دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۳۹۷
موبایل و تبلت

وی ۵۰ تین کیو ال جی رونمایی شد؛ دوقلوی غیرهمسان V40 با پشتیبانی از ۵G

گوشی وی ۵۰ تین‌کیو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ال‌جی وی ۵۰ تین‌کیو جدیدترین گوشی ال‌جی است که شباهتی بی‌چون‌وچرا با وی ۴۰ دارد و در نمایشگاه MWC 2019 رونمایی شده است.

 

ال‌جی با رونمایی گوشی وی ۵۰ تین‌کیو، به‌صورت رسمی وارد دنیای گوشی‌های هوشمند ۵G شد. وی ۵۰ تین‌کیو که مدل ارتقایافته‌ی وی ۴۰ به‌شمار می‌آید، از طراحی مشابه همان گوشی و برخی ویژگی‌های جدید استفاده می‌کند تا  بتواند نظر کاربران را جلب کند.

 

با نگاهی به پنل پشتی گوشی، آنچه بیشتر از همه جلب‌توجه می‌کند، لوگوی ۵G است. درضمن، این گوشی به‌لحاظ سخت‌افزاری تفاوت‌های چندانی با وی ۴۰۰ ندارد و از برخی جوانب بهبود یافته است. پرچم‌دار جدید ال‌جی درکنار پشتیبانی از فناوری ۵G به باتری ۴،۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده و برای پردازش وظایف از تراشه‌ی جدید اسنپدراگون ۸۵۵ استفاده می‌کند.

 

تراشه اسنپدراگون ۸۵۵ با مودم ۵G ایکس ۵۰

همان‌طورکه احتمالا می‌دانید، تراشه‌ی پرچم‌دار کوالکام از مودم ۵G ایکس ۵۰ برخوردار است. ال‌جی می‌گوید وی ۵۰ تین‌کیو به‌لطف پشتیبانی از ۵G، سرعت دانلودی تا ۲۰ برابر سریع‌تر از گوشی‌های ۴G دارد. درضمن، گرچه ظرفیت باتری این گوشی درمقایسه‌با وی ۴۰ تین‌کیو  ۲۰ درصد بیشتر شده است، باتوجه‌به پشتیبانی آن از ۵G، نمی‌توان انتظار داشت تغییرات خیلی محسوس باشند.

 

گوشی وی ۵۰ تین‌کیو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ویژگی مهم دیگر این است که LG V50 ThinQ به سیستم خنک‌کننده‌ی جدیدی مجهز شده تا از‌این‌طریق گرمای شدید حاصل از عملکرد تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ و نیز باتری پرظرفیت آن کنترل شود.

 

ضخیم‌تر و سنگین‌وزن‌تر از نسل قبل

وی ۵۰ تین‌کیو درمقایسه‌با نسل قبل اندکی ضخیم‌تر شده و وزن نسبتا بیشتری دارد؛ اما ضخامت بیشتر باعث شده ال‌جی بتواند برآمدگی دوربین پشتی را حذف کند و جلوه‌ی زیباتری به گوشی ببخشد. این‌ها تقریبا تمامی تفاوت‌های بین وی ۵۰ تین‌کیو با وی ۴۰ هستند. درواقع، می‌توان پرچم‌دار جدید ال‌جی را نسخه‌ی ۵G وی ۴۰ خطاب کرد.

 

ال‌جی خودش نیز به شباهت بی‌چون‌و‌چرای بین این گوشی‌ها اعتراف و دلیل را نیز ذکر کرده است. درواقع، ال‌جی برای ورود زودهنگام به دنیای گوشی‌های ۵G، وقت کافی برای طراحی محصول کاملا جدید نداشت و مجبور شد از همان پلتفرم وی ۴۰ بهره بگیرد که البته لزوما کار نادرستی به‌شمار نمی‌آید.

 

گوشی وی ۵۰ تین‌کیو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نمایشگر باکیفیت و دوربین توانمند

افزون‌براین، گوشی جدید ال‌جی در دنیای گوشی‌های هوشمندبه نمایشگر ۶.۴ اینچ فول‌ویژن OLED با وضوح ۳۱۲۰ در  ۱۴۴۰ پیکسل مجهز شده است. ال‌جی ترجیح داده فعلا وارد دنیای گوشی‌های مجهز به نمایشگر حفره‌دار نشود؛ به‌همین‌دلیل، گوشی جدید این شرکت در بخش بالایی بریدگی دارد. این بریدگی میزبان ۲ دوربین سلفی است: دوربین استاندارد ۸ مگاپیکسلی درکنار دوربین ۵ مگاپیکسلی با لنز عریض.

 

دقیقا همچون وی ۴۰ تین‌کیو، گوشی وی ۵۰ تین‌کیو نیز از دوربین اصلی ۳ گانه بهره می‌برد: یکی از این دوربین‌ها به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.5 و دیگری به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و لنز تله‌فوتو و دوربین سوم به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9 و لنز فوق‌عریض مجهز است.

 

گوشی وی ۵۰ تین‌کیو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

پشتیبانی از استاندارد نظامی ارتش آمریکا برای مقاومت دربرابر ضربه

یکی از اقدامات جالب ال‌جی، معرفی وسیله‌ی جانبی جدید برای گوشی وی ۵۰ تین‌کیو است. این وسیله‌ی جانبی کهDual Screen نام دارد، درواقع نمایشگری ثانویه با فناوری OLED و اندازه‌ی ۶.۲ اینچی و وضوح ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که همچون قاب به گوشی متصل می‌شود. انرژی دوال اسکرین را باتری اصلی گوشی تأمین می‌کند؛ بنابراین می‌توان آن را به‌سادگی به‌ گوشی متصل و از آن استفاده کرد. 

 

به‌لطف این نمایشگر ثانویه، کاربران خواهند توانست کارهای جالبی نظیر چندوظیفگی انجام دهند. برای مثال، آن‌ها می‌توانند روی هر نمایشگر، یک اپلیکیشن اجرا کنند. از نمایشگر ثانویه حتی می‌توان به‌عنوان کنترلر برای انجام برخی بازی‌های موبایلی نیز استفاده کرد.

 

دوال دیسپلی؛ وسیله‌ی جانبی کاربردی

گوشی وی ۵۰ تین‌کیو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ال‌جی وی ۵۰ تین‌کیو از اسپیکر استریو و رادیو FM هم پشتیبانی می‌کند. درضمن، این گوشی از استاندارد نظامی MIL-STD 810G برخوردار است و این، یعنی مقاومت زیادی دربرابر ضربه و شوک دارد. پرچم‌دار جدید ال‌جی برخلاف برخی از گوشی‌های جدید، حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر ندارد و حسگر آن در پنل پشتی قرار داده شده است.

 

ال‌جی می‌گوید قصد دارد در ماه‌های آینده، گوشی جدید وی ۵۰ تین‌کیو را ازطریق اپراتورهای ورایزن و اسپرینت در کشور آمریکا عرضه کند. کره‌جنوبی و استرالیا و چند کشور اروپایی، دیگر مقاصد عرضه‌ی این گوشی خواهند بود. تاکنون جزئیات مربوط‌به تاریخ عرضه و قیمت گوشی جدید ال‌جی مشخص نشده است. 

 

مبین احمدی

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش