دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۲ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۲۱۰۱
موبایل و تبلت

بررسی اولیه سونی اکسپریا ۱ (Sony Xperia 1)؛ با اکسپریا وان یک تدوینگر حرفه‌ای ویدیو شوید

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سونی پرچمدار جدید خودش، اکسپریا وان را در نمایشگاه MWC 2019 معرفی کرد. به همین بهانه ما قصد داریم به بررسی اولیه سونی اکسپریا ۱ (Sony Xperia 1) همراه با ارائه مشخصات فنی، قابلیت ها و تصاویر آن بپردازیم.

 

یک سال دیگه گذشت و سونی پرچمدار جدید خودش را در نمایشگاه MWC 2019 معرفی کرد. این بار یک گوشی پریمیوم متفاوت و جدید از سونی را ملاقات می‌کنیم؛ به اکسپریا ۱ سلام کنید.

 

با این گوشی که نسل جدید اکسپریا ایکس زد ۳ است، سازنده می‌خواهد از نام‌گذاری‌های سفت و سخت فاصله بگیرد و بیشتر به اصحاب رسانه و مشتریان نزدیک شود. با استفاده از سخت افزار و نرم افزاری که مستقیما از کسب و کارهای موفق سونی می‌آید (فیلم‌سازی و تلویزیون‌های ۴K)،‌ اکسپریا ۱ به دنبال نشتن صفحه‌ی جدیدی در تاریخ تولید گوشی‌های هوشمند سونی است.

 

سونی طی چند سال گذشته به خاطر آنکه تمال کمتری به انطباق خود با روند در حال تحول طراحی در صنعت موبایل داشت، مورد انتقاد مشتریان قرار می‌گرفت. سال گذشته در نهایت ما شاهد استفاده از طراحی لبه گرد در بدنه و نمایشگر گوشی اکسپریا ایکس زد ۳ بودیم؛ در حالی که نمایشگر نسبت ۲۱:۹۹ را ارائه می‌کرد. سونی با گوشی‌های بلند قامت غریبه نیست، با این حال در گوشی‌های قدیمی این کمپانی از حاشیه‌های زیادی در بالا و پایین نمایشگر استفاده می‌شد. حالا در بررسی اولیه اکسپریا ۱ با حذف بسیاری از این حاشیه‌ها به همراه همان نمایشگر بلند قامت  روبه‌رو می‌شویم.

 

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بله، نسبت ۲۱:۹ برای یک گوشی زیاد است، اما حاشیه‌های حداقلی صفحه به جایگیری خوب نمایشگر ۶.۵ اینچی در داخل بدنه کمک کرده است. البته باید بگوییم که وزن کلی و قد بلند این نمایشگر، کمی چهره‌ی آن را ناخوشایند کرده‌اند. این نسبت بلند نه فقط برای دست ما، بلکه برای اپلیکیشن‌ها نیز دردسرساز می‌شود. حضور اندروید ۹ پای در راس بخش نرم افزاری اکسپریا ۱ به معنای پشتیبانی از نسبت ابعاد ۱۸:۹ و بیشتر از آن است، اما نسبت ۲۱:۹ شاید دیگر برای برخی برنامه‌ها، خیلی باریک باشد.

 

همه چیز نمایشگر اندازه‌ی آن نیست، این مشکل قابل حل است. مهم‌تر از آن، ۴K OLED بودن این نمایشگر است که برای نخستین بار در یک گوشی هوشمند شاهد حضورش هستیم. این نمایشگر با فناوری Bravia سونی همراه شده که به طور خاص با موتور X1 خود، محتوای ۴K را در تلویزیون‌های این شرکت به نمایش درمی‌آرد. سونی می‌گوید نه تنها وضوح ارتقا پیدا کرده، بلکه رنگ و کنتراست تمام ویدیوها نیز بدون توجه به اپلیکیشنی که از آن استفاده می‌کنید، بهتر شده است.

 

• جدیدترین سخت افزار با برخی ویژگی‌های نرم افزاری جدید

به عنوان یک گوشی پرچمدار بالارده از سوی سونی،‌ ما نباید متعجب شویم که می‌توان جدیدترین تراشه‌ی کوالکام، اسنپدراگون ۸۵۵ را همراه با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸۸ گیگابایت حافظه داخلی زیر قاب اکسپریا وان یافت. رابط کاربری این گوشی نیز مبتنی بر یک نسخه‌ی خوبی از اندروید ۹۹ پای طراحی شده که می‌تواند قابلیت‌های جالبی نظیر Side Sense را ارائه کند. این قابلیت برای نخستین بار با اکسپریا XZ3 معرفی شد. با این حال سونی آن را به شکل پیشرفته‌تری در اکسپریا ۱ ارائه می‌کند تا کارآمدتر از گذشته باشد. سونی همچنین با همکاری گوگل،‌ قابلیتی را در این گوشی ارائه کرده که به لطف دستیار گوگل می‌توانید دو برنامه را با فرمان صوتی خود به صورت همزمان اجرا کنید.

 

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

متاسفانه دیوایسی که در این نمایشگاه در اختیار ما قرار داشت، یک ماکت بود؛ پس نمی‌توانیم بهبود پیدا کردن Side Sense در این دیوایس را بررسی کنیم.

 

Game Enhancer یکی دیگر از قابلیت‌های جدید گوشی سونی است که البته پیشتر توسط تولیدکنندگانی نظیر ایسوس مورد استفاده قرار گرفته بود. این اپلیکیشن، کتابخانه‌ای از بازی‌های شما را در خود وارد می‌کند و همچنین راه ساده‌ای برای ضبط گیم‌پلی را ارائه می‌کند، از طریق آن می‌توانید به نکاتی از بازی‌ها پی ببرید و همچنین به طور کلی عملکرد سیستم در اجرای بازی‌ها را نیز بهتر می‌:ند.

 

• سه دوربین؛ نخستین فوکوس خودکار ردیاب چشم در یک گوشی

هرچند در بررسی اولیه اکسپریا ۱ موفق به آزمایش دوربین جدید این گوشی نشدیم، اما روی کاغذ آن بسیار جذاب است. در تلاش برای ارائه‌ی بهترین ابزار به تولیدکنندگان محتوا،‌ سونی یک ماژول دوربین سه گانه را مشابه آنچه در گوشی ال جی وی ۴۰ سال گذشته و گوشی‌های سری جدید گلکسی اس ۱۰ دیدیم در پشت قاب اکسپریا ۱ قرار داده است. این دوربین سه گانه ۱۲۲ مگاپیکسلی  شامل یک لنز تله فوتو، یک لنز عریض و یک لنز فوق عریض است که می‌تواند تمام نیازهای شما را پوشش دهد. در حالی که سنسور فوق عریض از تثبیت کننده الکترونیکی عکس برخوردار است، دو دوربین دیگر تثبیت کننده اپتیکال عکس را به خدمت گرفته‌اند.

 

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در بخش نرم افزار نیز کاهش نویز RAW در زمان عکاسی به کمک فوکوس خودکار ۱۰ فریم بر ثانیه‌ای و ردیابی خودکار نوردهی، بهبود پیدا کرده است. حضور این فناوری و از آن مهم‌تر، نخستین فوکوس خودکار ردیاب چشم به معنای عکس‌های سریع‌تر با حاصل نهایی بهتر هستند. ما هنوز موفق به تست این دوربین‌های جدید با فناور‌ی‌های جذابشان نشده‌ایم، اما امیدواریم که این فرمول بتواند ال جی وی ۴۰ و یا شاید گلکسی اس ۱۰ را در زمینه‌هایی نظیر سرعت شاتر،  دقت عکس و شفافیت تصویر شکست دهد.

 

• سونی می‌خواهد مثل یک حرفه‌ای فیلم‌ها را مونتاژ کنید

ویدیوها با این گوشی، به صورت ۴K HDR10 ضبط می‌شوند. در حالی که گوشی‌های دیگری با چنین توانایی وجود دارد، اما ابزارهای ویرایشی ارائه شده توسط سونی می‌تواند در اینجا تفاوت ایجاد کند. Cinema Pro به کاربران یک مجموعه‌ی ویرایشی قدرت گرفته از سوی محققان و توسعه دهندگان تجارت فیلم‌سازی سونی را ارائه می‌کند.

 

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

این کمپانی می‌گوید قابلیت‌هایی نظیر Creator Mode اطمینان می‌دهد که تکثیر رنگ‌ها مشابه آنچه در مانیتورهای حرفه‌ای دیده می‌شود و توسط کارگردانان حرفه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، انجام شود. قابلیت دیگری نظیر Look نیز می‌تواند هشت گزینه‌ی مختلف درجه رنگی را برای ویدیوهای شما ارائه کند. بسیاری از این ویژگی‌ها ما را به یاد Cine Video ال جی می‌اندازد، پس امیدواریم سونی عمیق‌تر روی آن‌ها کار کرده باشد و در نهایت فیلم‌سازی را با گوشی جدیدش را با به بهترین شکل در اختیار مشتریان قرار دهد.

 

سونی اکسپریا 1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

انتظارات

سونی نگران بخش موبایل خودش است. غول ژاپنی پیش‌بینی کرده که فروش گوشی‌هایش در امسال کاهش داشته باشد، اما بدون توجه به آن یک گوشی پرچمدار عالی را ارائه کرده است. این قابل تحسین است، حتی اگر کمی دیر شده باشد. با این حال اگر اکسپریا ۱ بتواند بهترین قابلیت‌ها را برای عکاسی و فیلمبرداری در اختیار مشتریان قرار دهد، آنوقت می‌توان امیدوار بود که از رقبا پیشی بگیرد و به جایگاه اصلی خود بازگردد.

 

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش