سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۵۰۳۳
سرپوش فوتبالی

رئیس سازمان لیگ:

دلایلی تازه از جنجال‌فینال حذفی

حواشی فینال جام حذفی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال
حیدر بهاروند می‌گوید سعید فتاحی مقصر نبوده و نباید قربانی شود او می‌گوید پلیس نباید تماشاگران بدون بلیت را راه می‌داد

حیدر بهاروند، نایب‌رئیس دوم فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ با قدرت تأکید دارد در اتفاقات تلخ فینال جام حذفی هیچ تقصیری متوجه مدیران فوتبالی ازجمله سعید فتاحی نیست. گفت‌وگوی این مقام مسئول درباره اتفاقات اهواز با روزنامه شهروند را که بخوانید،‌ متوجه چرایی آن بحران به وجود آمده خواهید شد. شاید این تنها باری باشد که در جریان یک فاجعه واقعا هیچ تقصیری بر گردن مدیران فوتبالی ایران نباشد.

صحبت درباره فجایع رخ‌داده در فینال جام حذفی هنوز هم داغ است.

مردم صاحب واقعی این فوتبال هستند و طبیعی است که همه ما باید تلاش کنیم شرایط را به شکلی پیش ببریم که مردم از وضع فوتبال با تمام مشکلاتی که وجود دارد، راضی باشند. اتفاقاتی که در فینال جام حذفی رخ داد، به هیچ عنوان در شأن مردم عزیز ایران نبود و باز هم از تمام جامعه فوتبال و مردم عذرخواهی می‌کنیم. این تضمین را هم می‌دهیم که بی‌نظمی‌های این‌چنینی را به حداقل برسانیم.

درباره مقصر اتفاقات اهواز صحبت‌های زیادی در روز‌های گذشته انجام شد. قبول دارید که انتقاداتی‌ هم به سازمان لیگ وارد است و مجموعه شما مقصر است؟

هیچ‌وقت ادعا نداشته‌ایم که هیچ انتقادی به کار ما وارد نیست و اشتباه نداشته‌ایم. ما باید خیلی‌ زودتر از اینها شهر میزبان حذفی را معرفی می‌کردیم. به خاطر اعتراض داماش برگزاری فینال در مشهد منتفی شد و درنهایت به خاطر درخواست مسئولان خوزستان برای این‌که میزبانی فینال در اختیار این استان باشد، این‌بار تصمیم گرفته شد که اهواز و ورزشگاه تازه تأسیس فولاد خوزستان میزبان باشد. خرمشهر ٣‌سال میزبان فینال بود و متاسفانه امکانات این شهر و شرایط زمین چمن برای میزبانی مناسب نبود. درنهایت هم اهواز انتخاب شد. به‌ هرحال ورزشگاه فولاد یکی از سه ورزشگاه استاندارد و زیبای فوتبال ایران به حساب می‌آید.

اما ورزشگاه استاندارد هم باعث نشد که شاهد فاجعه نباشیم...

درباره اتفافات رخ‌داده حقیقت این است که در جلسه شورای تأمین تقسیم وظایف به شکلی شفاف انجام شد. وظیفه سازمان لیگ تعیین ناظر،‌ تعیین داور،‌ برنامه‌ریزی برگزاری مسابقه و اجرای قوانین مختلف ازجمله تقسیم و تعیین سکوها برای تماشاگران دوتیم است، منتهی کنترل ورود و خروج جمعیت، برقراری نظم و امنیت ورزشگاه دیگر برعهده مسئولان سازمان لیگ نیست و برعهده نیروی محترم انتظامی است که در طول ‌سال کمک‌های زیادی به ما می‌کند تا بیش از ٤‌هزار مسابقه در سطوح مختلف برگزار شود.

پس مقصر نیروی انتظامی است؟

ما شرایط را برای شما توضیح می‌دهیم. برای این مسابقه نزدیک به ٢٠‌هزار قطعه بلیت فروخته شد؛ یعنی کمتر از گنجایش اصلی ورزشگاه. برای جایگاه وی‌ای‌پی به جای ١٤٠٠ قطعه بلیت ١٠٠ قلعه بلیت چاپ کردیم. جایگاه تماشاگران داماش و پرسپولیس را هم تعیین کردیم. همه چیز به شکلی شفاف مشخص شد، اما ازدحام جمعیت باعث شد که قوانین و دستورالعمل‌ها به درستی اجرا نشوند و ورزشگاه و جایگاه خبرنگاران و نقاط مختلف در اختیار هواداران پرسپولیس قرار بگیرد؛ این‌که جمعیت بیشتر از گنجایش در ورزشگاه حضور داشت و خیلی‌ها روی میله و نرده نشستند و حتی راهروها پر شده بود و بیرون استادیوم هم پر از جمعیت بود، تقصیر سازمان لیگ نیست.

طبیعتا ما ٢٠‌هزار بلیت چاپ کردیم که همین تعداد جمعیت به ورزشگاه بیاید؛ یعنی مسئولان برقراری امر باید تنها کسانی را که بلیت در اختیار داشتند، به استادیوم راه می‌دادند. کنترل برای عبور و مرور تماشاگر باید توسط پلیس انجام می‌شد. کجای دنیا دیدید که مسئولان فدراسیون و کمیته‌های مسابقات برقراری امنیت را برعهده داشته باشند؟ این‌که آن تعداد تماشاگر به راحت‌ترین شکل ممکن به زمین آمد و کسی جلوی آنها را نگرفت، مقصر سازمان لیگ نیست.

پس چرا سعید فتاحی برکنار شد و شما و رئیس هیأت فوتبال خوزستان به کمیته اخلاق احضار شدید؟

درباره بیانیه کمیته اخلاق آقای تاج در کنفرانس خبری توضیحات لازم را ارایه خواهند داد، اما در اتفاقات فینال حذفی که باعث شد دو ساعت بازی با تأخیر برگزار شود، سعید فتاحی و سازمان لیگ و هیأت فوتبال خوزستان مقصر نبودند. سعید فتاحی از ٦ ساعت مانده به شروع مسابقه درباره شرایط اضطراری ورزشگاه به من گزارش داد و ما به مسئولان امنیتی و انتظامی گزارش دادیم و خواستیم که شرایط ورزشگاه را درست کنند، منتهی ازدحام جمعیت به قدری بود که کنترل شرایط از دست نیروی انتظامی هم خارج شد.

در این ارتباط داماشی‌ها هم کاملا حق داشتند و باید جایگاه مخصوصی به تماشاگران آنها اختصاص داده می‌شد، پس سعید فتاحی در چنین شرایطی هم کار خود را به درستی انجام داد و درباره مشکلات به وجود آمده گزارش‌های لازم را ارایه داد و از مسئولان خواست شرایط برگزاری مسابقه را فراهم کنند. متاسفانه انجام این کار با تأخیر بسیار زیادی روبه‌رو شد و اتفاقاتی که شاهد آن بودیم، رخ داد. ما اگر بیشتر از گنجایش ورزشگاه بلیت می‌فروختیم یا جایگاه تماشاگران داماش را تعیین نمی‌کردیم، قطعا مقصر بودیم، منتهی تمام وظایف خود را انجام داده بودیم، پس تقصیری متوجه ما نیست.

سعید فتاحی به کار خودش ادامه می‌‌دهد؟

وقتی او و سایر مدیران سازمان لیگ و فدراسیون تقصیری نداشته‌اند، چرا باید قربانی شوند؟ من اجازه نمی‌دهم که هیچ مدیری از مجموعه ما قربانی این اتفاقات شود. وقتی اشتباهی نکرده‌اند، چرا باید حذف شوند؟

درباره نتایج جلسه رسیدگی به اتفاقات فینال جام حذفی در اهواز هم توضیحاتی ارایه می‌دهید؟ نتیجه این جلسه چه شد؟

در این جلسه اضطراری هم ما تمام این مسائل را توضیح دادیم. فیلم ازدحام جمعیت و حضور تماشاگران در راهروهایی که محل تردد تیم‌ها و مسئولان برگزاری مسابقه بود، بررسی شد. حتی آقای یوسفی نماینده مجلس هم به صراحت گفتند به راحتی به زمین چمن آمدند و کسی جلوی آنها را نگرفت. ما کمتر از ظرفیت ورزشگاه بلیت فروختیم که نیروهای انتظامی در استادیوم به تعداد کافی مستقر شوند و با توجه به نزدیکی زمین چمن به سکوها مدیریت لازم را انجام بدهند تا شاهد هرج‌ومرج و بی‌نظمی نباشیم، ضمن این‌که تصمیم‌گیری درباره میزبانی ورزشگاه فولاد هم در شورای تأمین انجام شد و در این مورد هم ما تصمیم‌گیرنده اول و آخر نبودیم.

کل صحبت ما این است که تمام قوانین و دستورالعمل‌های قانونی برای برگزاری مسابقه را انجام دادیم. مشکلاتی هم که به وجود آمد، باز هم تأکید می‌کنم ربطی به عملکرد مدیران فوتبالی نداشت و نیروی انتظامی باید نظم و امنیت را برقرار می‌کرد. وظیفه ما نبود که جلوی ورود مردم از نرده‌های محوطه بیرونی به داخل استادیوم را بگیریم. وظیفه ما نبود که جلوی ورود تماشاگر به زمین را بگیریم. وظیفه سازمان لیگ نبود که تماشاگران پرسپولیس را از جایگاه تماشاگران داماش بیرون کند.

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش