دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۴۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۸۵۶
موبایل و تبلت

بررسی سه‌ماهه‌ِ Huawei P30 Pro ؛ همچنان بهترین پرچمدار بازار

نویسنده وب‌سایت Android Central پس از سه ماه استفاده از Huawei P30 Pro از ویژگی‌های منحصر به فرد و نقاط قوت پرچمدار هوآوی صحبت می‌کند. به گفته‌ او، هیچ دستگاهی نیست که بتواند عملکردی نزدیک به Huawei P30 Pro ارائه کند.

 در چند سال‌ اخیر هوآوی پیشرفت چشمگیری در بازار گوشی‌های هوشمند داشته‌است. سری Huawei Mate 10 و Huawei P10، پرچمداران پیشین این شرکت، هر کدام ویژگی‌های مختلفی را در زمینه سخت‌افزار و نرم‌افزار در اختیار کاربران قرار داده اند و نتیجه ادامه همین روند، عرضه دو گوشی پرچمدار در سال ۲۰۱۸ شد.

در سال ۲۰۱۹ نیز Huawei P30 Pro با همان استایل زیبا و خاصِ Huawei P20 Pro، و ویژگی‌های قابل توجهی عرضه شد. بدنه شفقی جدید، لنز پریسکوپی با قابلیت بزرگ‌نمایی ۵ برابری، ناچ کوچکتر، چیپ‌ست ۷ نانومتری Kirin 980، باتری ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعتی، شارژر سریع ۴۰ واتی و شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی از جمله ویژگی‌های شاخص Huawei P30 Pro هستند.

Huawei P30 Pro,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

نویسنده وب‌سایت Android Central پس از تجربه استفاده سه ماهه از گوشی Huawei P30 Pro، نتایج بررسی و نظرات خود را در این وب‌سایت منتشر کرده است که در ادامه به مهم‌ترین بخش‌های این نقد و بررسی، اشاره میشود.

در رابطه با طراحی، الگوی به کار گرفته‌شده در بدنه پشتی این گوشی یکی از زیباترین‌ طرح‌های موجود در بازار است. رنگ Breathing Crystal این گوشی زیباست و بیش از هر اسمارت‌فون دیگری احساس کالای با کیفیت را به کاربر منتقل می‌کند.

طراحی کلی دستگاه تا حدودی شبیه به Huawei Mate 20 Pro بوده اما اندکی کشیده‌ و پهن‌تر است. لبه‌های گوشی چه در پشت و چه در جلو با انحنایی ملایم به فریم متصل شده‌اند. استفاده از نمایشگر عریض در کنار این ترکیب، سبب شده تا استفاده از این دستگاه با یک دست، ساده و بدون دردسر باشد.

Huawei P30 Pro,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

قسمت جلوی دستگاه میزبان نمایشگر و دوربین سلفی جای گرفته درون ناچ است و هوآوی ترجیح داده سنسور IR و اسپیکر مکالمه را حذف کند. در نتیجه شاهد استفاده از دوربین سلفی به منظور تشخیص چهره و فناوری Acoustic Display برای انجام مکالمات هستیم. بعد از سه ماه استفاده و مکالمه می‌توان با اطمینان گفت تجربه مکالمه با Huawei P30 Pro مانند سایر دستگاه‌های مجهز به اسپیکرِ مکالمه است.

در بخش سخت‌افزار، Huawei P30 Pro همانند Huawei Mate 20 Pro، از چیپ‌ست Kirin 980 استفاده می‌کند.

هوآوی نخستین شرکتی بود که چیپ‌ست ۷ نانومتری را به بازار عرضه کرد و باید گفت Kirin 980 مثل تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۵۵ سریع است. سخت‌افزار دستگاه به اندازه کافی قدرتمند است و در مدت سه ماهه استفاده از این گوشی هیچ‌ مشکل خاصی رخ نداد. کیفیت ارتباط با اتصال Wi-Fi یا دیتای موبایل نیز عالی بود.

علاوه بر آنچه گفته شد، نرم‌افزار دستگاه نیز مرا غافلگیر کرد. برای اولین بار نه تنها با نرم‌افزار دستگاه و رابط کاربری EMUI مشکلی نداشتم، بلکه در نوع خود گامی رو به جلو برداشته‌است. EMUI بسیار پخته‌تر از قبل شده و حضور App Drawer در آن نیز سبب شده از نصب لانچرها بی‌نیاز باشید. سنسور اثر انگشت اپتیکال دستگاه مانند سیستم تشخیص چهره به خوبی کار می‌کند. به طور کلی تجربه EMUI جدید در مقایسه با نسخه‌های قبلی را می‌توان بسیار روان و پایدار ارزیابی کرد. 

شارژدهی و دوام باتری همواره یکی از نقاط قوت محصولات هوآوی طی سال‌های اخیر بوده است. Huawei P30 Pro بهترین شارژدهی را در میان تمام پرچمدارهای موجود در بازار ارائه می‌کند و به راحتی رقبایی نظیر گلکسی اس ۱۰ پلاس و پیکسل ۳XL را شکست می‌دهد.

باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی این دستگاه به طور کامل پاسخگوی دو روز استفاده است. از سوی دیگر، شارژر سیمی ۴۰ واتی دستگاه نیز عملکرد به مراتب بهتری را نسبت به پرچمداران سامسونگ و گوگل ارائه می‌کند. همچنین Huawei P30 Pro از شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند.

Huawei P30 Pro,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

Huawei P30 Pro در بخش دوربین، به ترکیب جذابی از لنزها و سنسورهای متفاوت مجهزشده و این دستگاه علاوه بر دوربین سه‌گانه از سنسور ToF (زمان پرواز) نیز بهره می‌برد. دوربین اصلی دستگاه سنسوری ۴۰ مگاپیکسلی دارد که با سنسور ۲۰ مگاپیکسلی آلترا واید و سنسوری دیگر مجهز به بزرگنمایی ۵ برابری همراه شده است.

لنز زوم Huawei P30 Pro ساختاری پریسکوپی دارد و در آن از آینه‌‌ای استفاده شده که نور را به صورت قائم به سنسور دستگاه می‌تاباند. علاوه بر این لنز که خود ویژگی‌ جدیدی محسوب می‌شود، هوآوی در سنسور اصلی ۴۰ مگاپیکسلی این پرچمدار نیز قابلیت‌ نوینی را به کار گرفته است.

سنسور اصلی Huawei P30 Pro به جای فیلتر رنگی رایج RGB از فیلتر رنگی RYYB استفاده می‌کند. استفاده از این فیلتر رنگی جدید در مقابل فیلترهای سنتی RGB باعث جذب بیشتر نور از محیط و ثبت تصاویر با کیفیت‌تر در شرایط نوریِ محدود می‌شود.

تمرکز ویژه هوآوی روی دوربین Huawei P30 Pro سبب شده این دستگاه در شرایط مختلف قادر به ثبت تصاویری فوق‌العاده باشد. اما نکته قابل توجه این است که در مدت استفاده از این گوشی با استفاده از بزرگنمایی ۲۵ برابری توانستم چندین تصویر زیبا از ماه کامل ثبت کنم. در حالی که هیچ اسمارت‌فون دیگری قادر به انجام چنین کاری نیست.

Huawei P30 Pro,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

جمع‌بندی پس از سه ماه استفاده

در مدت سه ماهه استفاده از این گوشی، پرچمداران دیگری را هم امتحان کردم. با این وجود هر بار به خاطر کیفیت بالای دوربین، به استفاده از Huawei P30 Pro برگشتم. دوربین پشتی این گوشی عملکرد فوق‌العاده‌ای را در هر شرایط نوری ارائه می‌کند. از سوی دیگر امکان بزرگنمایی اپتیکال ۵ برابری باعث شده دوربین این دستگاه با اختلاف زیاد از هر پرچمدار دیگری بهتر باشد.

شاید شارژدهی و دوام باتری برای بسیاری از کاربران از اهمیت چندانی برخوردار نباشد؛ اما هنگامی که دستگاهی قادر باشد تا دو روز کامل شما را همراهی کند، به مزیتی قابل توجه تبدیل می‌شود.

ه عنوان جمع‌بندی باید گفت گلکسی اس ۱۰ پلاس و گوگل پیکسل ۳XL در جای خود پرچمداران مناسبی هستند؛ با این حال به خوبی Huawei P30 Pro نیستند. به همین دلیل، من تا زمانی که پرچمدار دیگری با چنین ترکیب قدرتمندی از دوربین و شارژدهی به بازار ارائه شود، به استفاده از Huawei P30 Pro ادامه خواهم داد.

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش