دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۱۸ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۵۳۹
موبایل و تبلت

سری گوشی‌های هوشمند Huawei P40؛ ساخت بدنه از جنس سرامیک و مبتنی بر فناوری نانو

گوشی‌های هوشمند Huawei P40,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

یکی از بزرگترین دستاوردهای سری Huawei P40 به عنوان یک پرچمدار، تبدیل شدن به نمادی از نوآوری نزد کاربران و رسیدن به قله زیبایی‌شناسی در فناوری است.

درون‌مایه اصلی طراحی و ارایه سری P40 نشان‌دهنده میل هوآوی برای خلق و ارائه محصولی با بهترین استاندارد ساخت و توانایی بالای عکاسی است.

سرامیک سنتی به عنوان یک ماده جذاب و منبع الهام برای هنرمندان شناخته می‌شود، اما هوآوی به کمک مواد اولیه نوآورانه و پروسه‌های صنعتی مدرن، رویکرد جدیدی نسبت به این ماده داشته است. قسمت پشتی بدنه گوشی Huawei P40 pro+ از جنس همین سرامیک تولید شده که دوام و احساس خوشایند استفاده را به کاربر ارائه می‌دهد. این بدنه که امکان استفاده طولانی و در همه شرایط را مهیا می‌کند، در رنگ کلاسیک سفید و مشکی عرضه شده است.

این بدنه از نوعی پودر به نام Nano microcrystalline zirconium ساخته‌شده و بعد از گذراندن پروسه‌های ویژه تولید، می‌تواند جلوه‌ای سه‌بعدی به گوشی بدهد و در عین حال نازکی گوشی را نیز حفظ کند. این بدنه به مدت ۵ روز در کوره پخته می‌شود و سپس وارد مرحله «پولیش» (Polish) می‌شود. محصول نهایی قابلیت شکست نور را دارد که دلیل اصلی ایجاد آن جلوه سه‌بعدی است. علاوه بر زیبایی، این ماده دوام بسیار بالایی نیز دارد و از لحاظ سختی می‌توان آن را با یاقوت مقایسه کرد.

گوشی‌های هوشمند Huawei P40,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سیر تحول سرامیک – سرامیک سنتی

خاک رس، فلدسپار، کوآرتز و دیگر کانی‌های طبیعی هستند که در ساخت سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها در دمای ۱۳۵۰ درجه سلیسیوس تبدیل به سرامیک شده و هر کدام زیبایی ‌مخصوص خود را دارند. از این مواد در وسایل آشپزخانه، طراحی داخلی، ساخت کاشی، مصالح بهداشتی و... استفاده می‌شود.

سرامیک پیشرفته «میکرون» (micron)

از طریق پالایش مصنوعی و فرآیندهای دیگر که به کمک کنترل دقیق دمای ساخت سرامیک در دمای ۱۵۰۰ درجه انجام می‌شود، سرامیک تولید شده از لحاظ خصوصیات، توانایی مقاومت در برابر حرارت بالا، خوردگی و ساییدگی داشته و بسیار قدرتمند است. این ماده اولیه در هوانوردی، صنعت انرژی، ماشین‌سازی فلزات، حمل و نقل، وسائل خانه و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. از لحاظ اندازه میکروسکوپی این ماده در رده میکرون قرار دارد.

سرامیک مبتنی بر فناوری نانو

با معرفی رده نانو از مواد اولیه microcrystalline zirconium powder فصلی جدید در ساخت سرامیک آغاز شده و رسیدن به ابعاد نانو برای هر زره تشکیل‌دهنده سرامیک باعث ایجاد توان، دوام و انعطاف بسیار زیاد در این ماده شده است. حتی از این ماده با عنوان سرامیک استیل (کنایه از مقاومت بسیار بالای آن) یاد می‌شود. این سرامیک نسبت به نوع سنتی خصوصیات بسیار بهتری را ارائه می‌دهد.

مزایای سرامیک نانو

میزان مقاومت و دوام این ماده آن چنان زیاد است که آن را با سنگهای قیمتی و سخت مقایسه می‌کنند. واحد اندازه‌گیری مقاومت در کانی‌ها Mohs است. سرامیک نانو با رسیدن به سختی ۸.۵ Mohs به درجه سختی یاقوت نزدیک می‌شود. این درجه سختی بسیار بالاتر از درجه سختی موادی است که روزانه همه ما با آنها روبرو می‌‌شویم. سرامیک نانو همچنین ضد خش بوده و مقاومت بالایی نیز در برابر شکستن دارد.

گوشی‌های هوشمند Huawei P40,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

علاوه بر آن، این ماده قدرت انعطاف بالایی نیز دارد. واحد اندازه‌گیری قدرت انعطاف MPa و واحد اندازه‌گیری کشسانی GPa است. سرامیک نانو به ترتیب ۱۲۸۰MPa انعطاف و ۲۱۰ کشسانی دارد که برای مثال در مقایسه با شیشه بسیار بهتر است. همچنین سرامیک نانو بسیار نازک بوده که فضای بیشتری برای تجهیزات داخل گوشی مهیا می‌کند. از لحاظ وزن هم سرامیک نانو از شیشه سبک‌تر است.

در پایان باید اشاره کرد که سرامیک نانو یک ماده نوآورانه و آینده نگرانه است که فناوری سال‌های آتی را هم‌اکنون در اختیار ما قرار داده است. این ماده بالاترین استاندارد ساخت بدنه گوشی را ارائه می‌دهد و بعید نیست در آینده به صورت گسترده‌تر در ساخت گوشی‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. سیاست مثبت هوآوی در سرمایه‌گذاری و پشتیبانی گسترده از بخش تحقیق و توسعه خود باعث شناخت و به‌کارگیری فناوری‌های به روز بسیاری از جمله همین سرامیک نانو بوده است.

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش