سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۰۶۰۵
موبایل و تبلت

«سامسونگ گلکسی اس ۱۰» چه انتظاراتی از پرچمدار سامسونگ داریم؟

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
سامسونگ گلکسی اس ۱۰ (Samsung Galaxy S10) پرچمدار آینده سامسونگ است که می‌تواند انقلابی جدید در صنعت موبایل ایجاد کند. در این بخش، برخی از قابلیت‌های احتمالی این گوشی را بررسی خواهیم کرد.

زمان زیادی تا پایان سال ۲۰۱۸ باقی نمانده است و حالا اغلب پرچمداران مهم معرفی شده‌اند. شاید زمان آن رسیده باشد تا بسیاری از افراد بخواهند برای خرید یک موبایل جدید تصمیم بگیرند؛ ولی در این میان، برخی از کاربران هم هستند که خود را برای گوشی های مهم‌تری همچون گلکسی اس ۱۰ آماده می‌کنند. با توجه به اینکه موبایل بعدی از سری Galaxy S در ماه‌های ابتدایی سال آینده از راه می‌رسد، چنین تصمیمی کاملا منطقی است. در حقیقت، انتظار می‌رود بزرگترین تولیدکننده تلفن های هوشمند در دنیا، چیزی مخصوص را برای سال ۲۰۱۹ آماده کرده باشد.

 

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

همواره ماه‌ها قبل از معرفی پرچمداران، شایعات بسیاری پیرامون آنها منتشر می‌شود تا قبل از رونمایی، کاربران بیش از پیش برای ملاقات با این محصولات مشتاق باشند. این موضوع در مورد گلکسی S10 نیز صادق است. ولی ما باید خود را برای چه ویژگی‌هایی در نسل بعدی آماده کنیم؟

 

طراحی انعطاف‌پذیر؟

آیا تا کنون به شرایطی فکر کرده‌اید که تولید موبایل های منعطف، به یک استاندارد تبدیل شده باشد و منابع مختلف، دیگر در مورد شایعات یا تاخیر در عرضه این محصولات صحبت نکنند؟ ظاهرا، سرانجام امسال گوشی گلکسی F به صورت رسمی پیش روی علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. اگر فناوری گوشی های انعطاف پذیر به اندازه‌ای بالغ باشد که تا اوایل سال آینده شاهد عرضه اولین گوشی های منعطف باشیم، احتمالا به اندازه‌ای آماده نخواهد بود که از آن در گلکسی S10 یا حتی گلکسی S11 استفاده شود.

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

جدای از این موارد، مزایای یک گجت با استایل تبلت که بتوان از آن به عنوان یک موبایل نیز استفاده کرد، احتمالا به اندازه‌ای نخواهد بود که خرید این گوشی ها با چنین طراحی‌های ریسک‌پذیر و قیمت بالا را توجیه کند. اگر حتی دستگاه‌های منعطف نیز در این آزمایش سربلند باشند، کاهش همیشگی محبوبیت تبلت ها نشان می‌دهد که اغلب افراد، چندان برای ملاقات با این مدل هیبریدی مشتاق نیستند. در این صورت، فعلا خبری از استفاده از طراحی انعطا‌ف‌پذیر درسامسونگ گلکسی اس ۱۰ نخواهد بود.

 

تغییر قابل توجه در طراحی؟

پیش از پاسخ دادن به این سوال، باید یک پرسش دیگر را رمزگشایی کنیم: با توجه به صحبت‌های اخیر DJ Koh در مورد تغییرات بزرگ در نسل بعدی، منظور از «قابل توجه» دقیقا چیست؟

 

آیا سامسونگ تنها به اضافه کردن چند رنگ جدید بسنده می‌کند؟ به نظر شما، سیستم‌های بیومتریک جدیدتر کافی هستند؟ آیا باید خود را برای دوربین‌های بیشتر آماده کنیم؟

 

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

اگر شما فقط منتظر همین تغییرات هستید، باید گفت سامسونگ گلکسی اس ۱۰ می‌تواند برای‌تان رضایت‌بخش باشد؛ ولی اگر منتظر یک طراحی انقلابی در نسل بعدی هستید، احتمالا ناامیدتان خواهیم کرد.

 

بدون شک، از حالا نمی‌توان در این زمینه قضاوت کرد؛ اما تا زمانی که کره‌ای‌ها به یک فناوری بسیار خاص دست پیدا کنند، ممکن است چند ماه دیگر یک گوشی مستطیلی با نمایشگری بزرگ و زیبا و همین‌طور حاشیه‌های باریک، پیش روی کاربران قرار گیرد.

 

دکس وایرلس؟

زمانی که شما موبایلی داشته باشید که بدون نیاز به پد مخصوص یا داک یا حتی کابل می‌تواند تجربه‌ای کامل از دسکتاپ‌ها را برای شما به همراه آورد، چه نیازی به تبلت انعطاف پذیر خواهد بود؟

 

البته، نرم افزار DeX Mode عالی نیست و هنوز کارهای کامپیوتری «جدی» و زیادی وجود دارد که با گلکسی نوت ۹ نمی‌توان انجام داد. با این حال، نسخه وایرلس دکس می‌تواند به فروش بیشتر گلکسی S10 کمک کند.

 

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

قلم هوشمند اس پن؟

این یک شایعه قدیمی است که شاید آن را فراموش کرده باشید، اما برخی گلکسی نوت ۹ را همان گلکسی اس ۹ پلاس می‌دانند که به همراه قلم هوشمند عرضه شده است. محصولات خانواده Galaxy Note همواره محبوبیت بسیاری میان کاربران داشته‌اند، ولی امروزه این محصولات همانند گذشته برجسته نبوده و حتی به جای افزایش فروش، میزان آن را کاهش می‌دهند.

 

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

در کنار این موارد، اگر سامسونگ واقعا آینده را در تولید گوشی های انعطاف‌پذیر می‌بیند، این کار نیازمند صرف منابع بوده و عرضه سه گوشی پرچمدار در سال نمی‌تواند تصمیم درستی باشد.

 

دوربین سامسونگ گلکسی اس ۱۰

تعداد دوربین‌ها مهم نیست، بلکه استفاده از آنها اهمیت دارد؛ اگر با این حرف مخالفید، کافی‌ست سری به نمونه تصاویر ثبت‌شده توسط گوگل پیکسل ۲ بزنید. البته، این موضوع به معنی عدم هیجان ما از عرضه نخستین گوشی مجهز به دوربین چهارگانه دنیا نیست.

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

در این رابطه، گفته می‌شود نسخه گران‌قیمت سامسونگ گلکسی اس ۱۰ با بهره‌گیری از مجموعا ۵ دوربین (سه دوربین در پشت و دو دوربین در جلو) پیش روی همگان قرار می‌گیرد. از طرفی، دوربین دوگانه گلکسی نوت ۹ عملکردی فوق‌العاده دارد و استفاده از یک لنز اضافی برای آن می‌تواند قابلیت‌های آن را بهبود بخشد.

 

قدرت پردازشی

گوشی های هوشمند امروزی قادرند محتوا را با قدرتی بسیار بالاتر از آنچه در گذشته تصور می‌شد، پردازش کنند. هرچند، کایرین ۹۸۰ به عنوان نخستین تراشه ۷ نانومتری نشان داد که هنوز جای بهینه‌سازی‌های بسیاری در این زمینه وجود دارد.

 

با عرضه نسل آینده گوشی های سامسونگ، کاربران نیز باید خود را برای تراشه‌های ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۱۵۰ یا اگزینوس آماده کنند.

 

سنسور زیر صفحه و اسکنر تشخیص چهره ۳D

سامسونگ در زمینه معرفی و به‌کارگیری اسکنر اثر انگشت زیر صفحه و سیستم تشخیص چهره سه‌بعدی، از رقبای خود عقب مانده است. البته، اولین بودن همیشه مهم نیست و موارد دیگری همچون دقت، سرعت و امنیت بالا نیز اهمیت بسیاری دارند. اما آیا خریداران سامسونگ گلکسی اس ۱۰ می‌توانند از این فناوری ها برخوردار شوند؟ متاسفانه هنوز هیچ سند محکمی برای تایید این موضوع وجود ندارد.

 

سامسونگ گلکسی اس 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

پشتیبانی از شبکه ۵G

آیا نسخه چهارم از گلکسی S10 از شبکه ۵G پشتیبانی خواهد کرد؟ آیا این موضوع به این زودی‌ها اهمیت خواهد داشت؟ آیا این گوشی تنها در کره جنوبی عرضه خواهد شد؟ در حال حاضر، سوال‌های بدون پاسخ زیادی وجود دارند که می‌توانند سرنوشت پرچمدار آینده سامسونگ را تغییر دهد. با این حال، نباید فراموش کرد که ۵ در “۵G” تنها یک عدد است و ما با انقلابی جدید در زمینه شبکه‌های موبایل، چندین سال فاصله داریم.

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش