سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۰۹ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۸۹۴
موبایل و تبلت

سامسونگ از گوشی تاشدنی گلکسی Z فولد ۲ (Galaxy Z Fold) رونمایی کرد + تصاویر

گوشی گلکسی Z فولد 2,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
گلکسی Z فولد ۲ سامسونگ با فرم فاکتور آشنا رونمایی شد.

گلکسی Z فولد ۲ جديدترين مدل از گوشی های تاشدنی سامسونگ است که فرم فاکتوری آشنا دارد و مجموعا به پنج دوربین و صفحه نمایش داخلی ۷٫۶ اینچی مجهز شده است.

سامسونگ یکی از شرکت هاي محبوب حاضر در بازار گوشی های هوشمند به حساب می آید و در سال های گذشته، نوآوری های متعددی خلق کرده است. سامسونگ در زمره ی نخستین شرکت هایی قرار می گیرد که موفق شده اند گوشی تاشدنی تولید کنند. البته هواوی نیز همچون سامسونگ در بازار گوشی های تاشدنی وارد شده و محصولات باکیفیتی در دسترس مخاطبان قرار داده است.

سامسونگ هرسال با برگزاری مراسمی ویژه با عنوان گلکسی آنپکد، جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه ی موبایل رونمایی می کند. کره ای ها از مدتها پیش اعلام کرده بودند در گلکسی آنپکد امسال قرار است پنج محصول جدید معرفی شود. مراسم امسال به طورویژه روی گوشی های خانواده ی گلکسی نوت ۲۰ تمرکز داشت؛ با‌این‌ وجود، حضور مدل جدید گلکسی فولد نیز یکی از اتفاقات مهم به حساب می آید.

سامسونگ دو نوع گوشی تاشدنی دارد: نسل اول گوشی های تاشدنی که با نام گلکسی فولد عرضه شد و از فرم فاکتوری شبیه به کتاب بهره می برد؛ نسل دوم گوشی های تاشدنی که با نام گلکسی Z فلیپ روانه ی بازار شد و از فرم فاکتوری پوسته صدفی برخوردار بود.

نسل اول گلکسی فولد عرضه ی موفقی تجربه نکرد و کارشناسانی که گلکسی فولد را برای بررسی دریافت کرده بودند، مدعی شدند این گوشی مشکلاتی جدّي دارد. سامسونگ در پی انتشار این گزارشات عرضه ی گلکسی فولد را به تعویق انداخت. مدتی بعد، گلکسی فولد عرضه شد؛ ولی هم چنان با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کرد. بنظر میرسد سامسونگ از اتفاقات پیش آمده برای گلکسی فولد درس عبرت گرفته تا نسل جدید این گوشی را به بهترین شکل ممکن تولید کند.

در همین زمینه، کره ای ها گوشی گلکسی زد فولد ۲ (Samsung Galaxy Z Fold 2) را رونمایی کرده اند. سامسونگ برای ایجاد هماهنگی در نامگذاری محصولات تاشدنی اش، عبارت Z را به نام گوشی اضافه کرده است. بدین ترتیب، Z Flip گوشی تاشدنی با فرم فاکتور پوسته صدفی و Z Fold با فرم فاکتوری کتابی است.

سامسونگ تلاش کرده بهبودهای محسوسی در دستگاه اعمال کند تا تجربه ای که گلکسی Z فولد ۲ به کاربر منتقل می کند، بسیار لذتبخش تر از نسل قبل باشد. گلکسی زد فولد ۲ در بخش خارجی خود به صفحه نمایش بزرگ تری مجهز شده و طراحی آن زیباتر بنظر می رسد.

تا به حال، سامسونگ قیمت گلکسی Z فولد ۲ را رسماً اعلام نکرده است؛ ولی بعضی رسانه ها می گویند این گوشی ۱،۹۸۰ دلار قیمت خواهد داشت. ابعاد صفحه نمایش خارجی گلکسی Z فولد ۲ برابر با ۶٫۲ اینچ است و این صفحه نمایش حاشیه ی بسیار کمی دارد. این در حالی است که نسل اول گلکسی فولد حاشیه ی نسبتا زيادي در اطراف صفحه نمایش خارجی داشت. هر دو صفحه نمایش گلکسی Z فولد ۲ حفره ای برای میزبانی از دوربین دارند. در نسل جدید گلکسی فولد، از بریدگی (ناچ) بالای صفحه نمایش اصلی خبری نیست که جذابیت چندانی نیز نداشت.

سامسونگ مشخصات زيادي از دستگاه تاشدنی خود اعلام نکرده است؛ ولی منابع غیررسمی می گوید در پنل پشتی گلکسی Z فولد ۲ از همان مجموعه دوربین سه گانه ی گلکسی نوت ۲۰ و در بخش کناری آن حسگر اثرانگشت استفاده شده است. سامسونگ می خواهد گوشی تاشدنی خود را در دو رنگ برنزی (Mystic Bronze) و مشکی (Mystic Black) عرضه کند. عبارت Mystic در نام رنگها به پوشش مات پنل پشتی اشاره می کند که جذابیت خاصی دارد. سامسونگ می گوید بهبودهای محسوسی روی لولای گلکسی Z فولد ۲ اعمال کرده است.

نسل دوم گلکسی فولد لولای بهبودیافته دارد

سامسونگ گلکسی زد فولد ۲ را به تراشه ی پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس مجهز می کند. اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس مدل ارتقاء یافته ی اسنپدراگون ۸۶۵ است که بهبودهایی محسوس بخود دیده. از اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس بعنوان اولین پردازنده ی موبایلی دنیا با سرعت کلاک بالای ۳ گیگاهرتز یاد می شود.

گوشی گلکسی Z فولد 2,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

صفحه نمایش اصلی محصول به فن آوری Y- OCTA مجهز و اندازه اش ۷٫۶ اینچ است. این صفحه نمایش در دسته ی نمایشگرهای Infinity- O جای می گیرد. گفتنی است صفحه نمایش خارجی این محصول نیز ۶٫۲ اینچی و از نوع سوپر AMOLED است. گلکسی زد فولد ۲ همچون گلکسی زد فلیپ از صفحه نمایشی با شیشه ی فوق باریک استفاده می کند؛ درحالی که نسل اول گلکسی فولد از صفحه نمایش پلاستیکی بهره می گرفت. استفاده از شیشه ی فوق باریک باعث می شود گلکسی زد فولد ۲ مقاومت بیشتری در برابر عوامل خارجی داشته باشد. البته این نوع شیشه درمقایسه با شیشه های عادی شکننده تر است. همچنین، سامسونگ از حضور حالت فلکس (Flex Mode) گلکسی زد فلیپ در گلکسی زد فولد ۲ خبر می دهد. این حالت سبب می شود بتوان از گلکسی زد فولد ۲ در حالت نیمه باز هم استفاده کرد.

گلکسی زد فولد ۲ درمقایسه با نسل اول باریک تر شده و ضخامتش ۶ میلی متر است. به علاوه فاصله ی بین دو صفحه نمایش به هنگام بستن محصول، کاهش پیدا کرده است.

منابع غیررسمی می گویند گلکسی Z فولد ۲ به باتری ۴، ۶۳۵ میلی آمپرساعتی (یک باتری ۲،۰۹۰+ یک باتری ۲،۲۷۵ میلی آمپرساعتی) مجهز شده است که از فن آوری شارژ سریع ۲۵ وات نیز پشتیبانی می کند؛ ولی سامسونگ این خبر را رسماً اعلام نکرده است.

گوشی گلکسی Z فولد 2,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

فعلاً جزئیاتی از تاریخ عرضه ی گوشی نمی دانیم؛ با‌این‌ وجود برخی رسانه ها ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۹) را تاریخ عرضه اعلام می کنند. اول سپتامبر امسال (۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۹)، سامسونگ جزئیات بیشتری در مورد ی Z فولد ۲ منتشر خواهد کرد. این شرکت می گوید با تام براون، مرکز اسطوره ی مد نیویورک، همکاري کرده تا نسخه ای محدود از گوشی جدید را با اسم Z Fold 2 Thom Browne عرضه کند. بزرگترین سؤالی که مطرح می شود این است که گلکسی Z فولد ۲ چقدر مقاومت دارد که بررسی کارشناسان همه چیز را مشخص خواهد کرد.

گوشی گلکسی Z فولد 2,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مشخصات فنی گلکسی زد فولد ۲ سامسونگ
عرضه
معرفی۲۰۲۰، اوت ۰۵
وضعیتعرضه در آینده نزدیک (سپتامبر ۲۰۲۰)
نمایشگر
نوعFoldable Dynamic AMOLED لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
ابعاد۷.۷ اینچ
رزولوشن۱۵۳۶ در ۲۱۵۲ پیکسل (~۳۴۳ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
- HDR10+ - نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز نمایشگر بیرونی: ۶.۲۳ اینچ، Super AMOLED، 1080p
بدنه
ابعاد-
وزن-
ساختجلوی شیشه‌ای (تا شده)، جلوی پلاستیکی (در حالت باز)، پشت شیشه‌ای، فریم آلومینیومی
سامسونگ پی (Visa، مسترکارت گواهی)
سیم‌کارتنانو-سیم
پلتفرم
سیستم‌عامل در زمان عرضه- اندروید ۱۰ - ۱ UI 2.1
تراشهQualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (هفت نانومتر+)
پردازنده مرکزی۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۳.۰۹ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتز Kryo 585)
پردازنده گرافیکیAdreno 650
حافظه
درگاه حافظهخیر
حافظه داخلی۵۱۲ گیگابایت ۱۲ گیگابایت رم
نوع حافظهUFS 3.‎1
دوربین
اصلی۶۴ مگاپیکسل (۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۱.۷۲ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر تصویر خودکار) ۱۲ مگاپیکسل (لنز تله‌فوتو ۵۲ میلی‌متری، ۱/۳.۶ اینچ سایز سنسور، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال دو برابری، f/2.4) 16 مگاپیکسل (لنز ۱۲ میلی‌متری فوق‌عریض، ۱/۳.۱ اینچ سایز سنسور، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2)
قابلیت‌هافلش LED، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری۴K@60fps، 1080p@60/240fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)، ۷۲۰p@960fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)، HDR10
سلفی۱۰ مگاپیکسل (۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/2.2) دوربینی بیرونی: ۱۰ مگاپیکسل (۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/2.2)
فیلم‌برداری سلفی۴K@30fps، 1080p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متریخیر
- صدای ۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلوهرتز - تنظیم شده توسط AKG
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۳۵۶ میلی آمپر ساعت
شارژر- شارژ سریع ۱۵ وات - شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ وات - شارژ معکوس ۹ وات
قابلیت‌ها
حسگرهاحسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
- پشتیبانی از ANT+ - دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره - پشتیبانی از Samsung DeX (حالت دسکتاپ)
شبکه
فناوریGSM ‎/ HSPA ‎/ LTE / 5G
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث۵.۱، A2DP، LE، aptX HD
GPSبله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
NFCبله
رادیوخیر
USB۳.۱، Type-C 1.‎0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌هابرنز، مشکی
حدود قیمت در زمان عرضهحدود ۲۰۰۰ یورو

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش