندارد و کمپانی‌های چینی در این حوزه نه‌تنها تلاش کرده‌اند

 

کیفیت قابل‌قبولی عرضه کنند، بلکه پا را فراتر گذاشته‌اند و دائم در حال برتری جستن از دیگر برندها هستند و سعی در پیشروی در برخی ویژگی‌های موبایل‌ها مانند بهترین دوربین یا قدرتمند‌ترین باتری هستند و جالب اینکه در این زمینه موفق هم عمل کرده‌اند.   حالا دیگر چین را به جرات می‌توان بزرگ‌ترین تولیدکننده تلفن‌های همراه هوشمند در دنیا دانست. این کشور در بازه زمانی ژانویه تا جولای ۲۰۱۷ بیش از ۸۲۰ میلیون تلفن همراه تولید کرده و این رقم جالب‌توجه نشان‌دهنده رشد ۴/  ۳درصدی تولید در این بازار است.

 

 تولیدکننده‌های مطرح

آن‌طور که از آمار و ارقام برمی‌آید چین در چهار، پنج سال اخیر در بازار تلفن هوشمند خوش درخشیده است. در سال‌های پیش دو کمپانی نام‌آشنای اپل و سامسونگ در این بازار سرآمد بودند و سهم قابل‌توجهی از بازار را در اختیار داشتند و کمپانی دیگری پیدا نمی‌شد که بتواند خود را به این دو برساند و در کنار آنها بایستد ولی چند سالی می‌شود که کمپانی‌های چینی نه‌تنها خود را به اپل و سامسونگ رسانده‌اند، بلکه برای آنها رقیب و حتی تهدید جدی به‌شمار می‌روند. در سال‌های گذشته کمپانی‌های هوآوی و شیائومی رشد قابل‌توجهی در بازار موبایل داشته‌اند و حالا این سیر رشد تولیدکننده‌های موبایل چینی تمامی ندارد.

 

سال گذشته نام کمپانی چینی دیگری در لیست پرفروش‌ها دیده شد؛ BBK Group. این کمپانی بزرگ مالک چندین برند موبایل مانند وان‌پلاس و اپو است و جالب اینکه در سه‌ماهه پایانی ۲۰۱۷ فروش کل موبایل‌های این برندها که تحت مالکیت BBK Group هستند، از فروش کمپانی‌های اپل و سامسونگ بیشتر بوده است.  این آمار از ظهور تولیدکننده‌های چینی همواره همین بوده و این کمپانی‌ها هر سال رشد قابل‌توجهی دارند.

 

 هوآوی در سال ۲۰۱۷ سود خود را به ۶ درصد رساند که البته این رشد را مدیون گوشی‌های سری میت و سری P بوده است. این شرکت در سه‌ماهه سوم ۲۰۱۷ با عرضه ۱/  ۳۹ میلیون دستگاه گوشی هوشمند رشد سالانه ۱/  ۱۶ درصدی را تجربه کرد. اوپو یکی دیگر از تولیدکننده‌های تلفن‌همراه در چین است که در سال ۲۰۱۷ توانست مقام چهارم سودآوری در حوزه موبایل را پس از اپل و سامسونگ و هوآوی کسب کند.

 

همچنین توانسته چهارمین شرکت سودآور جهان در حوزه تلفن‌های هوشمند شود. این برند چینی به ازای فروش هر گوشی موبایل تنها ۱۴ دلار سود در نظر گرفته است. جالب اینکه پنجمین شرکت سودآور جهان در حوزه تولید گوشی‌های تلفن همراه هم یک شرکت چینی به نام ویو بوده و مقام ششم هم به کمپانی نام‌آشنای شیائومی رسیده است. این کمپانی در سال ۲۰۱۷ با افزایش سود ۴درصدی توانست همچنان قدرت خود را در بین تولیدکننده‌های موبایل حفظ کند. نکته قابل‌توجه درباره این کمپانی این است که سود خالص شیائومی روی هر گوشی موبایل کمتر از ۲ دلار است.

 

نکته قابل‌توجه این است که شیائومی در سال ۲۰۱۰ میلادی تاسیس شد و از ظهورش تاکنون کمتر از ۸ سال گذشته و این کمپانی در همین مدت کوتاه چنان به رشد رسیده که در لیست ۱۰ برند برتر تلفن هوشمند جای گرفته است. اوج شکوفایی این برند به سال ۲۰۱۴ یعنی فقط چهار سال پس از تاسیس برمی‌گردد که این کمپانی توانست در نیمه اول سال بیش از ۲۶میلیون تلفن هوشمند را به فروش برساند و در بازار چین از سامسونگ پیشی گرفته و در جایگاه نخست قرار بگیرد.   شیائومی با قیمت پایین محصولات و کیفیت قابل‌قبول آنها توانسته بازار بزرگی برای خود دست و پا کند. آمار فروش پرچمدارهای شیائومی در دو، سه دقیقه و حتی در چند ثانیه این کمپانی را زبانزد کرده است. هرچند حالا شیائومی پرفروش‌ترین برند در چین محسوب نمی‌شود اما طبق آمارها بالاترین سرعت رشد را به‌عنوان تولیدکننده گوشی هوشمند تاکنون داشته است.

 

 شیوه بازاریابی

یکی دیگر از علل موفقیت بیشتر کمپانی‌های چینی به شیوه بازاریابی موبایل‌هایشان برمی‌گردد. حذف هزینه تبلیغات در مقایسه با برندهای دیگر یکی از راهکارهای کمپانی‌های چینی برای کاهش قیمت است. این شرکت‌ها علاوه بر اینکه مبلغ کمتری را صرف تبلیغات به‌ویژه در خارج از چین می‌کنند، بلکه از الگوی همکاری با اپراتورها که در آمریکا و اروپا پیاده می‌شود نیز تبعیت نمی‌کنند و به این ترتیب سهمی که اپراتورها برمی‌دارند حذف می‌شود.

 

در مقابل این تولیدکنندگان چینی در فضای آنلاین به دنبال مشتری برای محصولات خود می‌گردند و سعی می‌کنند با فروش موبایل‌های خود از طریق وب‌سایت اختصاصی خودشان یا با همکاری انحصاری با برخی خرده‌فروشان کانال‌های فروش خود را تحت کنترل دربیاورند. به این ترتیب چینی‌ها آن بخش از هزینه را که دیگر کمپانی‌ها برای توزیع و فروش صرف می‌کنند حذف می‌کنند و در نتیجه قیمت نهایی تلفن‌ هوشمند تولیدشده‌شان به میزان قابل‌توجهی پایین می‌آید.

 

 قیمت پایین

بی‌شک یکی از علت‌های قیمت پایین محصولات چینی که شامل تولید تلفن هوشمند هم می‌شود، هزینه کم نیروی کار است. دستمزد کارگران در چین در مقایسه با کشورهای دیگر به‌مراتب پایین‌تر است و این بزرگ‌ترین علت هزینه پایین تولید محصولات چینی است. در کنار این موضوع از قیمت پایین مواد اولیه در چین هم نباید غافل باشیم. دسترسی به مواد اولیه کمیاب که در بسیاری از دیوایس‌ها و لوازم الکترونیکی استفاده می‌شوند، در چین به‌آسانی انجام می‌گیرد. طبق گزارش‌های منتشرشده این کشور بیش از ۹۵ درصد مواد کمیاب مورد استفاده در محصولات الکترونیکی را تولید می‌کند و این به‌تنهایی می‌تواند برگ برنده این کشور در تولید محصولات ارزان‌قیمت باشد. 

 

بی‌شک به همین سبب است که بیشتر کمپانی‌های تولیدکننده موبایل در کشورهای دیگر هم تمایل دارند محصولات خود را در چین تولید کنند و محصولات خود را در این کشور مونتاژ کنند. جدا از اپل و سامسونگ می‌توان در این زمینه به کمپانی لنوو اشاره کرد که چندی پیش موتورولا را خرید و حالا بیشتر محصولات خود را در چین تولید می‌کند. آلکاتل و ال‌جی هم از دیگر کمپانی‌هایی هستند که محصولات خود را در چین تولید می‌کنند و همه اینها نشان از این دارد که تولید در چین با قیمت کمتر انجام می‌شود و درنهایت سود بیشتری برای تولیدکننده به همراه دارد.

 

 

 

donya-e-eqtesad.com
  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش