پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۷۷۶۰
سرپوش فوتبالی

خورشیدی: چرا جرات نمی‌کنند در آسیا علیه داوران حرف بزنند؟

اعتراضات قلعه نویی به داوری,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال

در ابتدا خیلی تمایل به صحبت نداشت اما وقتی شنید قلعه‌نویی دوباره مصاحبه کرده و گفته «من جرات داشتم صحبت کردم؛ اگر جرات دارند، صحبت کنند» جرات پیدا کرد تا حرف‌هایش را بزند. نه از دست قلعه‌نویی بلکه از دست سیستم فوتبال کشور گلایه داشت که چرا اجازه می‌دهد یک سرمربی این‌طور به داوران توهین کند. گفت‌وگوی «فرهیختگان» را با اشکان خورشیدی، یکی از چهار داوری که قلعه‌نویی اعلام کرده از آنها خاطرات بدی دارد، در ادامه می‌خوانید.

 

  پاس بدهند تا برایشان گل بزنم!

وقتی قلعه‌نویی می‌گوید نتایج بازی‌های ما در خارج از زمین مشخص می‌شود و داوران ما در این زمینه تاثیرگذار هستند، این توهین به داوری نیست؟ آقایان فغانی و ترکی جواب خوبی به صحبت‌های او داده‌اند؛ اینکه کسی که از پشت‌پرده صحبت می‌کند حتما خودش در پشت‌پرده قرار داشته و از آن خبر دارد. آقای قلعه‌نویی! هر مدرکی که دارید بسم‌الله. اگر منظور قلعه‌نویی من هستم که فقط یک‌بار ایشان اعلام کرده که خورشیدی اجازه نداد تیم من حمله کند، من هم می‌گویم ببخشید، چشم! من‌بعد به من پاس بدهید تا من برایتان گل بزنم. باید چه کار کنم برایشان؟ واقعا نمی‌دانم. من یک سال سکوت کردم و گفتم شاید تغییر رویه بدهند اما این اتفاق هرگز رخ نداد.

 

  چرا سال قبل به حرفش عمل نکرد؟

پارسال بعد از اینکه او را اخراج کردم هزار حرف و حدیث برایم درآوردند و همه چیز را زیر سوال بردند. مگر شما پارسال بعد از دربی اصفهان نگفتید اگر پنالتی را درست گرفته باشید، مربیگری را کنار می‌گذارم و بعد مشخص شد پنالتی درست بود؛ چرا مربیگری را کنار نگذاشتید؟ حالا چون او را اخراج کرده‌ام باید این همه حرف و حدیث متحمل شوم؟ من نه‌تنها قلعه‌نویی بلکه مقابل هرکسی که مقابل قانون باشد، می‌ایستم و این درحالی است که همواره اعتراضات قلعه‌نویی با مظلوم‌نمایی همراه است تا بگوید حق با من است. اگر هم داور با این حرکات او که دست و سر پرتاب می‌کند، برخورد کند؛ داور بدی است؟

 

  کدام خاطرات تلخ؟

اگر بخواهیم قضاوت کنیم، خدمت آقای قلعه‌نویی می‌گویم اشتباهاتم بیشتر به نفع تیم‌های او بوده تا ضررش. من یک اشتباه در زمانی که سرمربی استقلال بود، به ضرر تیم ایشان کردم. پارسال هم که من داور بودم، دربی اصفهان را بردند و واقعا نمی‌دانم از کدام خاطرات تلخ صحبت می‌کند؟ بازی تراکتورسازی و سپاهان که امسال برگزار شد، چه مشکلی داشت؟

 

  یک کارشناس خاص به نفع قلعه‌نویی حرف می‌زند؟

از دست‌های پشت‌پرده خبر ندارم اما این وسط یک کارشناس خاص پیدا می‌شود که تمام صحنه‌های واضح را به سود تیم قلعه‌نویی اعلام می‌کند و ایشان هم به حرف‌های او استناد می‌کند. جالب اینکه همه این حرف‌ها سه روز بعد منتشر می‌شود و نمی‌دانم چرا تا سه روز بعد از بازی هیچ خبری نیست و به یکباره هجمه‌ها مطرح می‌شود. همه می‌گفتند داوری مشکل نداشت اما به یکباره شماره من در گروه‌های تلگرامی هواداران سپاهان پخش شده و من را وارد گروه‌های هواداری می‌کنند تا به من توهین کنند. من که می‌دانم این اقدامات کار چه کسانی است و این کار یکی از عوامل باشگاه سپاهان که کنار تیم است و کار داوران را انجام می‌دهد، بود که من را وارد آن گروه کرده و مطمئن باشید این موضوع را تا انتها پیش برده و از او شکایت کرده‌ام.

 

  یک‌بار اشتباه کردم و عذر خواستم

چرا فقط به حرف‌های یک کارشناس خاص استناد کردند و به صحبت سایرین که گفتند داوری دیدار تبریز مشکلی نداشت، توجهی نکردند. من یک‌بار علیه قلعه‌نویی اشتباه کردم که آن هم به قدری شهامت داشتم که به وی در فرودگاه بگویم پنالتی‌ای که به ضرر شما گرفتم، اشتباه بود. هرچند خدا من را دوست داشت و آن پنالتی گل نشد. شاید هم شانس آوردم اما شهامت عذرخواهی داشتم.

 

  دوره نتیجه گرفتن با «هوچی‌گری» گذشته

من داور فوتبال هستم و شاید در طول سال ۱۰ بار برای یک مربی قضاوت کنم، اگر در یک بازی این مربی شکست بخورد، آیا مقصر من هستم؟ اگر قلعه‌نویی بنشیند روبه‌روی من و اشتباهاتی را که به سودش بوده است، به وی بگویم. می‌فهمد من با کسی مشکلی ندارم و اگر مشکلی هست، شخص قلعه‌نویی است که با من مشکل دارد. بحث اسامی‌ای که توسط قلعه‌نویی آورده‌شده، نیست چون یک روز ما خواهیم رفت، بعد از ما هم داوران دیگر می‌آیند که شاید ایشان در زمان نسل بعدی هم مربی باشد که البته چشمم به این موضوع آب نمی‌خورد، چون دوره‌اش گذشته که با هوچی‌گری، خدم و حشم و علی گفتن‌ها بخواهید نتیجه بگیرید. اینکه «داد بزنید: علی»؛ آن دوران گذشت! بحث من این است که چرا یک مربی به خودش اجازه می‌دهد این حد به داوری بتازد. مگر داوران ما چه گناهی کرده‌اند؟

 

  چرا در آسیا خبری از این هجمه‌ها نیست

می‌خواستم سکوت کنم اما واقعا سکوت جایز نبود و باید جامعه داوری از خودش دفاع کند. چرا باید سیستم فوتبال کشور طوری باشد که این آقایان به خود اجازه ‌دهند این‌طور به داوران توهین کنند. اگر سکوت کنم، شاید این شائبه پیش بیاید و مربیان متوهم شوند که چرا فلانی صحبت نمی‌کند؟ خیر؛ من ترسی ندارم و حرفم را می‌زنم. اگر مدرک و سندی هست، اتفاقا خوشحال می‌شوم که اگر ناپاکی هست، از جامعه داوری برداشته شود ولی قرار هم نیست روی هوا و بدون دلیل و مدرک با هر اشتباهی بخواهید به جامعه داوری بتازید.چرا این اندازه باید روی داوران هجمه باشد؟ چرا آقایان جرات نمی‌کنند در مسابقات آسیایی علیه داوری حرف بزنند؟ مگر استقلال و پرسپولیس در دیدارهای این فصل از داوری متضرر نشدند، پس چرا در کنفرانس اعتراضی نمی‌کنند؟ چون به‌قدری محکم برخورد می‌کنند و جریمه‌های سنگین می‌کنند کسی جرات اعتراض ندارد اما اینجا کمیته‌انضباطی ما متاسفانه برخوردی نمی‌کند و هرکسی هرکاری دوست دارد، می‌کند.

 

مسعود خاموشی

 

newspaper.fdn.ir
  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۴ مرداد
    -
    ۱۱:۰۰
  • والیبال قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا ۲۰۲۴
    ایران - قطر
    ۱۳:۰۰
  • فوتبال
    سویا - الاتحاد
    ۱۵:۳۰
  • راگبی هفت نفره المپیک ۲۰۲۴ پاریس
    آرژانتین - کنیا
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فولاد هرمزگان - ایرالکو اراک
    ۱۹:۰۰
  • فوتبال
    آژاکس - ویوودینا
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    بنفیکا - برنتفورد
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۵ مرداد
    اتومبیل رانی
    فرمول ۱ بلژیک - دور اول تمرینی
    ۱۵:۰۰
  • دوستانه
    نورنبرگ - یوونتوس
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال
    اسن - بایرلورکوزن
    ۲۰:۳۰
  • المپیک
    مراسم افتتاحیه - المپیک ۲۰۲۴ پاریس
    ۲۱:۳۰
  • شنبه ۶ مرداد
    دوستانه
    لیورپول - رئال بتیس
    ۰۳:۰۰
  • والیبال المپیک
    ژاپن - آلمان
    ۱۰:۳۰
  • بسکتبال المپیک
    استرالیا - اسپانیا
    ۱۲:۳۰
  • والیبال المپیک
    ایتالیا - برزیل
    ۱۴:۳۰
  • هندبال ساحلی
    آمریکا - کوبا
    ۱۵:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید آرژانتین - امید عراق
    ۱۶:۳۰
  • والیبال المپیک
    لهستان - مصر
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال
    اینتر - لاس پالماس
    ۲۱:۰۰
ویژه سرپوش