سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۲۳ - ۲۷ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۶۴۱
موبایل و تبلت

کار ساخت آیفون تاشو در اپل آغاز شد

ساخت آیفون تاشو,آیفون
صفحه نمایش های تاشوی اپل که در مرحله آزمایشی هستند، مانند گوشی سامسونگ لولا های مخفی در پشت دستگاه دارند. شرکت های دیگری مانند مایکروسافت دستگاه هایی عرضه کرده اند که لولا های قابل مشاهده ، صفحه نمایش را به دو بخش مجزا تقسیم می کنند.

شرکت اپل کار روی یک آیفون با صفحه نمایش تاشو را شروع کرده که رقیب احتمالی مدل های مشابه عرضه شده از سوی سامسونگ الکترونیکس و سایرین خواهد بود.

به گزارش ایسنا، این شرکت مستقر در کوپرتینوی کالیفرنیا نمونه اولیه از نمایشگر های تاشو را برای تست داخلی طراحی کرده، ولی برنامه جدی برای عرضه آیفون تاشو ندارد. به گفته یک منبع آگاه، کار ساخت فراتر از یک صفحه نمایش نرفته است یعنی اپل هنوز نمونه اولیه کامل از یک گوشی تاشو را در لابراتوار های خود ندارد.

مانند گوشی گلکسی فولد سامسونگ، مدل جدید موتورولا Razr و محصولات شرکت های چینی شامل هواوی، گوشی آیفون تاشو به اپل امکان می دهد دستگاهی با صفحه نمایش بزرگتر در یک قالب قابل حمل بسازد. اپل بحث های داخلی درباره اندازه های متفاوت صفحه نمایش تاشو از جمله اندازه مشابه گوشی ۶.۷ اینچی آیفون ۱۲ پرو مکس داشته است. تلفن های تاشوی فعلی صفحه نمایشی دارند که در حالت بازشده بین ۶ تا ۸ اینچ است.

صفحه نمایش های تاشوی اپل که در مرحله آزمایشی هستند، مانند گوشی سامسونگ لولا های مخفی در پشت دستگاه دارند. شرکت های دیگری مانند مایکروسافت دستگاه هایی عرضه کرده اند که لولا های قابل مشاهده ، صفحه نمایش را به دو بخش مجزا تقسیم می کنند.

این مسأله تغيير اساسی برای اپل خواهد بود که پیشگام تولید تلفن هوشمند صفحه لمسی و بدون دکمه فیزیکی بوده که یکی از موفقترین محصولات فن آوری مصرفی بلامنازع در تاریخ است. با این حال سال ها طول خواهد کشید تا گوشی تاشوی اپل معرفی شود یا حتی ممکن است هیچ گاه به بازار راه پیدا نکند. این شرکت در حال حاضر روی ساخت نسل جدید آیفون ها و آی پدهایش در سال جاری متمرکز شده است.

اپل با توجه به بهبود هایی که در سال ۲۰۲۰ در خط آیفون داد و شامل اضافه شدن فناوری ۵ G و طراحی های جدید بود، قصد ندارد امسال تغییر عمده ای در این گوشی صورت دهد. مهندسان اپل در حال بررسی نسل جدید مدل اس آیفون هستند که معمولاً به آیفون های جدید با ارتقاء های جزیی اطلاق می شود.

همه گیری ویروس کرونا (corona) هم ساخت محصول را پیچیده نموده و مهندسان سخت افزاری اپل تنها چند روز در هفته در دفاتر سیلیکون، ولی این شرکت در تعداد محدود کار می کنند. سال گذشته همه گیری کووید ۱۹ باعث عقب افتادن عرضه آیفون ۱۲ به مدت چندین هفته شد، اما اپل توانست تقریباً همه قابلیت ها بجز قابلیتی به نام" ایرتگز" را در این گوشی اضافه کند. این شرکت قصد دارد قابلیت مذکور را که مکان وسایلی مانند کوله پشتی و کلید را نشان می دهد امسال اضافه کند و قصد دارد لوازم جانبی متعددی مانند جاسوئیچی چرمی را هم عرضه کند.

اگرچه همه تغییرات جزئی هستند، ولی اپل در حال تست یک ارتقای کلیدی برای سال ۲۰۲۱ است که اثر انگشت خوان تعبیه شده در صفحه نمایش گوشی است. این قابلت روش جدیدی برای کاربران به منظور باز کردن قفل آیفون و فراتر از کلمه عبور و احراز هویت از طریق تشخیص چهره خواهد بود. اپل در سال ۲۰۱۷ با عرضه آیفون ایکس ، از حسگر های اثر انگشت فاصله گرفت، ولی تاچ آی دی همچنان در لپ تاپ های مک و آیفون های ارزانتر وجود دارد. شرکت کوالکام که مودم های ۵ G را برای اپل فراهم می کند، ماه جاری سنسور اثر انگشت سریعتری را رونمایی کرد. این حسگر در فضایی که کاربران ماسک استفاده می کنند، کاربردی خواهد بود.

اپل در حال بررسی حذف پورت شارژ برای برخی از مدل های آیفون و عرضه شارژر بی سیم است. این شرکت با آیفون ۱۲ به سیستم شارژ مگ سیف مغناطیسی روی آورد و قصد دارد امسال این فن آوری را برای مدل مک بوک پرو عرضه کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل در حال برنامه ریزی مدل جدید تبلت آی پد پرو است که شبیه مدل فعلی است، اما نمایشگر MiniLED و یک پردازنده بسیار سریعتر دارد. یک مدل ارزانتر و باریکتر از آی پد با طراحی مشابه آی پد ایر مدل ۲۰۱۹ هم در دست ساخت است.

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش