یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۳۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۸۹۱
موبایل و تبلت

گوشی جدید گلکسی نوت ۲۰ (Galaxy Note) به همراه نسخه الترا معرفی شدند + تصاویر

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
دو گوشی جدید گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا سامسونگ معرفی شدند.

سامسونگ با معرفی گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا، به یک سال انتشار شایعات بی وقفه درباره ی فبلت های پرچم دارش پایان داد.

سامسونگ امروز در رویداد آنلاین Unpacked با رونمایی جدیدترین اعضای خانواده ی محبوب گلکسی نوت، به قطار بی انتهای شایعات درباره ی آنها را متوقف کرد. کره ای ها با درپیش گرفتن استراتژی به کاررفته در نامگذاری محصولات پرچمدار گلکسی S، فبلت قلم محور جدیدشان را در دو نسخه با اسم های گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا معرفی کردند.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شاکله ی طراحی گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا تفاوتی با یکدیگر ندارند و هر دو گوشی ادامه دهنده ی مسیر نسل گذشته هستند. برای اولین بار بعد از مدتها، سامسونگ مدل عادی گلکسی نوت را با پنل پشتی پلاستیک تولید می کند؛ ولی فریم دستگاه از جنس آلومینیوم ساخته می شود. درمقابل، طراحان سامسونگ برای مدل اولترا سنگ تمام گذاشته و آنرا برای اولین بار در دنیای موبایل با پنل پشتی و پوشش نمایشگر Gorilla Glass Victus طراحی کرده اند؛ شیشه ای که شرکت سازنده مقاوم ترین گوریلا گلس تاریخش می داند. پنل های شیشه ای گلکسی نوت ۲۰ اولترا به جای آلومینیوم، روی فریمی فولادی سوار شده اند.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گلکسی نوت ۲۰ اولترا در رنگ های برنزی و مشکی و سفید و گلکسی نوت ۲۰ نیز در رنگ های برنزی و سبز و خاکستری روانه ی بازار خواهند شد. صرف نظر از ظاهر مشابه، ابعاد دو دستگاه تفاوت بسياري با یکدیگر دارند. در حالیکه گلکسی نوت ۲۰ از نمایشگر ۶٫۷ اینچی و ۶۰ هرتزی مسطح با پنل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی Super AMOLED فروخته خواهد شد، مدل اولترا از نمایشگر ۶٫۹ اینچی خمیده با وضوح ۳۰۹۶ در ۱۴۴۴ پیکسل و پنل پیشرفته ترِ ۱۲۰ هرتزی موسوم به Dynamic AMOLED 2X بهره خواهد برد؛ هرچند نرخ نوسازی یادشده تنها در وضوح+ FHD در دسترس خواهد بود. نکته ی دیگر درباره ی نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ اولترا به نرخ تاخیر لمسی ۲۴۰ هرتزی آن بازمی گردد که به ویژه تجربه ی بازي ها را به میزان چشمگیری ارتقا می دهد.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

S Pen، شاخص ترین وجه تمایز گلکسی نوت با خانواده ی گلکسی S، اکنون دستخوش تغییراتی شده است تا مرز بین دو خانواده بیش از پیش پررنگ شود. قلم سامسونگ بهمراه لایه ی وکوم روی نمایشگر به لطف بهبودهای حاصل شده، نرخ تاخیر ۹ میلی ثانیه ای را به ارمغان می آورد؛ بگونه ای که سامسونگ تجربه ی نوشتن با قلم جدید را «درست مانند قلم عادی» می داند. یادداشت های کاربر اکنون امکان تبدیل شدن به فرمت های مایکروسافت آفیس و همگام سازی با دستگاه های دیگر ازطریق Samsung Notes خواهند داشت. مجموعه ی قابلیت های جدید Anywhere به کاربر اجازه می‌دهند تا با ترسیم شکل هایی بدون تماس قلم روی نمایشگر دستورهایی همچون بازگشت به صفحه ی قبول، فراخوانی فهرست اپ های اخیر یا رفتن به صفحه ی هوم اجرا کنند.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

قلب تپنده ی محصولات جدید سامسونگ تفاوتی با یکدیگر ندارند و بسته به بازار هدف از یکی از دو پردازنده ی اکسینوس ۹۹۰( برای بازارهای جهانی از جمله ایران) یا اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس( بازار آمریکا و چین) قدرت می گیرند. پرچم داران سامسونگ به ویژه نسخه ی اکسینوس آن ها معمولا درزمینه ی پایداری عملکرد حرف چندانی برای گفتن ندارند؛ اما کره ای ها وعده می دهند که به لطف نازک ترین محفظه ی بخار دنیا، گلکسی نوت جدید زیر بارهای پردازشی شدید و مداوم خنک تر و پایدارتر از گذشته خواهد بود. سامسونگ می گوید نسخه ی اکسینوس گلکسی نوت ۲۰ اکنون ۱۹ درصد سریعتر و ۱۵ درصد عملکرد گرافیکی بهتر و ۲۰ درصد مصرف باتری کم تر خواهد داشت.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سامسونگ گوشی هوشمند گلکسی نوت ۲۰ را با رم ۸ گیگابایت LPDDR5 و حافظه ی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی در نسخه ی ۵G روانه ی بازار خواهد کرد؛ ولی نسخه ی ۴G فقط در یک نسخه ی ۲۵۶ گیگابایتی در دسترس خواهد بود. ناگفته نماند مدل گلکسی نوت ۲۰ اولترا در تمامی نسخه های ۵G رم ۱۲ گیگابایتی LPDDR5 خواهد داشت و با حافظه های ذخیره سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت عرضه خواهد شد. این در حالیست که نسخه ی LTE با رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی دراختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

سامسونگ به لطف همکاري نزدیک با مایکروسافت (Microsoft)، به صورت پیش فرض امکان اجرای بازی ها روی سرویس xCloud را دراختیار کاربران هر دو گوشی گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا قرار خواهد داد. ذکر این نکته لازم است که تا اوایل سپتامبر، بیش از ۱۰۰ بازي ازطریق سرویس Xbox Game Pass Ultimate ارائه خواهد شد.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سخت افزار دوربین گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا به ترتیب تفاوت فاحشی با گلکسی اس ۲۰ و گلکسی اس ۲۰ اولترا ندارند. نسخه ی اولترا از دوربین سه گانه ای بهره می برد که در آن، دوربین اصلی از حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی با امکان ثبت عکس های ۱۲ مگاپیکسلی و ویدئوهایی با وضوح بالغ بر ۸K و نرخ ۲۴ فریم برثانیه و نسبت تصویر ۲۱:۹ بهره می برد. دوربین اصلی از لرزش گیر اپتیکال برخوردار است؛ اما به جای فوکوس خودکار Dual Pixel، از فوکوس خودکار تشخیص فاز بهمراه فوکوس خودکار لیزری استفاده شده است؛ بنابراین، از ماژول سه بعدی ToF خبری نیست.

دوربین دوم گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیز به جای حسگر ۴۸ مگاپیکسلی گلکسی اس ۲۰ اولترا، از حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز پریسکوپی تله فوتو استفاده می کند که امکان بزرگنمایی اپتیکال پنج برابری فراهم می آورد؛ ولی درعوض لنز تله فوتو دیافراگم بازترِ f/3.0 را دراختیار کاربر قرار می دهد. ناگفته نماند کره ای ها بزرگنمایی فضایی (Space Zoom) را در گلکسی نوت ۲۰ اولترا به پنجاه برابر محدود کرده اند. درنهایت دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی در پسِ لنز f/2.2 با زاویه ی دید عریض ۱۲۰ درجه ای قرار گرفته است.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

دوربین پشتی گلکسی نوت ۲۰ از ماژول اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار Dual Pixel و لرزش گیر اپتیکال تصویر و ماژول ۶۴ مگاپیکسلی با وظیفه ی ثبت عکس های تله فوتو با بزرگنمایی بدون افت کیفیت سه برابری و بزرگنمایی فضایی سیصدبرابری بهمراه فیلم برداری ۸K درکنار دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی بهره می برد.

انرژی موردنیاز گلکسی نوت ۲۰ اولترا را باتری ۴،۵۰۰ میلی آمپرساعتی تأمین می کند و کره ای ها همراه دستگاه شارژر سریع ۲۵ واتی نیز ارائه می دهند؛ ولی در کمال تعجب، برخلاف گلکسی اس ۲۰ اولترا، از پشتیبانی شارژر ۴۵ واتی خبری نیست. فبلت پرچمدار سامسونگ با شارژ بی سیم سریع ۱۵ واتی و شارژ معکوس ۹ واتی نیز سازگار است. در مقابل، گلکسی نوت ۲۰ از باتری ۴،۳۰۰ میلی آمپرساعتی با شارژر پیش فرض ۲۵ واتی بهره می برد.

گوشی سامسونگ گلکسی نوت 20,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش