چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۰:۲۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۰۴۱
موبایل و تبلت

اسنشال پروداکت (Essential Products) واگذار می‌شود

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

خبرگزاری بلومبرگ با انتشار یک گزارش جدید، از فروش استارتاپ اسنشال به یک شرکت دیگر خبر داده و ادعا می‌کند توسعه جانشین اسنشال فون لغو شده است.

 

براساس اطلاعاتی که اخیراً به نقل از منابع مطلع منتشر شده است، استارتاپ اسنشال پروداکت (Essential Products) به سرپرستی اندی رابین که اولین گوشی‌هوشمند خود را یک سال پیش معرفی کرد؛ تصمیم گرفته است تا خود را به یک شرکت دیگر واگذار کند و توسعه جانشین اسنشال فون را متوقف کرده است. این گزارش در حالی‎ منتشر شده است که مدتی پیش، سرپرست بخش طراحی صنعتی در اسنشال از بهبود دوربین در جانشین اسنشال فون پی‌اچ-وان خبر داده بود. 

 

گفته می‌شود مقامات اسنشال تصمیم گرفته‌اند تا استارتاپ تازه نفس را واگذار کنند؛ همین موضوع باعث شده است تا مشاورانی از مؤسسه Credit Suisse Group AG به خدمت گرفته‌ شوند تا خریداران احتمالی شناسایی شده و مورد ارزیابی قرار بگیرند.بلومبرگ مدعی شده که در حال‌حاضر، حداقل یک شرکت علاقه‌مند است تا استارتاپ اسنشال را تصاحب کند. گفته می‌شود اسنشال در صورت فروش، به صورت کامل واگذار خواهد شد؛ این موضوع بدین معنی است که تمامی محصولات و ایده‌های اسنشال از جمله محصولات سخت‌افزاری و پتنت‌های احتمالی‌اش واگذار خواهند شد.

 

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گفته می‌شود اسنشال از شرکت‌های مختلف، کمک مالی دریافت کرده است؛ به‌نظر می‌رسد آمازون، هلدینگ تنشنت (Tencent) و ردپوینت ونچر (Redpoint Ventures) در این شرکت نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند. براساس ارزیابی‌هایی صورت گرفته، استارتاپ اسنشال در سال گذشته نزدیک به ۹۰۰ میلیون تا یک میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است.

 

همچنین ادعا می‎شود که استارتاپ اندی‌ رابین، کمک‌هایی را از Hon Hai Precision Industry (که با نام فاکس‌کان شناخته می‌شود) دریافت کرده است؛ فاکس‌کان، تولیدکننده گوشی اسنشال فون است که سال گذشته وارد بازار شد. ضمن اینکه اپراتور اسپرینت (Sprint) کمپین بازاریابی را برای گوشی جدید اسنشال به راه انداخت و امیدوار بود که بتواند از فروش این گوشی، سود قابل‌توجهی به دست آورد. گفته می‌شود که اسنشال برای توسعه اولین گوشی خود، نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است.

 

به دنبال انتشار این گزارش از سوی بلومبرگ، اندی رابین با انتشار یک توئیت جدید به شایعات موجود مبنی بر واگذاری اسنشال به یک شرکت دیگر واکنش نشان داده است؛ البته مؤسس این استارتاپ تازه تأسیس، گزارش بلومبرگ را تکذیب یا تأیید نکرده و تنها این موضوع را تشریح کرده است که شرکت اسنشال همواره محصولی را برای عرضه به بازار در دست ساخت دارد. اندی رابین ادعا می‌کند که شرکت متبوع‌اش، «ممکن است محصولاتی را از مرحله توسعه خارج کرده و محصولات دیگری را که گمان می‌رود بازخورد بهتری دریافت خواهند کرد، با آن‌ها جایگزین کند».

 

به همین جهت، ممکن است بلومبرگ در تأیید اینکه توسعه گوشی جدید اسنشال لغو شده؛ اشتباه نکرده باشد. صرف‌نظر از اینکه اسنشال به شرکت دیگری واگذار خواهد شد یا خیر، سازنده این استارتاپ مدعی است که شرکت متبوع‌اش به سختی تلاش می‌کند تا محصولاتی نوآورانه و خلاقانه توسعه دهد که روند کنونی را تغییر خواهند داد؛ این محصولات شامل لوازم خانگی (هوشمند) و گجت‌های قابل‌حمل هستند.

 

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

از آنجایی‌که اندی رابین مدعی توقف فعالیت‌های شرکت اسنشال نشده است، بعید می‌دانیم گوشی دیگری توسط این استارتاپ عرضه نشود؛ البته به جزء مدلی که تولید آن متوقف شده است. باید منتظر ماند و دید که محصولات آینده اسنشال از جمله گوشی پرچم‌دار جدید این شرکت، سبب شکل‌گیری انقلابی در بازارخواهند شد یا مانند اسنشال پی‌اچ - وان شکست می‌خورند. بد نیست اشاره کنیم که فروش شرکت اسنشال، هنوز نهایی نشده و بلومبرگ در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده است.

 

برای ارزیابی بهتر وضعیت اسنشال، باید به میزان فروش اولین گوشی پرچم‌‍دار این شرکت با نام پی‌اچ وان (PH-1) اشاره کرد که در ابتدا با قیمت ۶۹۹ دلار عرضه شده بود. با اینکه قیمت نهایی این گوشی، کم‌تر از پرچم‌داران دیگر بوده است؛ استقبال خوبی از اسنشال فون صورت نگرفت و شرکت سازنده ناچار شد برای چندین‌بار، قیمت اولین گوشی خود را کاهش دهد؛ به‌روزرسانی‌های مختلفی را برای آن منتشر کند تا بدین وسیله، مشکلات اسنشال فون را کاهش دهد و رنگ‌های جدیدی را برای این مدل بدون حاشیه معرفی کند. البته تمامی این تلاش‌ها، بدون نتیجه بوده است و کاربران همچنان از خرید محصولات اسنشال اجتناب می‌کنند؛ به طوری‌که تنها ۱۵۰ هزار واحد از گوشی اسنشال فون به فروش رسیده است. 

 

باید اشاره کرد که اولین گوشی استارتاپ اسنشال، زمینه‌ساز شکل‌گیری تغییر در طراحی گوشی‌های هوشمند امروزی شده است؛ با اینکه بسیاری از آیفون ۱۰ به عنوان زمینه‌ساز تِرِند شدن ناچ در گوشی‌های هوشمند یاد می‌کنند اما اسنشال فون اولین محصولی است که چنین طراحی داشت. همین موضوع باعث شده است تا پرچم‌دار اسنشال فون، همچنان محصول جذابی باشد؛ حتی اگر استقبال خوبی از آن صورت نگیرد!

 

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش