یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۰۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۱۹۴۲
موبایل و تبلت

مقایسه مشخصات فنی گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱

گوشی گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
گلکسی اس ۲۰ و برادران آن هنوز معرفی نشده اند اما تقریبا میتوان ذکر کرد اطلاعات کاملی از ویژگیهای فنی این گوشی ها داریم. بدین ترتیب تصمیم گرفتیم آنها را در در برابر قدرتمندترین پرچم دارهای فعلی اپل، یعنی آیفون های سری ۱۱ قرار دهیم تا ببینیم آیا گلکسی های جدید می توانند تا معرفی آیفون ۱۲ به طور کامل بر پرچم دارهای فعلی اپل غلبه کنند یا خیر!

به جزء پردازنده که هیچ شرکتی با هیچ پردازنده ای توان نزدیک شدن به پردازنده های سری A اپل را هم ندارد، در دیگر قسمت های فنی اپل معمولاً بهترین نیست یا اگر هم باشد، اختلاف آن بسیار کم است! گلکسی اس ۲۰ و دو مدل قدرتمندتر آن اما با جدیدترین و بهترین مشخصات، در ماه فوریه رونمایی شده و در ماه مارس روانه بازار می شوند. اپل هم در ماه سپتامبر از آیفون های جدید رونمایی می کند. بدین ترتیب باید دید آیا منطقی است کاربران آیفون های فعلی برای رسیدن به قدرت و امکانات و کیفیت بیشتر به پرچم دارهای سری اس ۲۰ سامسونگ مهاجرت کنند؟

گوشی گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
گوشی گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
گوشی گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مقایسه اندازه گوشی های سری اس ۲۰ و آیفون ۱۱

گلکسی اس ۲۰ قرار است کوچک ترین مدل گلکسی های جدید باشد؛ نه ضعیف ترین آن! البته از نظر کیفیت دوربین و اندازه نمایشگر بله! مشخصه های پایین تری را در آن شاهد خواهیم بود. اما از نظر پردازنده تفاوتی بین سه محصول دیده نمی شود. هیچ نمایشگری هم اندازه کوچک تر از ۶ اینچ نخواهد داشت و کوچک ترین آن ۶.۲ اینچی است!( گلکسی اس ۲۰ پلاس ۶.۷ اینچ و مدل اولترا ۶.۹ اینچ).

آیفون ۱۱ و دو مدل پرو آن اما کمی در اندازه متفاوت هستند. کوچک ترین آن ۵.۸ اینچ و بزرگ ترین آن ۶.۵ اینچ است. بنابراین هر محصول را با هم رده خود مقایسه خواهیم کرد. البته گلکسی اس ۲۰ پلاس و گلکسی اس ۲۰ اولترا هر دو از بزرگ ترین آیفون بزرگ ترند! اما در عین حال عرض کمتری داشته و خوش دست تر نیز هستند! گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱ اما نزدیک ترین اندازه را به هم داشته( ۶.۲ در مقابل ۶.۱) و لذا مقایسه بین این دو محصول کمی جالب تر خواهد بود!

مقایسه مشخصات فنی گلکسی اس ۲۰ پلاس، اولترا و آیفون ۱۱ پرو مکس

هرچقدر که در شکل و شمایل ماژول دوربین و نمایشگر های تمام صفحه بدون حاشیه ، این دو محصول با یکدیگر شباهت داشتند، اما تفاوت واقعی جایی شروع می شود که به باطن آن ها نگاه می اندازیم. بنابراین جدول پایین می تواند بهترین چیزی باشد که تمام آنچه را که از گلکسی اس ۲۰ می دانیم با آیفون ها مقایسه کنیم. با مقایسه گلکسی اس ۲۰ اولترا، گلکسی اس ۲۰ پلاس و آیفون ۱۱ پرو مکس شروع می کنیم.

گلکسی اس ۲۰ پلاسآیفون ۱۱ پرو مکسگلکسی اس ۲۰ اولترانام محصول
فلز و شیشهفلز و شیشهفلز و شیشهجنس بدنه
۷.۸ × ۷۳.۷ × ۱۶۱.۹ میلی‌متر، ۲۲۶ گرم۸.۱ × ۷۷.۸ × ۱۵۸ میلی‌متر (۱۸۸ گرم)۸.۸ × ۷۶ × ۱۶۶.۹ میلی‌متر (۲۲۱ گرم)ابعاد و وزن
۶.۷ اینچ سوپر امولد با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز روی کیفیت +FHD، حفره روی نمایشگر برای دوربین سلفی۶.۵ اینچ OLED با وضوح ۲۶۸۸ × ۱۲۴۲، ناچ روی نمایشگر برای دوربین سلفی و سنسور تشخیص چهره، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹۶.۹ اینچ سوپر امولد با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز روی کیفیت +FHD، نسبت تصویر ۲۰:۹، حفره روی نمایشگر برای دوربین سلفینمایشگر
۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی، ۶۴ مگاپیکسل دوربین تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳ برابر، ۱۲ مگاپیکسل دوربین فوق عریض، سنسور مدت پرواز، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت ۸K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۴K HDR با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی، ۱۲ مگاپیکسل دوربین تله‌فوتو با بزرگ‌نمایی ۲ برابری اپتیکال، ۱۲ مگاپیکسل دوربین فوق عریض، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت ۴K HDR با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه۱۰۸ مگاپیکسل دوربین اصلی، ۴۸ مگاپیکسل دوربین پریسکوپی با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال ۱۰ برابر و دیجیتال ۱۰۰ برابر، ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، سنسور مدت پرواز، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت ۸K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۴K HDR با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیهدوربین
اسنپدراگون ۸۶۵، اگزینوس ۹۹۰اپل A13 Bionicاسنپدراگون ۸۶۵، اگزینوس ۹۹۰پردازنده
۱۲/۱۲۸ گیگابایت پایه۴/۶۴ گیگابایت پایه۱۲/۱۲۸ گیگابایت پایه و ۱۶/۵۱۲ گیگابایتحافظه
۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتباتری
از ۹۹۹ دلاراز ۱۰۹۹ دلاراز ۱۰۹۹ دلارقیمت (احتمالی)
۱۱ فوریه/۳ مارس

۲۲ بهمن/۱۳ اسفند

موجود در بازار۱۱ فوریه/۳ مارس

۲۲ بهمن/۱۳ اسفند

تاریخ معرفی/عرضه

اینطور که مشخصات نشان می دهد، میتوان خاطرنشان کرد قدرتمندترین آیفون فعلی که آیفون ۱۱ پرو مکس است، در هیچ بخشی دربرابر گلکسی های جدید حرفی برای گفتن ندارد. نه در بخش دوبین، نه اینترنت ۵G، میزان رم، ظرفیت باتری و …. نکته قابل توجه، جنس بدنه یکسان دو دستگاه است که در این صورت باز هم وزن گوشی ۶.۹ اینچی سامسونگ از گوشی ۶.۵ اینچی اپل کمتر است! شاید تنها قسمتی که آیفون میتواند برتر باشد طبق معمول پردازنده باشد. می پردازیم به مقایسه پردازنده ها تا ببینیم تفاوت عملکرد دو محصول روی کاغذ چیست!

اپل A13 Bionicاگزینوس ۹۹۰اسنپدراگون ۸۶۵نام محصول
۷ نانومتری (TSMC N7P)۷ نانومتری فوق فرابنفش (EUV)۷ نانومتری فوق فرابنفش (EUV)فناوری ساخت
۲ × لایتنینگ با فرکانس ۲.۶۶ گیگاهرتز، ۴ × ثاندر با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز۲ × اگزینوس M5

۲ × کورتکس A76

۴ × کورتکس A55

۱ × کریو ۵۸۵ با فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز، ۳ × کریو ۵۸۵ با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و ۴ × ۱.۸ گیگاهرتزتعداد هسته پردازشی
گرافیک ۴ هسته‌ای سفارشی اپلMali-G77 MP11آدرنو ۶۵۰ با فرکانس ۵۸۷ مگاهرتزگرافیک
دارد، موتور عصبی ۸ هسته‌ایدارد، واحد پردازشگر عصبی دو هسته‌ایدارد، Hexagon 698پردازشگر هوش مصنوعی
۴K HDR با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه۸K HDR با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه

۴K HDR با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه

۸K HDR

۴K HDR با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه

کیفیت ویدئو
اینتل XMM7660 با سرعت دانلود ۱.۶ گیگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود ۲۲۵ مگابیت بر ثانیهاگزینوس ۵۱۲۳ با سرعت دانلود ۷.۳ گیگابیت بر ثانیه (موج میلی‌متری) ۵.۱ گیگابیت بر ثانیه (فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز) و ۳ گیگاهرتز در حالت ۴G LTE، سرعت آپلود تا ۴۲۲ مگابیت بر ثانیهX55 5G با سرعت ۷.۵ گیگابیت بر ثانیه در حالت ۵G و ۳ گیگابیت بر ثانیه در حالت LTEمودم
فناوری عکاسی محاسباتی، یادگیری ماشینی با قابلیت انجام ۱ تریلیون کار در یک ثانیهحافظه UFS 3.0 با سرعت ۲.۹ گیگابایت بر ثانیه، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی تکی، ۱۶ گیگابایت رم DDR5، نمایشگر با نرخ ۱۲۰ هرتزنمایشگر +QHD با رفرش ریت ۱۴۴ هرتز یا ۴K با نرخ ۶۰ هرتز، تا ۲۰۰ مگاپیکسل دوربین تکی یا ۲ دوربین ۶۴ مگاپیکسلی، تا ۱۶ گیگابایت رم DDR5، بلوتوث نسخه ۵.۱ و وایفای ۶۰ گیگاهرتزی با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیهقابلیت‌ها

پردازنده A13 اپل معمولاً یک سال جلوتر از هر پردازنده های است که بعد از آن معرفی می شود، اما با ورود اسنپدراگون ۸۶۵، دیگر شاهد چنین تفاوت سطحی نیستیم، خصوصا عملکرد دو پردازنده در بخش هایی نظیر کیفیت تصاویر و نمایشگر! پشتیبانی از دوربین هایی با وضوح بسیار بالا، پشتیبانی از اینترنت ۵G، نرخ رفرش ریت ۱۴۴ هرتز، پشتیبانی از رم ۱۶ گیگابایتی DDR5 و مواردی از این دست قابلیت هایی نیستند که A13 توان آن ها را داشته باشد و مشخص هم نیست آیا A14 بتواند!

با این اوصاف و با اینکه عملکرد A13 در پشتیبانی از قابلیت ها خوب نیست، اما از نظر قدرت پردازشی خالص، حداقل روی کاغذ باز هم عملکرد بهتری دارد! می توانید برای تفهیم بهتر موضوع، به بنچمارک های زیر هم نگاهی داشته باشید.

گوشی گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

طبق معمول، اسنپدراگون در بخش چند هسته ای عملکرد بسیار خوبی دارد و پا به پای A13 پیش رفت. اما در بخش تک هسته ای باز هم A13 با اختلاف مشهودی در صدر قرار دارد! حتی فرکانس پردازنده اپل در بنچمارک بسیار بالاتر از اسنپدراگون است، با این اوصاف برای قضاوت بین بهترین های اپل و سامسونگ باید انیمیشن ها و رابط کاربری دو گوشی را نیز در نظر داشت! به طور کلی هر دو پردازنده در انجام هیچ کاری شما را ناامید نخواهند کرد!

قیمت سری گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱

گلکسی اس ۲۰ اولترا طبق شایعات، قیمت بیشتری به نسبت قیمت پایه آیفون ۱۱ پرو مکس دارد( ۱۲۹۹ در مقابل ۱۰۹۹). با این اوصاف گلکسی در تمام بخش ها از آیفون برتر نیز هست! حتی اگر آیفون ۱۱ پرو مکس را با گلکسی اس ۲۰ پلاس که قیمت مشابهی با آن دارد مقایسه کنیم، باز هم نماینده سامسونگ در تمام بخش ها برتری دارد!

جنگ حقیقی لیک بین گلکسی اس ۲۰ و آیفون ۱۱ است! دو محصولی که با قیمت پایین تری به نسبت مدل های قدرتمندتر وارد بازار می شوند. اما در این قسمت نیز برتری با سامسونگ است! چرا که در برابر مشخصاتی که ارائه می دهد، ارزش خرید بسیار بالاتری دارد! شما دوستان عزیز میتوانید بعنوان آخرین بخش مقایسه، مشخصات دو گوشی ارزان قیمت سامسونگ و اپل را نیز در جدول زیر مشاهده کنید.

آیفون ۱۱گلکسی اس ۲۰نام محصول
فلز و شیشهفلز و شیشهجنس بدنه
۸.۳ × ۷۵.۷ × ۱۵۰.۹ میلی‌متر، ۱۹۴ گرم ۷.۹ × ۶۹.۱ × ۱۵۱.۷ میلی‌متر (۱۶۴ گرم)ابعاد و وزن
۶.۱ اینچ LCD با وضوح ۱۷۹۲ × ۸۲۸، ناچ روی نمایشگر برای دوربین سلفی و سنسور تشخیص چهره، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹، چگالی ۳۲۴ پیکسل بر هر اینچ۶.۲ اینچ سوپر امولد با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز روی کیفیت +FHD، حفره روی نمایشگر برای دوربین سلفی، چگالی ۵۶۶ پیکسل بر هر اینچنمایشگر
۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی، ۱۲ مگاپیکسل دوربین فوق عریض، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت ۴K HDR با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی، ۶۴ مگاپیکسل دوربین تله‌فوتو با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳ برابر، ۱۲ مگاپیکسل دوربین فوق عریض، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی، قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت ۸K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۴K HDR با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیهدوربین
اپل A13 Bionicاسنپدراگون ۸۶۵، اگزینوس ۹۹۰پردازنده
۴/۶۴ گیگابایت پایه۱۲/۱۲۸ گیگابایت پایهحافظه
۳۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتباتری
از ۶۹۹ دلاراز ۸۵۹ دلارقیمت (احتمالی)
موجود در بازار۱۱ فوریه/۳ مارس

۲۲ بهمن/۱۳ اسفند

تاریخ معرفی/عرضه

digikala.com
  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش