شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ - ۲۱ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۰۹۹۹
سرپوش فوتبالی

دوباره قلعه‌نویی و خیانت در استقلال/دربی معروف شش‌تایی‌ها هم هست!

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,خیانت در استقلال
دستیار پیشین امیر قلعه‌نویی عنوان کرده که در زمان سرمربیگری وی در استقلال برخی بازیکنان خیانت کردند. اما این تنها مربوط به یک فصل نیست و در گذشته هم سابقه داشته است.

به گزارش مهر، با مصاحبه کریم بوستانی دستیار سابق امیر قلعه نویی در استقلال و متهم کردن سه ملی پوش سابق این تیم به کم کاری در دوره مربیگری امیر قلعه نویی و منجر شدن این کم کاری به از دست رفتن قهرمانی، بار دیگر بحث تکراری خیانت در استقلال مطرح شد. 

 

فوتبال به دلیل تیمی بودن، در همه طول تاریخ بیشتر از سایر رشته ها مورد اتهام خیانت قرار گرفته و بارها و در همه کشورها بحث خیانت در تیم های مختلف به گوش رسیده است. این موضوع در طول تاریخ فوتبال ایران نیز بارها مطرح شده و کم نبوده مواردی که بحث خیانت در تیم های مختلف مطرح شده است.

 

استقلال یکی از تیم هایی است که بیشتر از سایر تیم ها توهم خیانت در آن شکل گرفته است. از سال های گذشته تاکنون بارها و بارها بازیکنان مختلفی متهم به کم کاری در زمین شده‌اند. به خصوص جایی که سرنوشت یک مربی به یک بازی خاص گره خورده باشد. کریم بوستانی یکی از دستیاران سابق امیر قلعه نویی در استقلال اخیرا بار دیگر این بحث را مطرح کرد و سه ملی پوش سابق آبی پوشان را متهم به کم کاری در زمان مربیگری امیر قلعه نویی در این تیم کرد.

 

درخواست امیر قلعه نویی از رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مبنی بر ورود به این پرونده را می‌توان صحه گذاشتن بر صحبت های دستیار سابقش دانست. به همین بهانه به نمونه‌های متعددی از طرح فرضیه خیانت از گذشته های دور استقلال تا به امروز می پردازیم.

 

* دربی شماره ۱۲

این دربی یکی از معروف ترین بازی ها بین دو تیم استقلال و پرسپولیس بود که آبی ها سنگین ترین شکست تاریخ فوتبال شان را در این بازی تجربه کردند. دیداری که با نتیجه ۶ بر صفر به سود رقیب سنتی آبی ها پایان یافت. در پایان آن بازی آبی ها یکی از مدافعان خود را متهم به خیانت کردند و او را مقصر اصلی ثبت این نتیجه عجیب دانستد. انتقال این بازیکن به پرسپولیس در فصل بعد شائبه خیانت وی در آن بازی خاص به استقلال را قوت بخشید و این امر به آنها مشتبه شد که خیانت توسط بازیکن مزبور صورت گرفته است.

 

* دربی شماره ۳۵

گرچه استقلالی ها که یکی از بهترین تیم های تاریخ خود را در سال ۷۰ در اختیار داشتند و با همین تیم دو بار به فینال آسیا راه یافته بودند توانستند در این دربی با نتیجه دو بر صفر برنده باشند، اما خود استقلالی ها معتقدند در آن دربی بازیکنانی بودند که حاضر نشدند بعد از گل دوم استقلال به حریف فشار بیاورند و تعداد گل های زده شان را بالاتر ببرند و این در حالیست که به اعتقاد خودشان، تیم استقلال در آن بازی شرایط برد بسیار پر گل تری را داشت.

 

در آن سال استقلال با داشتن هفت - هشت بازیکن ملی پوش بیشترین سهم را در تیم ملی داشت و سرمربی تیم ملی نیز علی پروین سرمربی وقت پرسپولیس بود. بعد ها اعترافاتی در خصوص این بازی از سوی برخی از استقلالی ها صورت گرفت که تعدادی از ملی پوشان بعد از گل دوم استقلال کم کاری کردند و فشار را از روی پرسپولیس برداشتند.

 

* دربی شماره ۶۶

این بازی از سلسله بازی های دو تیم بود که با حساب یک-یک مساوی به پایان رسید. در حالی که استقلالی ها تا دقیقه ۹۱ با یک گل از حریف پیش بودند، مهاجم سابق پرسپولیس که به استقلال پیوسته بود در لحظات پایانی بازی بعنوان بازیکن ذخیره به میدان آمد و ارتکاب وی به خطای هند در محوطه جریمه اسقلال در دقیقه ۹۱ و اهدای ضربه پنالتی به پرسپولیس که تبدیل به گل مساوی استقلال شد، بار دیگر توهم توطئه در دربی را نزد استقلالی ها ایجاد کرد. مهاجم استقلالی ها بعد از آن بازی روزهای بسیار تلخ و بدی را سپری کرد و در نهایت از جمع آبی ها جدا شد. 

 

* دربی شماره ۸۲

استقلالی ها یکبار دیگر شکستی سنگین در یک دربی را تجربه کردند و بعد از آن بود که پرویز مظلومی بار دیگر بحث خیانت را مطرح کرد و اعلام کرد بازیکنانی بوده‌اند که بدشان نمی‌آمده در آن بازی این تیم شکست بخورد.  اما مظلومی هرگز حاضر نشد نا خیانت کاران را بر زبان بیاورد.

 

* استقلال - سایپا سال ۷۸

یکی از بازی‌های آبی پوشان که  به شدت بوی خیانت از آن بلند شد و بارها نیز در خصوص آن بحث شد، دیداری بود که استقلال در اردیبهشت سال ۷۸ مقابل سایپا انجام داد و در حالی که ابتدا با نتیجه ۳ بر یک از حریف پیش بود، در چند دقیقه عجیب با دریافت سه گل پی در پی از حریف با نتیجه ۴ بر ۳ شکست را پذیرا شد. این شکست باعث شد تا ناصر حجازی شبانه از استقلال کنار گذاشته شود. بعد از آن بازی نیز دو سه بازیکن استقلال به کم کاری و دست داشتن در شکست این تیم مقابل سایپا متهم شدند.

 

* استقلال - ملوان سال ۸۰

یکی از دراماتیک ترین فصل ها برای استقلال اولین دوره برگزاری لیگ حرفه‌ای بود و روزی که استقلال با بیشترین شانس قهرمانی به انزلی رفت و عجیب ترین شکست ممکن را در ورزشگاه تختی انزلی تحمل کرد تا به طرزی دراماتیک قهرمانی لیگ را که در مشت داشت به رقیب سنتی‌اش تقدیم کند. بعد از آن بازی نیز مطرح شد چند بازیکن استقلال به شدت کم کاری کردند تا پرونده حضور پورحیدری در استقلال بسته شود. پورحیدری بعد از آن شکست از استقلال کنار رفت تا امیر قلعه نویی و بلافاصله بعد از او رولند کخ هدایت آبی پوشان را بر عهده بگیرد.

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش