جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۶:۱۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۷۰۵۷
موبایل و تبلت

رن ژنگفی، بنیان‌گذار هوآوی:

فناوری‌های هوآوی تا سال‌ها در جهان پیشرو خواهند بود

رن ژنگفی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

• رابطه هوآوی با شرکت‌های آمریکایی به واسطه برگه‌ای کاغذ از طرف دولت آمریکا از بین نخواهد رفت

• هوآوی با کمبود شدید تدارکات مواجه نخواهد شد. ما به‌خوبی آماده شده‌ایم

رن ژنگفی بنیان‌گذار هوآوی، در آخرین دیدارش با رسانه‌ها تاکید کرد که شرکت هوآوی با وجود اقدامات سیاسی اخیر آمریکا، همچنان موقعیت قدرتمندی برای حرکت به جلو دارد. او در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر فرمان اجرایی اخیر کاخ سفید توضیح داد: «آنچه که آمریکا انجام می‌دهد خارج از کنترل ماست. مهم‌ترین مسئله برای ما این است که کارمان را به‌درستی انجام بدهیم. تمایل دارم با استفاده از این فرصت، از شرکت‌های آمریکایی که با آن‌ها همکاری داریم، قدردانی کنم. ظرف این ۳۰ سال، این شرکت‌ها به ما کمک کردند که رشد کنیم و به جایی که هستیم برسیم. آن‌ها مشارکت‌های متعددی با ما داشته‌اند. همان‌طور که می‌دانید، اکثر شرکت‌هایی که به هوآوی مشاوره می‌دهند، مانند شرکت های زیادی چون آی‌بی‌ام و اکسنچر، در آمریکا مستقرند. در برابر بحران اخیر، می‌توانم احساس عدالت‌خواهی و هم‌دردی این شرکت‌ها با خودمان را درک کنم».

بنیان‌گذار هوآوی در ادامه جزئیات بیشتری را درباره رابطه با شرکت‌های آمریکایی بیان کرد: «آمریکا کشوری است که در آن قانون حاکم است. شرکت‌های آمریکایی و نیز اقتصاد واقعی باید پایبند به قانون باشند. رسانه‌ها باید درک کنند که این شرکت‌های آمریکایی و هوآوی سرنوشت مشترکی دارند. همه ما بازیگران اقتصاد بازار هستیم. رابطه نزدیک ما با شرکت‌های آمریکایی حاصل چندین دهه تلاش دوجانبه است. چنین روابطی را برگه‌ای کاغذ از طرف دولت آمریکا از بین نخواهد برد».

وضعیت عرضه محصول از طرف همکاران بین‌المللی هوآوی

در این نشست خبری، درباره موضوع عرضه محصول از طرف همکاران بین‌المللی هوآوی هم بحث شد. بنیان‌گذار هوآوی در این رابطه گفت: «شرکت ما با کمبود شدید تدارکات مواجه نخواهد شد. ما آمادگی کامل داریم. حتی اگر عرضه از طرف همکاران‌مان کافی نباشد، مشکلی نخواهیم داشت. به این علت که ما می‌توانیم همه تراشه‌های پیشرفته را خودمان تولید کنیم».

به گفته ژنگفی، تا زمانی که این شرکت‌ها بتوانند موافقت واشنگتن را داشته باشند، هوآوی به خرید عمده از آن‌ها ادامه خواهد داد. همچنین گفت: «شاید آن‌ها نتوانند به‌سرعت موافقت واشنگتن را جلب کنند. ما برای پشت سر گذاشتن این دوره گذار، چند راه در مقابل‌مان داریم. اگر این موافقت حاصل شود، تجارت عادیمان با شرکت‌های آمریکایی را از سر خواهیم گرفت و با یکدیگر همکاری می‌کنیم تا جامعه‌ای اطلاعاتی برای بشریت بسازیم. ما نمی‌خواهیم در انزوا کار کنیم».

رن ژنگفی در پاسخ به پرسش صریحی درباره اینکه چرا آمریکا هوآوی را هدف گرفته، گفت: «دقیقا نمی‌دانم که آن سیاست‌مداران آمریکایی چه فکری در سرشان می‌گذرد. به نظر من، نباید کمپین‌های تحت هدایت آمریکا ما را هدف بگیرند، آن هم فقط به این دلیل که ما از آمریکا جلوتریم».

بنیان‌گذار هوآوی به پرسشی هم درباره اختلالات کلی در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)  پاسخ داد: «اروپا دنباله‌رو آمریکا نخواهد بود و اکثریت شرکت‌های آمریکایی ارتباط نزدیکی با ما دارند. بدون شک توانایی آن را داریم که خدمات‌رسانی به مشتریانمان را ادامه بدهیم. ظرفیت تولید انبوه ما بسیار زیاد است و افزودن نام هوآوی به فهرست تحریم، تاثیر مهمی روی ما نخواهد گذاشت. در سرتاسر جهان ما در مناقصه‌ها حرکت رو به جلو داریم».

چشم‌انداز تجاری هوآوی در سال ۲۰۱۹ و فناوری های ۵G

رن ژنگفی با اشاره به چشم‌انداز تجاری هوآوی در سال ۲۰۱۹، افزود: «سرعت رشد ما کم خواهد شد، اما نه به اندازه‌ای که تصور می‌شود. در سه‌ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال، درآمد ما رشد ۳۹ درصدی داشته است. این نرخ در ماه آوریل به ۲۵ درصد رسید و شاید این کاهش تا پایان امسال هم ادامه یابد. اما تحریم آمریکا به رشد منفی منجر نخواهد شد و آسیبی به روند توسعه صنعت ما وارد نخواهد کرد».

او تاکید کرد که : « انتظار می‌رود استانداردهای ۵G تاثیر بسیار زیادی روی جامعه داشته باشد و این حوزه جزو بخش‌هایی است که هوآوی پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را دارد، و عملکرد امریکا در این حوزه تاثیر زیادی برای هوآوی نخواهد داشت، گذشته از این، رقبای هوآوی توانایی آن را ندارند که طی دو الی سه سال آینده به هوآوی برسند.

در حال حاضر شرکت هوآوی از نظر نوآوری و تحقیق و توسعه در حوزه فناوری، آمادگی بسیار خوبی برای آینده دارد و در گوشه‌وکنار جهان ۲۶ مرکز تخصصی تحقیق و توسعه راه اندازی کرده است که بیش از ۷۰۰ ریاضیدان، ۸۰۰ فیزیکدان و ۱۲۰ شیمیدان در این مراکز مشغول به کار هستند. لازم به ذکر است که بیشترین پتنت‌های مرتبط با استانداردهای اساسی ۵G در جهان را هوآوی دارد که ۲۷ درصد از کل این پتنت‌هاست.

رن ژنگفی می‌گوید: «ما نهادی برای پژوهش‌های راهبردی داریم که بودجه بسیار قابل توجهی در اختیار استادان شناخته‌شده در دانشگاه‌های سراسر جهان می‌گذارد. از این سرمایه‌گذاری هم انتظار برگشت نداریم. شیوه‌ای که برای حمایت از تحقیقات در پیش گرفته‌ایم، مشابه نحوه عملکرد سرمایه‌گذاری بر مبنای قوانین بین المللی است. دانشگاه‌ها هستند که از این سرمایه‌گذاری منتفع می‌شوند. با این کار، می‌توانیم با دانشمندان بیشتری کار کنیم که به مطالعه و تحقیق روی فناوری‌هایی در مراحل مختلف مشغولند».

وقتی از رن ژنگفی پرسیده شد که در بلندمدت، کدام یک از سه گروه تجاری هوآوی بیشترین درآمد را نصیب این شرکت خواهد کرد، بنیان‌گذار هوآوی گفت: «پردرآمدترین بخش لزوما مهم‌ترین بخش خواهد بود. فقط بخشی که مسئول ایجاد ارتباطات شبکه است می‌تواند به رتبه اول جهان برسد. دقیقا هم همین بخش است که هدف حمله آمریکا قرار گرفته است. من آن را با هواپیمایی مقایسه کرده‌ام که آسیب جدی دیده. اما در حقیقت متوجه شده‌ایم که مشکلات این بخش به اندازه مشکلات بخش‌های دیگر نیست، چرا که از مدت‌ها پیش در این بخش مشغول آماده‌سازی بوده‌ایم. فناوری ۵G، انتقال نوری و فناوری‌های شبکه اصلیمان تحت فشاری نیستند که بر این بخش وارد آمده، و این فناوری‌ها تا سال‌ها در جهان پیشرو خواهند بود».

رن ژنگفی در اشاره به چالش‌های اخیر بر سر شهرت و سابقه‌ هوآوی گفت: «ما قصد نداریم مسائل مربوط به شهرت و سابقه‌مان را از طریق کمپین‌های رسانه‌ای در بیرون از چین حل‌وفصل کنیم. از نظر من، لازم است در نهایت این مسائل را از طریق ارائه خدمات عالی به مشتریانمان برطرف کنیم. ما بسیار پیشرفته‌ایم و اگر مشتری‌ها از خدمات‌مان استفاده کنند، متوجه این موضوع خواهند شد».

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش