به گزارش باشگاه خبرنگاران، علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور گفت: طبق ماده ۴۸ برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث ندارند کارت سوخت صادر نشده و سهمیه سوختی به آنها تعلق نخواهد گرفت.
طبق پیگیریهایی که انجام دادیم سعی شده با اجرای این ماده کمترین آسیب به مردم وارد شود به جهت آنکه برخی از رانندگان فراموش کردند که بیمه خود را تمدید کنند و در این زمینه وقفهای برای تمدید ایجاد میشود که با این امر اجرایی شدن بیمه شخص ثالث نقش موثری خواهد داشت.
تکذیب قطع سهمیه بنزین خودروهای شخصی فاقد بیمه از اول دی
سرپرست ستاد مدیریت حملونقل و سوخت با بیان "کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث صادر نمیشود" گفت: سهمیه سوخت ناوگان حملونقل عمومی فاقد بیمه قطع میشود.
تسنیم نوشت: علیرضا احمدی فینی یادآور شد: مطابق ماده ۴۸ قانون بیمه، برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث ندارند کارت سوخت صادر نمی شود.
وی ادامه داد: در حال برنامهریزی برای عدم تخصیص سهمیه سوخت به این خودروها هستیم که این کار با اولویت ناوگان حمل و نقل عمومی اجرایی خواهد شد.
وی بیان کرد: پس از اجرای موفق ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث در بخش ناوگان نفت گازسوز از حدود یک ماه پیش، برنامهریزی برای نحوه اجرای این قانون در بخش ناوگان بنزین سوز را آغاز شده است.
سرپرست ستاد مدیریت حملونقل و سوخت تاکید کرد: با اجرای این قانون در بخش خودروهای سنگین، بیش از ۵۰ درصد رانندگان ناوگان سنگین اقدام به تمدید بیمه شخص ثالث خود کردند که منافع بالایی را برای کشور به همراه داشته است.
احمدی فینی با تکذیب هرگونه قطع سهمیه بنزین برای خودروهای فاقد بیمه از اول دیماه ۱۴۰۲، گفت: مطابق پیشنهاد کارگروه راهبری اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، مقرر شده است تا گام اول اجرای طرح در بخش ناوگان بنزین سوز، از ابتدای دی ضمن اطلاع رسانی به تمام دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه به مدت یکماه، از حوزه ناوگان عمومی سواری (تاکسی ها) با هماهنگی اتحادیه تاکسیرانی و سازمانهای مربوطه، صورت خواهد پذیرفت.
- 10
- 6