چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۰۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۱۲۴۴
نفت و انرژی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس: نگرانی جدی درباره ناترازی گاز در سال‌های آینده وجود دارد

شرکت نفت و گاز پارس,ناترازی گاز
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس توجه هرچه بیشتر نهادهای حاکمیتی به موضوع فشارافزایی و نگهداشت تولید از میدان پارس جنوبی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به روند رو به رشد مصرف گاز در کشور و نگرانی جدی درباره ناترازی گاز در سال‌های آینده، الگوی مصرف اصلاح شود.

به گزارش شرکت نفت و گاز پارس، مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در سفری دو روزه به عسلویه و کنگان در استان بوشهر، از پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی و محل احداث تأسیسات خشکی ایستگاه تقویت فشار در پارس دو بازدید و در جلسه تشریح فعالیت‌های مرتبط با تولید از بخش فراساحل پارس جنوبی، ارایه گزارش پیشرفت طرح توسعه فاز ۱۴ و برنامه‌های نگهداشت و افزایش توان تولید از میدان پارس جنوبی شرکت کردند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با استقبال از حضور مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در پارس جنوبی، این دیدارها را در ابعاد گوناگون مهم دانست و بر ضرورت تشکیل جلسات تخصصی به منظور رفع موانع و مشکلات در حوزه‌های مختلف از جمله مطالبات نیروی انسانی، طرح‌های توسعه و تولید گاز تاکید کرد.

پیگیری طرح‌های نگهداشت تولید و اصلاح الگوی مصرف

محمدحسین متجلی در جریان جلسه مشترک با مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، توجه هرچه بیشتر نهادهای حاکمیتی به موضوع فشارافزایی و نگهداشت تولید از میدان پارس جنوبی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به روند رو به رشد مصرف گاز در کشور و نگرانی جدی درباره ناترازی گاز در سال‌های آینده، انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر صحیح از سوی مسئولان، الگوی مصرف اصلاح شود.

متجلی اظهار کرد: بر اساس برنامه مصوب، مکلف به تولید ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در روز هستیم که در شرایط فعلی این میزان تولید با حداکثر ظرفیت از سکوهای فراساحل در حال انجام است تا دچار ناترازی گاز نشویم، با این حال امیدواریم بخشی از فشارهای ناشی از افزایش مصرف، از طریق اصلاح الگوی مصرف، از بخش تولید برداشته شود و مصرف‌کنندگان هم در این زمینه همکاری لازم را با خدمتگزاران خود صنعت نفت و گاز داشته باشند.

وی به چالش‌ها و مسائل اثرگذار بر عملیات تولید گاز از پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: از چالش‌های مهم این بخش، تأمین قطعات و تجهیزات یدکی مورد نیاز است که انتظار داریم در این زمینه با همکاری نمایندگان محترم مجلس، قوانین و مقررات برای تأمین یک سری از کالاهای خاص به منظور استفاده در سکوهای پارس جنوبی تسهیل شود.

تسریع در پرداخت ماده ۱۰ و بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، توجه به مطالبات نیروی انسانی شاغل در مناطق عملیاتی به ویژه منطقه پارس جنوبی را از دیگر مسائل مهم عنوان کرد و افزود: با توجه به وضعیت خاص کار در صنعت نفت بخصوص کارکنان عملیاتی شاغل در پارس جنوبی و شرایط عملکردی و همچنین مخاطرات کاری که بخصوص همکاران ما در سکوهای گازی دارند، لازم است مسأله حذف سقف حقوق کارکنان عملیاتی پارس جنوبی با جدیت و حساسیت مضاعفی از طریق شورای حقوق و دستمزد پیگیری و حل شود.

وی افزود: من از نمایندگان محترم و خدوم مردم در مجلس شورای اسلامی که از شرایط کاری همکاران ما در دمای بالای ۶۰ درجه بر روی سکوهای گازی و تأسیسات خشکی مطلع هستند، تقاضا دارم با توجه به نقش و سهم کارکنان پارس جنوبی در تأمین گاز و ارزش‌آفرینی برای کشور، با دید مثبت، تدبیر ویژه‌ای را برای حل این موضوع اتخاذ کنند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: در حوزه کارکنان ارکان ثالث نیز در پیمان‌های طرف قرارداد، شرایط ویژه منطقه عملیاتی عسلویه در طرح طبقه‌بندی مشاغل به خوبی گنجانده نشده و لازم است در این زمینه بازنگری شود تا نیروهای پیمانکاری نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار شوند.

اسماعیل امیری، معاون طرح‌های توسعه شرکت نفت و گاز پارس نیز در بخشی از این جلسه به وضعیت فاز ۱۱ و توسعه میدان گازی مشترک بلال اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از مجموعه طرح‌های پارس جنوبی عملیات توسعه فاز ۱۱ در بخش فراساحل در حال اجراست و در فاز اول تولید زودهنگام، حفاری ۴ حلقه چاه و نصب یک سکوی سرچاهی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: هم‌اکنون دکل حفاری بر روی موقعیت ۱۱B در حال فعالیت و آماده‌سازی دو حلقه چاه است که پس از نصب عرشه و تکمیل حفاری چاه‌ها، تولید اولیه از این موقعیت آغاز می‌شود.

در جریان این جلسه، ضمن ارایه گزارشی از وضعیت فعالیت‌های شرکت نفت و گاز پارس در حوزه‌های عملیات تولید و طرح‌های توسعه از سوی مدیران تولید و عملیات و مهندسی و ساختمان این شرکت و مجری طرح توسعه فاز ۱۴، به سوالات کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی پیرامون وضعیت توسعه میادین مشترک، طرح‌های نگهداشت تولید و افزایش توان تولید، تأمین مالی طرح‌های در حال توسعه، میزان بازگشت سرمایه در طرح‌های گازی، میزان سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در طرح‌های گازی و جانبی پارس جنوبی و وضعیت نیروی انسانی شاغل در پارس جنوبی، پاسخ داده شد.

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش