چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۰۲ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۵۹۴
موبایل و تبلت

سونی با گوشی Xperia L3 قصد عرض اندام در بازار پایین‌رده را دارد

گوشی Xperia L3,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
سونی اکسپریا L3 محصول جدید شرکت ژاپنی است که با تمرکز بر بازار اقتصادی‌تر و با مشخصاتی قابل قبول معرفی شد.

سونی در نمایشگاه MWC 2019 علاوه‌بر معرفی گوشی‌ پرچم‌دار Xpera 1 و گوشی میان‌رده‌ی Xperia 10، از محصولی اقتصادی‌تر در دسته‌ی پایین‌رده‌ها با نام Xperia L3 نیز رونمایی کرد. هدف از معرفی این گوشی هوشمند، پوشش‌دهی طیف کامل مشتریان توسط شرکت ژاپنی خواهد بود. در ادامه، به بررسی طراحی و مشخصات محصول اقتصادی برند ژاپنی می‌پردازیم.

 

طراحی

طراحی اکسپریا L3 شبیه به پسرعموهای حرفه‌ای‌ترش است که پیش‌تر معرفی شدند. البته، زبان طراحی همیشگیسونی یعنی حاشیه‌های زیاد بالا و پایین‌تر نمایشگر، در محصول جدید نیز به چشم می‌خورند.

 

درواقع، طراحی حاشیه‌های صفحه‌نمایش ۵.۷ اینجی LCD با نسبت تصیر ۱۸:۹، شبیه به محصولی از سال ۲۰۱۶ است، اما به‌راحتی در دست جای می‌گیرد. البته، به‌خاطر ارتفاع تقریبا زیاد، حمل آن در جیب شلوار احتمالا راحت نخواهد بود. نکته‌ی مفید دیگر در طراحی پنل جلویی Xperia L3، استفاده از پوشش گوریلا گلس نسخه‌ی ۵ است.

 

گوشی Xperia L3,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

طراحی پنل پشتی گوشی جدید سونی، نوآوری خاصی ندارد. آن‌ها دوربین دوگانه‌ی خود را در گوشه‌ی بالایی جانمایی کرده‌اند و پنل نیز طراحی تقریبا صاف و عادی دارد. اگرچه طراحی دوربین، به‌صورت دوگانه انجام شد، اما یکی از لنزها، رزولوشن ۲ مگاپیکسلی دارد و تنها برای افزودن عمیق به تصاویر مفید خواهد بود. به‌بیان دیگر، کاربر با بهره‌گیری از لنز دوم، تصاویر پرتره‌ی بهتری را با دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی ثبت خواهد کرد. دوربین سلفی Xperia L3 نیز لنز ۸ مگاپیکسلی دارد.

 

گوشی Xperia L3,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

حسگر اثر انگشت در گوشی پایین‌رده‌ی سونی، درکنار دستگاه قرار دارد. در آن موقعیت، انگشت شست کاربر به‌راحتی روی حسگر قرار می‌گیرد. انتخاب دیگر سونی در آن بخش، مجزا کردن حسگر اثر انگشت از دکمه‌ی پاور گوشی است که امکان چک کردن اعلان‌ها را بدون باز کردن قفل گوشی به کاربر می‌دهد. البته، کاربردی بودن این طراحی، سؤال‌برانگیز خواهد بود.

 

در بخش رنگ‌آمیزی، نوآوری خاصی از سوی ژاپنی‌ها صورت نگرفت و گوشی اقتصادی آن‌ها در رنگ‌های نقره‌ای، مشکی و طلایی عرضه خواهد شد.

 

سخت‌افزار و نرم‌افزار

قطعات داخلی اکسپریا، تاحدودی پیرو طراحی ابتدایی بدنه‌ی آن هستند. قلب تپنده‌ی گوشی جدید سونی، پردازند‌ه‌ی مدیاتک P22 است که تقریبا برابر با پردازنده‌ی میان‌رده‌ی کوالکام Snapdragon 625 خواهد بود. پردازنده‌ی مذکور، توانایی اجرای مناسب کارهای روزمره را دارد، اما در وظایف سنگین نمی‌توان انتظار زیادی از آن داشت.

 

گوشی Xperia L3,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

باتوجه‌به اینکه سونی، گوشی جدید اقتصادی خود را با شعار تمرکز بر سرگرمی معرفی کرد؛ پردازنده‌ی استفاده‌شده در آن، معقول به نظر می‌رسد. البته تا زمانی‌که تعریف کاربر از سرگرمی، اجرای بازی‌های سنگین سه‌بعدی نباشد. درواقع تا زمانی‌که شما تنها به تماشای ویدئیا گوشی دادن به موسیقی در گوشی هوشمند بپردازید، اکسپریا L3 انتخاب مناسبی خواهد بود.

 

حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی Xperia L3 مشخص نیست، اما باتوجه‌به بازار هدف آن، می‌توان پیش‌بینی کرد که ۳ گیگابایت رم همراه‌با ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی برای گوشی جدیدی سونی در نظر گرفته شده باشد.

 

باتری استفاده‌شده در سونی اکسپریا L3، ظرفیت ۳۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد که باتوجه‌به صفحه‌نمایش تقریبا کوچک آن، احتمالا شارژدهی مناسبی به کاربر خواهد داشت. برای حفظ سلامت باتری نیز از فناوری Xperia Adaptive Charge استفاده می‌شود که نرخ شارژ باتری را کنترل می‌کند. گوشی اقتصادی سونی از فناوری شارژ USB Power Delivery نیز پشتیبانی می‌کند که شبیه به Fast Charge شرکت کوالکام است.

 

گوشی Xperia L3,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

 

اگرچه مشخصات فنی L3 آن‌چنان حرفه‌ای نبودند، اما به‌معنای غیر قابل قبول نبودن آن گوشی نیز نیستند. البته، این تصور در بخش نرم‌افزار کمی تغییر می‌کند. اولین نکته‌ی شوکه‌کننده آن است که سونی، گوشی جدید و مخصوص سال ۲۰۱۹ خود را با اندروید قدیمی ۸ اوریو عرضه خواهد کرد. یعنی حتی نسخه‌ی کمی به‌روزتر یعنی ۸.۱ نیز در L3 گنجانده نشده است. کارشناسان می‌گویند برند ژاپنی هیچ توجیهی برای انتخاب این نسخه ازسیستم‌عامل ندارد. درواقع، رخداد فوق یک شوک عجیب برای علاقه‌مندان به نرم‌افزار در اکوسیستم اندرویدی خواهد بود که حجم زیادی از آن‌ها را نیز تشکیل می‌دهند. 

 

قیمت و تاریخ عرضه

سونی می‌گوید که قیمت اکسپریا L3 وابسته به بازار عرضه خواهد شد و در کمال تعجب از این سبک از قیمت‌گذاری، مشخص نیست که چه بازارهایی میزبان محصول اقتصادی ژاپنی‌ها خواهند بود. درواقع، قیمت‌گذاری آخرین بخش از مشکلات سونی اکسپرای L3 محسوب می‌شود که البته، همیشه با شرکت ژاپنی همراه بوده است. آن‌ها عمدتا گوشی‌های خود را بیش از ارزش واقعی قیمت‌گذاری کرده‌اند و به همین دلیل، استقبال از محصولاتشان، آن‌چنان بالا نبود است. درنهایت، کارشناسان شک دارند که اکسپریا L3 بتواند به جایگزینی منطقی دربرابر رقبا تبدیل شود.

 

درنهایت، هدف از معرفی محصول جدید سونی هنوز کمی مبهم است. درواقع به‌نظر می‌رسد که ژاپنی‌ها تنها تلاش کرده‌اند تا هرطور که شده، محصولی را fh امکانات موجود عرضه کنند تا نقشی در بخش اقتصادی گوشی‌های هوشمند نیز داشته باشند.

 

مهدی زارع سریزدی

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش