سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۸ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۴۳۳۳
موبایل و تبلت

وضعیت گارانتی دارندگان گوشی سامسونگ و ال‌جی بعد از قطع همکاری با ایران

گوشی ال جی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
در پی انتشار خبرهای مربوط به تغییر تابلوی شرکتهای سامسونگ و ال جی در ایران، دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی خاطرنشان کرد که این مسأله مربوط به لوازم خانگی است و در ارائه خدمات و گارانتی گوشی های موبایل تغییری ایجاد نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته تغییر تابلوهای سامسونگ و ال جی از سطح شهر و فروشگاه ها خبر ساز شد و در پی آن رییس هیات مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران اعلام کرد که این برندها با نام های سام و جی پلاس جایگزین می شود. علت این تغییر نیز از طرف رییس هیئت مدیره اتحاديه صنف فروشندگان لوازم خانگی ، حضور ناو کره ای در خلیج فارس و افزایش قاچاق عنوان شده است.در این میان هم مقامات صنفی و هم شرکت سامسونگ در مورد عرضه خدمات پس از فروش و گارانتی به خریداران قبلی خود اطمینان خاطر دادند.

اما برای بعضی از مخاطبان درباره احتمال تغییر در بخش خدمات مربوط به گوشی های همراه این برندها ایجاد شده بود که به گفته دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی از حدود دو سال پیش خدمات پس از فروش تلفن های همراه از سوی شرکت های واردکننده ارائه می شود؛ بنابراین تغییری در این زمینه رخ نمی دهد.

امیر اسحاقی در گفت وگویی اظهار کرد :سازمان حمایت ضابطه مشخصی درباره ارائه خدمات بعد از فروش دارد که بر اساس آن شرکتهای واردکننده به دولت تعهد محضری می‌دهند که کلیه موارد مرتبط با خدمات کالایی که می خواهند وارد کنند مربوط به شرکت است.وی با بیان اینکه شرکت های واردکننده طبق تعهدشان مکلف به ارائه خدمات هستند، ذکر کرد:نحوه ارائه خدمات و سرویس به شرکت ها مربوط می شود، اما با توجه به نظارت شدید سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مشکلی در این زمینه وجود ندارد.دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به لزوم ارائه گزارش های سالانه به شرکت های بازرسی، تصریح کرد :در حال حاضر سه شرکت بازرسی وضعیت سرویس دهی به مردم را بررسی می کنند و شرکت ها را بر اساس ارائه خدمات رتبه بندی می کنند.

اسحاقی همچنين با اشاره به راه اندازی سامانه جامع گارانتی که اخیرا رونمایی شد، بیان کرد :این سامانه برای همه بخش ها طراحی شده، اما فعلا به صورت پایلوت در بخش تلفن همراه فعالیت می کند که به سامانه همتا نیز وصل شده است.به گفته وی اکنون خریداران میتوانند کد آی ام ای آی محصول خریداری شده را به* ۷۷۷۷# پیامک کنند و اطلاعات مربوط به وضعیت و مدت گارانتی، شرکت واردکننده و شرکت گارانتی را دریافت کنند.

اسحاقی با بیان این که همه فرآیندهای مربوط به خدمات بعد از فروش گوشی های همراه در سامانه جامع گارانتی اتفاق می افتد که تحت نظر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد، گفت:بنابراین مشکلی در زمینه خدمات بعد از فروش گوشی های سامسونگ و ال جی ندارد و تغییری در این زمینه رخ نمی دهد.به گفته دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، دو سال است که خدمات بعد از فروش تلفن های همراه از سوی شرکتهای واردکننده ارائه می شود و تقریبا نمایندگی شرکت های کره ای در بخش موبایل فعالیتی در این زمینه ندارد و تقریباً همه خدمات دهندگان در این بخش ایرانی هستند.

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به تغییر رویه دولت در بخش واردات موبایل از سال ۱۳۹۷، اظهار کرد :از اوایل سال پیش اجازه داد تعداد شرکتهای واردکننده از ۳۹ به ۲۴۰ برسد. این شرکت ها می توانند هر برندی که توان واردات آن را دارند وارد کنند و خدمات لازم را عرضه دهند.وی افزود:برخی از شرکت های واردکننده خودشان مستقیما برای کالایی که وارد می کنند خدمات می‌دهند و بعضی با شرکتهای خدمات دهنده مشهور قرارداد می بندند و آن ها متعهد خدمات میشوند ، اما در هر دو حالت تعهد نامه محضری امضاء می شود.

اسحاقی با بیان این که بازار موبایل رویه خود را پیدا کرده هیچ مشکلی در این زمینه ایجاد نمی شود، عنوان کرد :از آنجا که همه مسایل مربوط به عرضه خدمات تلفن های همراه در سامانه جامع گارانتی مکانیزه شده، همچنين مقدار زیاد واردکنندگان و رقابت آنها شد و نظارت سازمان حمایت بر این بخش مصرف کننده ایرانی به خدمات مورد نیاز خود میرسد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.هفته گذشته هم قطع ارائه سرویس های نرم‌افزاری پولی سامسونگ به کاربران ایرانی خبرساز شد که علت آن از طرف این شرکت" محدودیت های موجود در زمینه انتقال پول" عنوان شد.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش