پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۴۸ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۵۰۹
اقتصاد کلان

تقوی‌نژاد:

حمایت از بخش اشتغال و کارآفرینی با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان,تقوی‌نژاد
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با اشاره به حمایت از اشتغال و کارآفرینی با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، از واریز ۵هزار میلیاردتومان مالیات به خزانه دولت با شناسایی فرارهای مالیاتی خبر داد. .

به گزارش ایلنا، سید کامل تقوی نژاد امروز در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملی سال ۹۵ با اشاره به بند ۱۷ سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی بر اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی گفت: با اجرای این سیاست، هم‌اکنون سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده که البته تا پایان برنامه ششم این رقم باید به ۱۱ درصد برسد.

 

وی، اعتماد به مودیان و حمایت از تولید و اشتغال را از رویکردهای اساسی نظام مالیاتی برشمرد و گفت: در حال حاضر نظام مالیاتی بر آن است تا از صاحبان درآمدهای پایین حمایت بیشتری نموده و در عوض بخش عمده درآمدهای مالیاتی را از طریق مبارزه با فرارهای مالیاتی جبران کند.

 

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در سال ۹۵ مجموع مالیات دریافتی از حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد صنفی ۸۸۰ میلیارد تومان بوده، تصریح کرد: این در حالیست که تنها در شش ماهه دوم سال ۹۵، با بررسی ۷۷ پرونده مالیاتی، سازمان امور مالیاتی کشور توانسته است ۹۹۰ میلیارد تومان مالیات تعیین و وصول نماید که این رقم از مجموع مالیات دریافتی از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر، حدود ۱۱۰ میلیارد تومان نیز بیشتر است.

 

وی اضافه کرد: همچنین در سال گذشته، با بررسی تراکنش های مشکوک بانکی، حدود ۳۳۰۰ میلیارد تومان برگ تشخیص صادر گردید که مجموعه این اقدامات نشاندهنده آن است که مهمترین برنامه سازمان امور مالیاتی کشور مبارزه با فرار مالیاتی است.

 

تقوی‌نژاد به حمایت‌های قانونی نظام مالیاتی از بخش تولید، صادرات و دیگر بخش‌های مهم اقتصادی خبر داد و گفت: با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و اجرای آن از ابتدای سال ۹۵، شاهد تحولات و اتفاقات مثبتی در زمینه حمایت از تولید، اشتغال و کارآفرینی هستیم.

 

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: براساس این ماده قانونی و به منظور تشویق و افزایش سرمایه گذاری‌های اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی، درآمد ابرازی ناشی از فعالیت های تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی در واحدهای تولیدی یا معدنی که از ابتدای سال ۹۵ از طرف وزارتخانه‌های ذیربط برای آنها پروانه بهره‌برداری صادر یا قرارداد استخراج و فروش منعقد می شود و همچنین درآمد خدماتی بیمارستان‏ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی گردشگری اشخاص یاد شده که در سال ۹۵ برای آنها مجوز صادر می‌شود از تاریخ شروع بهره‌برداری یا استخراج یا فعالیت، به مدت ۵ سال و در مناطق کمتر توسعه یافته به مدت ۱۰ سال با نرخ صفر مشمول مالیات می‌شود.

 

وی ادامه داد: همچنین براساس همین ماده قانونی، مالیات شهرک های صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی به مدت ۲ سال و در صورت استقرار شهرک‌های صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته به مدت ۳ سال بیشتر با نرخ صفر محاسبه می‌شود.

 

تقوی نژاد در جمع برترین‌های کارآفرینی کشور، درباره مشوق‌های مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی نیز گفت: براساس ماده ۱۳۲ قانون مالیات های مستقیم، در صورتی‌که سرمایه‌گذاری انجام شده با مشارکت سرمایه‏گذاران خارجی با مجوز سازمان سرمایه‌گذاری ایران انجام شده باشد، به ازای هر ۵ درصد مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی، به میزان ۱۰ درصد به مشوق اعمال نرخ صفر مالیاتی و حداکثر تا ۵۰ درصد اضافه می شود.

 

وی درباره تسهیلات مربوط به دیگر بخش‌های اقتصادی نیز گفت: مطابق قانون، بخش کشاورزی از پرداخت مالیات معاف است و درباره سایر حوزه ها از قبیل جهانگردی نیز حمایت‌های ویژه در اصلاحیه قانون مالیات‏‌های مستقیم پیش‌‏بینی شده، از جمله آن‌که تمام تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی که قبل از اجرای این ماده پروانه بهره برداری از مراجع قانونی ذیربط اخذ کرده باشند تا مدت شش سال پس از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون از پرداخت ۵۰ درصد مالیات بر درآمد ابرازی حاصل از فعالیت های داخلی معاف هستند.

 

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به بخش صادرات به عنوان یکی از بخش‌هایی که مشوق‌هایی برای آن در نظر گرفته شده، گفت: براساس ماده ۱۴۱ قانون مالیات‌های مستقیم و به منظور تشویق بخش صادرات، ۱۰۰ درصد درآمد حاصل از صادرات خدمات و کالاهای غیر نفتی و محصولات بخش کشاورزی و ۲۰ درصد درآمد حاصل از صادرات مواد خام، مشمول مالیات با نرخ صفر شده که این امر بدان معنی است که همواره امکان استرداد مالیات معادل اعتبار مالیاتی محاسبه شده به نرخ صفر ماده مذکور به مودیان از محل اعتبار جمعی-خرجی که همه ساله در بودجه سنواتی پیش‌بینی می شود وجود دارد.

 

وی اضافه کرد: ماده ۱۳۳ قانون مالیات های مستقیم نیز مشوق‌هایی برای شرکت‌های تعاونی در نظر گرفته است. بر این اساس، ۱۰۰ درصد درآمد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شرکت‌های تعاونی روستایی، عشایری، کشاورزی، صیادان، کارگری، کارمندی، دانشجویان و دانش‌آموزان و اتحادیه‌های آنها از مالیات معاف است. همچنین درآمد کارگاه‌های فرش دستباف و صنایع دستی و شرکت های تعاونی و اتحادیه های تولیدی مربوطه نیز از پرداخت مالیات معاف است.

 

تقوی‌نژاد همچنین اعلام کرد: یکی از مشکلات واحدهای تولیدی کوچک و متوسط برای دریافت تسهیلات بانکی، بدهی‏‌های مالیاتی بود که سازمان امور مالیاتی با تقسیط پلکانی بدهی مالیاتی تعداد ۷۵۰۰ مودی، شرایطی را فراهم آورد تا امکان ادامه فعالیت آنها با مشکل مواجه نشود.

 

تقوی نژاد در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه برخورداری از هرگونه تسهیلات قانونی منوط به ارایه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی است لذا فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و هر گونه معافیت دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی را در مهلت مقرر قانونی تسلیم کنند.

 

 

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش