شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۴۲ - ۱۷ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۵۲۱
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

جرایمی که انتظار سرخابی‌ها و فدراسیون را می‌کشد

دلایل رد مجوز پرسپولیس، استقلال و گل‌گهر از آسیا/ شادی عربستانی‌ها از حذف سرخابی‌ها

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی
ای اف سی در بیانیه رسمی خود دلایل حذف پرسپولیس و استقلال از آسیا و رد درخواست مجوز حرفه‌ای گل‌گهر را توضیح داده است.

به گزارش ورزش سه، ساعاتی پیش خبر مورد انتظار فوتبال ایران درباره حذف پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ به صورت رسمی اعلام شد تا دو سهمیه فوتبال ایران برای حضور در لیگ قهرمانان از دست برود.

ای اف سی در بیانیه‌ای با اعلام حذف این دو باشگاه توضیح داده: «کمیته مستقل کنترل تصمیم گرفت که مجوز تیم های پرسپولیس، استقلال و گل گهر سیرجان (که همگی از جمهوری اسلامی ایران هستند) را بر اساس بندهای ۱۴.۴ و ۱۴.۵ مقررات حرفه ای رقابت ها، لغو کند و حضورشان را رد کرده است.»

دو بند مورد اشاره ای اف سی البته نکته خاصی ندارند و در آنها آمده است: «مجوز باشگاه برای ورود به لیگ قهرمانان را خود ای اف سی یا کمیته کنترل ورودی می‌تواند به دو دلیل رد شود: ۱) هیچکدام از شرایط برای اعطای مجوز برآورده نشود و ۲) اعطای مجوز باعث تخطی از قوانین مجوز حرفه‌ای بشود.»

در بخش بعدی بیانیه ای اف سی آمده: «این کمیته اعلام کرده که هیچکدام از این سه باشگاه معیارهای الزامی حضور در این رقابت ها را فراهم نکردند؛ معیارهایی که در بند های ۳.۱ و ۳.۲ A مقررات حرفه ای این کنفدراسیون آمده و بر اساس این مساله مجوز حضور در رقابت های سال ۲۰۲۲ لیگ قهرمانان آسیا به آنها داده نشده است.»

نکته مورد توجه ای اف سی که به بند ۳.۲ ارجاع داده مسئله مهمی است که عامل اصلی حذف پرسپولیس و استقلال به شمار می‌رود. ای اف سی در این قسمت سه نوع استاندارد را تعریف کرده:

الف) این ضوابط الزامی‌ای هستند که باید از سوی درخواست کننده دریافت مجوز رعایت شود. اگر باشگاه خواستار مجوز هیچ یکی از ضوابط صدور مجوز باشگاهی «آ» را رعایت نکند، سپس مجوز ورود به رقابت‌های باشگاهی AFC را دریافت نمی‌کند.

ب) اگر باشگاه درخواست کننده مجوز هیچ یک از ضوابط صدور مجوز باشگاهی «ب» را رعایت نکند، سپس از سوی مجوزدهنده به دلیل عدم رعایت این ضوابط مجازات می‌شود. هرچند، طرف درخواست کننده ممکن است همچنان مجوز ورد به رقابت‌های AFC را دریافت کند.

ج) این ضوابط صدور مجوز باشگاهی بهترین توصیه‌های عملکرد هستند.

و در ادامه آمده که مشکل پرسپولیس، استقلال و گل گهر در همان قسمت الف بوده است؛ یعنی ضوابطی که برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا الزامی هستند.

فصل اول (الزامی برای لیگ قهرمانان و ای اف سی کاپ)

برنامه‌های توسعه جوانان

۱. باشگاه خواستار مجوز باید برنامه توسعه جوانان نوشتاری مورد تایید صادر کننده مجوز داشته باشد. صادر کننده مجوز باید کیفیت برنامه توسعه جوانان را پیش از تایید آن ارزیابی کند و با بازدیدهای متناوب از تمرین‌ها و بازی‌ها، اجرایی شدن این برنامه را تایید کند.

۲. این برنامه باید حداقل حوزه‌های زیر را پوشش دهد:

الف) اهداف، فلسفه بازی جوانان و فلسفه توسعه جوانان

ب) سازمان بخش جوانان (چارت سازمانی، اعضای درگیر، ارتباط با باشگاه خواستار مجوز، تیم‌های جوانان و سایر موارد)

ج) پرسنل (فنی، پزشکی،اجرایی و غیره) و حداقل شروط مورد نیاز.

د) زیربنای در دسترس برای بخش جوانان (امکانات تمرین و بازی و سایر موارد)

هــ) منابع مالی(بودجه در دسترس، مشارکت از سوی باشگاه خواستار مجوز، بازیکنان یا جوامع بومی و سایر موارد)

و...

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی

فصل دوم (الزامی برای لیگ قهرمانان و ای اف سی کاپ)

تیم جوانان

۱. متقاضی لایسنس باید در تیم جوانان یک سری فاکتورها را رعایت کند:

الف) حداقل دو تیم پایه در گروه‌های سنی مختلف ۱۵ تا ۲۱ سال داشته باشد

ب) حداقل یک تیم در محدوده ۱۰ تا ۱۴ سال داشته باشد

ج) حداقل یک تیم زیر ۱۰ سال داشته باشد

د) هر تیم پایه به جز تیم زیر ۱۰ سال، باید در یکی از لیگهای رسمی محلی و ملی شرکت کند که توسط عضوی از کنفدراسیون فوتبال آسیا به رسمیت شناخته شود.

فصل سوم (الزامی برای لیگ قهرمانان و ای اف سی کاپ)

مراقبت پزشکی از بازیکنان

۱. متقاضی مجوز حرفه‌ای باید یک سری مراقبتهای پزشکی را رعایت کند و امکانات را در اختیار بازیکنان قرار دهد:

الف) معاینه پزشکی سالیانه قلبی عروقی را همیشه باید انجام دهد و این باید برای همه بازیکنان تیم اول باید انجام شود.

ب) معاینه پزشکی سالیانه برای همه بازیکنان بالای ۱۲ سال انجام شود

ج) همه بازیکنان باید مورد بیمه قرار بگیرند

فصل چهارم (الزامی برای لیگ قهرمانان آسیا)

۱. متقاضی مجوزحرفه‌ای حداقل باید یکی از این موارد را رعایت کند:

الف) مسائل مربوط به سلامتی ورزشکاران

ب) قوانین مصوب فیفا برای بازی

ج) کنترل دوپینگ

د) سایر مسائل مورد نیاز مصوب توسط ای اف سی

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی

۲. یک سری مسائل که شخص ثالث عضو ای اف سی تعیین کرده است.

در ادامه ۴ بخش دیگر هم آمده که آخری مربوط به مسائل مالی و مالکیتی این دو باشگاه است که در یکی از قسمت‌های آن به وضوح به مالکیت مشترک اشاره می‌کند و مینویسد: «دو تیم حاضر در لیگ قهرمانان نباید مدیریت مشترک داشته باشند»

بخش دیگر بیانیه به باشگاه گل گهر اختصاص دارد: «همینطور این کمیته درخواست ویژه ای که باشگاه گل گهر سیرجان ارسال کرده بود را رد کرد.» در بخش پیوست این خبر آمده که گل گهر درخواست داشت تا به صورت فوق العاده ورود به لیگ قهرمانان آسیا داشت اما این درخواست با پاسخ منفی ای اف سی مواجه شده است.

کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید کرده است: «این مساله امروز به اطلاع باشگاه ها رسید و اطلاعات بیشتر در مورد روند درخواست بازی ها در سایت AFC است و تصمیمی گیری در جلسه ۶ ژانویه گرفته شده در این فایل پیوست وجود دارد.»

در قسمت پیوست ای اف سی تاکید می‌کند: «پرونده این اقدام به دبیرخانه کمیته انضباطی و اخلاقی AFC ارسال می‌شود تا تحقیقات بیشتر و اقدامات لازم (در صورت نیاز) صورت بگیرد.»

***

پرونده تخلف سه تیم ایرانی در کمیته انضباطی و اخلاق AFC

پرونده حرفه ای سه تیم استقلال، پرسپولیس و گل گهر سیرجان به کمیته انضباطی و اخلاق AFC ارجاع شد.

به گزارش ایسنا، کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از گذشت ۲۰ روز پر التهاب برای تیم های ایرانی، در نهایت تصمیم بر ابطال مجوز حرفه ای تیمهای استقلال، پرسپولیس و گل گهر سیرجان گرفت و این سه تیم به علت کسب نکردن مجوز حرفه ای درجه A، از حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا محروم شدند.

همچنین پرونده این سه تیم ایرانی با تصمیم این کنفدراسیون به کمیته انضباطی و اخلاق AFC ارجاع شد تا در صورت صلاحدید، تصمیمات بعدی در ارتباط با صادر شدن مجوز حرفه ای این سه تیم در ایران انجام شود.

جزییات حکم صادر شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به این شرح است:

پرسپولیس

حکم صادره:

۱- مجوز باشگاه پرسپولیس برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ است که طبق مواد ۱۴.۴ و ۱۴.۵ مقررات مجوز باشگاه های AFC  لغو شد. مشخص شد که باشگاه پرسپولیس تمامی ضوابط الزامی را رعایت نکرده است. طبق مواد ۳.۱ و ۳.۲ (الف) مقررات مجوز حرفه ای باشگاه های AFC بر این اساس، نباید مجوز اعطا می شد.

۲- باشگاه پرسپولیس (IRN) از حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ محروم شد.

۳- کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدامات لازم را برای تضمین اجرای این تصمیم اتخاذ خواهد کرد.

۴- پرونده این رسیدگی به دبیرخانه انضباطی AFC ارجاع می شود و کمیته اخلاق برای بررسی بیشتر و اقدام (در صورت صلاحدید) عمل خواهد کرد.

استقلال

حکم صادره:

۱- مجوز باشگاه استقلال برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ است که طبق مواد ۱۴.۴ و ۱۴.۵ مقررات مجوز باشگاه های AFC  لغو شد. مشخص شد که باشگاه استقلال تمامی ضوابط الزامی را رعایت نکرده است. طبق مواد ۳.۱ و ۳.۲ (الف) مقررات مجوز حرفه ای باشگاه های AFC بر این اساس، نباید مجوز اعطا می شد.

۲- باشگاه استقلال (IRN) از حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ محروم شد.

۳- کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدامات لازم را برای تضمین اجرای این تصمیم اتخاذ خواهد کرد.

۴- پرونده این رسیدگی به دبیرخانه انضباطی AFC ارجاع می شود و کمیته اخلاق برای بررسی بیشتر و اقدام (در صورت صلاحدید) عمل خواهد کرد.

گل گهر

حکم صادره:

۱- مجوز باشگاه گل گهر سیرجان برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ است که طبق مواد ۱۴.۴ و ۱۴.۵ مقررات مجوز باشگاه های AFC  لغو شد. مشخص شد که باشگاه تمامی ضوابط الزامی را رعایت نکرده است. طبق مواد ۳.۱ و ۳.۲ (الف) مقررات مجوز حرفه ای باشگاه های AFC بر این اساس، نباید مجوز اعطا می شد. بر اساس  ماده ۱۴.۴ و ۱۴.۵ مجوز باشگاه  AFC، مشخص شد که باشگاه گل گهر سیرجان (IRN) تمامی ضوابط اجباری مندرج در ماده ۳.۱ و ۳.۲ (الف) باشگاه AFC را برآورده نکرده و بر این اساس، نباید مجوز حرفه ای به این تیم اعطا می شد.

۲- باشگاه گل گهرسیرجان (IRN) از حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ محروم شد.

۳- کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدامات لازم را برای تضمین اجرای این تصمیم اتخاذ خواهد کرد.

۴-  پرونده این رسیدگی به دبیرخانه انضباطی AFC ارجاع می شود و کمیته اخلاق برای بررسی بیشتر و اقدام (در صورت صلاحدید) عمل خواهد کرد.

۵- درخواست فوق العاده باشگاه گل گهر سیرجان برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ رد شد.

***

ماجراهای ادامه‌دار با AFC؛ جرایمی که انتظار استقلال و پرسپولیس و فدراسیون را می‌کشد

کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدام به حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ کرد و حالا باید منتظر جرایم دیگری برای آنها بود.

به گزارش تسنیم، سرانجام حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲، رسمی و قطعی شد. دو باشگاهی که به ادعای مدیران فوتبال ایران، سال‌ها با سندسازی و مثبت نشان دادن ترازهای مالی، خود را حرفه‌ای نشان می‌دادند تا موفق به کسب مجوز حرفه‌ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا شوند. این ریسمانی بود که سال‌ها به مو می‌رسید، اما پاره نمی‌شد که بالاخره این اتفاق رخ داد و پاره شد.

استقلال و پرسپولیس، دو باشگاه با قدمتی که مالکیت مشترک‌شان یکی از موارد مورد بحث در تمام این سال‌ها بود و در نهایت حل نشد. دو بنگاه اقتصادی زیان‌ده که ماهیت آن نافی دریافت مجوز حرفه‌ای بود، اما مدیران با مثبت نشان دادن تراز مالی سعی در حرفه‌ای نشان دادن دو باشگاه داشتند. مسئله‌ای که شاید در AFC منجر به دریافت مجوز حرفه‌ای می‌شد، اما در داخل با تراز مالی ساختگی، مالیات سنگینی بر دو باشگاه تحمیل می‌شد. بدهی روی بدهی، کار را به جایی رساند که حالا AFC بدون هیچ تعارفی مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را ابطال کرد تا آنها از حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ محروم شوند.

شاید خبر حذف به اندازه کافی برای هواداران استقلال و پرسپولیس شوکه و ناراحت کننده باشد، اما فقط همین خبر نمی‌تواند پایان ماجرا باشد. فدراسیون فوتبال در شرایطی اقدام به صدور مجوز حرفه‌ای برای استقلال، پرسپولیس و همچنین گل‌گهر کرد که هیچ‌کدام از این سه باشگاه شرایط دریافت این مجوز را نداشتند. فدراسیون فوتبال دو سال پیش در کمیته انضباطی AFC بابت صدور مجوز حرفه‌ای غیر واقعی ۱۲۰ هزار دلار جریمه شد که پرداخت ۴۰ هزار دلار آن الزامی و ۸۰ هزار دلار آن برای دو سال تعلیقی بود. حالا دو سال به پایان نرسیده که فدراسیون فوتبال بار دیگر مرتکب تخلفی مشابه شد و این بار برای سه باشگاه مجوز حرفه‌ای صادر کرد، در حالی که هیچ‌کدام از آنها صلاحیت دریافت مجوز را نداشتند.

پرونده صدور مجوز حرفه‌ای استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال به دبیرخانه کمیته انضباطی و اخلاق AFC ارسال شده است. نقش این کمیته بسیار تعیین کننده خواهد بود که می‌توان جریمه مجدد فدراسیون فوتبال و حتی سنگین‌تر را با توجه به تکرار تخلف، قطعی دانست و باید دید در قبال سه باشگاه چه اتفاقی رخ خواهد داد.

در صورتی که مشخص شود استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر با ارائه اسناد خلاف واقع، قصد داشته‌اند فدراسیون فوتبال و AFC را برای دریافت مجوز حرفه‌ای خود فریب دهند، مسلماً باید منتظر تبعات آن هم باشند. تبعاتی که می‌تواند از جریمه نقدی که حداقل محکومیت است آغاز شود و تا محرومیت از حضور در لیگ قهرمانان آسیا که محکومیتی سنگین خواهد بود، ادامه پیدا کند. این محرومیت احتمالی هم فراتر از لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ خواهد بود که این تیم‌ها فرصت حضور ندارند و می‌تواند منجر به محرومیت آنها از حضور در فصل‌های آینده شود.

وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال کشور و مسئول نظارت، بررسی و صدور مجوز حرفه‌ای، اکنون وظیفه دارند که وضعیت را برای سال‌های آینده آماده کنند. حتی در صورت محرومیت استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان سال ۲۰۲۳ یا بیشتر از آن، باید شرایط فراهم شود که هواداران دو تیم بار دیگر سرخورده نشوند و این بار ریسمان‌شان حتی به مو هم نرسد، چه برسد که بخواهد پاره شود.

***

مقصران حذف سرخآبی‌ها از لیگ قهرمانان آسیا؛ از مدیران امروز تا دیروز

در ماجرای حذف سرخآبی‌های پایتخت از لیگ قهرمانان آسیا به جز مدیران کنونی باید از مدیران پیشین نیز خواست که پاسخگو باشند چرا که محصول امروز، ماحصل بذر دیروز بوده است.

به گزارش ایرنا، با وجود اینکه انتظار رسمی شدنش را داشتیم اما بازهم خبری بود تلخ و ناامیدکننده. کنفدراسیون فوتبال آسیا دفاعیات انجام شده از  سوی باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر را قبول نکرد و این سه تیم از حضور در لیگ قهرمانان آسیای در سال ۲۰۲۲ محروم شدند.

چندی پیش بود که AFC با ارسال نامه‌ای بلند بالا و چند صد صفحه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران از ابهامات زیاد پرونده سرخآبی‌های پایتخت و گل‌گهر سیرجان در مسیر دریافت مجوز حرفه‌ای‌سازی خبر داد و مهلتی پنج روزه برای دفاع داد. مشکلات پیش رو آنقدر بزرگ بود که مشخص بود باید منتظر حذف نمایندگان کشورمان باشیم. مسائل مالیاتی، مالکیت مشترک و بدهی‌های داخلی و خارجی مهمترین موانع بودند.

تلاش‌هایی صورت گرفت. وزیر ورزش و جوانان ورود کرد و حتی مالکیت ۲ باشگاه نیز قرار شد به وزارتخانه‌های دیگر سپرده شود اما هیچکدام برای حل مشکل سرخآبی‌ها کافی نبود. کنفدراسیون فوتبال آسیا زیر بار دفاعیات نرفت و امروز (جمعه) خبر رسمی حذف پرسپولیس، استقلال و گل‌گهر سیرجان از لیگ قهرمانان اعلام شد.

به محض شنیدن این خبر نام‌ها و چهره‌های زیادی جلوی چشم مخاطبان فوتبال و دوست‌داران این ۲ تیم قرار گرفتند. مصطفی آجورلو و مجید صدری چند ماه قبل بود که با صراحت اعلام کردند مشکل ۲ باشگاه حل شده و هر ۲ تیم مجوز حرفه‌ای را دریافت کرده‌اند. سیدشهاب‌الدین عزیزی خادم هم در جلسات حاضر بود و او هم بر این ماجرا صحه گذاشت. اعضای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای از جمله داریوش مصطفوی به عنوان رییس و کاظم اولیایی به عنوان عضو، بارها مصاحبه کردند. آنها از رادیو به تلویزیون می‌رفتند و تیتر روزنامه‌ها و سایت‌ها و خبرگزاری‌ها را نیز از دست نمی‌دادند. ادعاهای عجیب مطرح می‌کردند و تنها کاری که انجام نمی‌دادند تلاشی بود برای حل مشکلات.

مهدی تاج به عنوان تنها عضو ایرانی و موثر در کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان نایب رییس در این مدت می‌توانست حداقل تلاشی را جهت حل مشکلات انجام دهد اما یا تلاشی صورت نگرفت یا اگر هم شد کافی و موثر نبود؛ مثل همیشه. البته که این مشکلات برای امروز و دیروز و این چند ماه نبود. باید خیلی زودتر به آنها رسیدگی می‌شد. برخی از این مشکلات محصولاتی بودند که بذر آن‌ چند سال پیش ریخته شده بود. وزیر قبلی ورزش و جوانان، مدیران عامل پیشین سرخآبی‌های پایتخت و دیگر مدیرانی که نقشی پررنگ در این ناکامی دارند، باید پاسخگو باشند.

به هر ترتیب این اتفاق رخ داد و پرسپولیس و استقلال در این فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا حاضر نیستند و گل گهر هم که می‌توانست جایگزین آنها باشد نیز فرصت بزرگ به دست آمده را از کف داد. اما این اتفاق جدید و تازه‌ای در فوتبال آسیا نیست. بارها شاهد این قضیه بوده‌ایم که باشگاه‌های مختلف آسیایی از کشورهایی نظیر ژاپن، عربستان و ... در به دست آوردن مجوز حرفه‌ای ناکام بودند و حتی از مسابقات حذف هم شدند، ولی با حل مشکلات به صورت ریشه‌ای و در کمال صداقت به مسیر حرفه‌ای بازگشتند. می‌توان از این شکست درس گرفت و به سمت موفقیت حرکت کرد. می‌توان با صداقت مشکلات استقلال و پرسپولیس چه در بحث مالکیتی و چه در ماجراهای مالی را مرتفع نمود تا دیگر چنین بحرانی گریبانگیر ۲ باشگاه مردمی و پرطرفدار نشود.

در سال ۲۰۱۸ ۲ باشگاه النصر و الاتحاد عربستان به دلیل صادر نشدن مجوز حرفه‌ای از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند. النصر در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تا نزدیکی‌های فینال پیش رفت. سوریه تا سال قبل نماینده‌ای در لیگ قهرمانانِ چند سال گذشته نداشت ولی حالا نماینده‌اش توانسته مجوز حرفه‌ای را کسب کند. در همین فصل چند کشور دیگر از جمله ترکمنستان، عراق، اردن و عربستان نمایندگانی داشتند که نتوانستند مجوز حرفه‌ای را کسب کنند. اما تاریخ نشان می‌دهد که این باشگاه‌ها توانستند مشکلات را خیلی سریع رفع و رجوع کنند و برای فصل بعد بدون مشکل به مسابقات ورود کنند. امید می‌رود این اتفاق برای سرخآبی‌های پایتخت و همچنین گل‌گهر سیرجان رخ دهد و خیلی زود نکات منفی موجود در پرونده این باشگاه‌ها از بین برود تا در فصل ۲۰۲۳ شاهد حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا باشیم.

***

بازتاب حذف استقلال و پرسپولیس در رسانه های خارجی

رسانه های خارجی از حذف ۳ نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ صحبت کردند.

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی

به گزارش فارس، امروز کنفدراسیون فوتبال آسیا از حذف رسمی ۳ تیم ایرانی استقلال، پرسپولیس و گل گهر از لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ خبر داد.

این خبر در برخی رسانه‌های دنیا نیز بازتاب داشت و رسانه فرانسوی africafootunited خبر حذف ۳ نماینده ایرانی را کار کردند.

سایت یونانی politic نیز از حذف ۳ نماینده ایران از لیگ قهرمانان آسیا به دلیل عدم ثبت مجوز حرفه‌ای نوشت.

فرانس ۲۴ نیز خبر حذف استقلال ، پرسپولیس و گل گهر را نیز کار کرد و از غیبت ۳ تیم ایرانی در لیگ قهرمانان آسیای سال ۲۰۲۲ صحبت کرد.

رویترز نیز از رسیدن فولاد به طور مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا پس از حذف ۳ نماینده کشورمان نوشت.

شادی عربستانی‌ها از حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا

حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا باعث خوشحالی عربستانی ها شده است. در همین زمینه ماجد الشیبانی خبرنگار معروف روزنامه الریاض عربستان در صفحه توئیتر خود نوشت: کنفدراسیون فوتبال آسیا رسماً پرسپولیس و استقلال را به دلیل عدم کسب مجوز حرفه‌ای، از لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۲۲ محروم کرد. آنها سرسخت ترین حریفان الهلال در غرب آسیا هستند. علاوه بر این دو تیم، احتمال عدم حضور کامل السد و الدحیل (به دلیل در اختیار نداشتن بازیکنان ملی پوش خود)، باعث شده است تا الهلال تقریباً در غرب آسیا بدون رقیب باشد.

این روزنامه نگار در ادامه نوشت: این فرصتی جدید برای حضور الهلال در دیدار فینال نسخه بعدی لیگ قهرمانان آسیاست. سه تیمی که در مرحله حذفی لیگ قهرمانان قبلی برابر الهلال به میدان رفتند، در نسخه بعدی حضور ندارند چرا که النصر نیز جواز حضور در این پیکارها را به دست نیاورده است. همه چیز در نسخه بعدی برای قهرمانی الهلال آماده است به جز اینکه فینال به صورت تک مسابقه و در شرق آسیا برگزار می شود، اما در هر صورت ما قرار است در فینال بازی کنیم.

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی

یکی از صفحات هواداری پرمخاطب الهلال نیز با اشاره به حذف استقلال و پرسپولیس نوشت که نهمین جام آسیایی الهلال در دسترس است. این صفحه هواداری به ۴ قهرمانی این تیم در جام باشگاه ها و لیگ قهرمانان آسیا، ۲ قهرمانی جام در جام آسیا و ۲ قهرمانی سوپرجام آسیا اشاره کرده و مدعی شده قهرمانی نهم الهلال در آسیا در دسترس است.

البته الهلال تنها تیم عربستانی نیست که هوادارانش اعتقاد دارند با حذف استقلال و پرسپولیس، راه برای حضور آنها در فینال فراهم شده است. برخی از صفحات هواداری باشگاه الشباب عربستان نیز حذف سرخابی های پایتخت را فرصتی بزرگ برای تیمشان دانسته و نوشته اند شرم بر الشباب که اگر نتواند با این شرایط راهی دیدار فینال شود.

حذف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2022,دلایل رد مجوز تیمهای ایرانی

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش