دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۷ - ۰۴ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۰۳۲۸
نوستالژی

روزی که رئال مادرید ۶ تایی شد

رئال مادرید و والنسیا,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی
رئال مادرید در کوپا دل ری ۱۹۹۹ با ۶ گل از والنسیا شکست خورد و تحقیر شد.

به گزارش ایسنا، والنسیا رئال مادرید را در دهم ژوئن سال ۱۹۹۹ تیر باران کرد. سفیدپوشان در یک نمایش مضحک یکی از روزهای تاریک خود را تجربه کرد. این شکست ضرر سنگینی به باشگاه، تیم و به خصوص سرمربی وارد کرد. جان توشاک پس از باخت ۶ بر صفر در نظر هواداران منفور شد. او مانند مردی نبود که قرار بود مادرید را برای فصل بعد متحول کند. او حتی در فصل جاری نیز کاری نکرده بود. سرمربی ولزی تنها زمان خود را به شوخی و درگیری با بازیکنان صرف کرده بود بدون اینکه کاری برای بهتر شدن وضعیت تیم بکند.

 

او بدترین چهره‌اش را در دیدار برابر والنسیا نشان داد، نه تنها در رابطه با شاگردانش بلکه جایگاه باشگاه را هم فراموش کرد. او کوپا دل ری را یک رقابت کم اهمیت دانست و به بازیکنانش پیام آزاردهنده‌ای فرستاد. شرایط مادرید به یک فاجعه تبدیل شد که مردم مادرید را کاملاً ناامید کرده بود. مقصر اصلی توشاک بود و سپس بازیکنان اما این وضعیت متشنج متوقف نشد و بحران به مسئولان اصلی باشگاه نیز رسید که هیچ برنامه‌ای نداشتند.

 

در رابطه با بازی مقابل والنسیا، خفاش‌ها با بهترین ترکیب ممکن به میدان رفتند و با توجه به اهمیت بازی با قدرت برابر مادرید قرار گرفتند. دیدار نیمه نهایی بود اما توشاک لالیگا را مهم‌تر می‌دانست و به همین خاطر به این دیدار اهمیت نداد. با این حال بازی به نحوی پیش رفت که این فاجعه به یکی از سیاه‌ترین بخش‌های تاریخ باشگاه تبدیل شد.

 

در مستایا نام سن مارینو به گوش می‌رسید و دلیلی برای آن وجود داشت. والنسیا برای این بازی ارزش قائل بود اما با مادرید به نحوی برخورد کرد که انگار مقابل یک گروه از هواداران قرار دارد. آنها در همه زمینه‌ها تیم برتر بودند و یکی از به یادماندنی‌ترین بازی‌ها را در ورزشگاهشان به نمایش گذاشتند. والنسیا هر کاری که می‌خواست در زمین انجام می‌داد. تمام توپ‌ها و ضربات برای بازیکنان میزبان بود.

 

مادرید که امپراتوری بهانه تراشی است نبود برخی از بازیکنان را دلیل رقم خوردن این شکست سنگین دانست. با این حال هیچ بهانه‌ای نمی‌توانست آنها را تبرئه کند. نه دو دستگی میان بازیکنان و نه بی اهمیتی سرمربی به این رقابت‌ها توجیهی برای این شکست نبود. این شکست باشگاه را وارد یک مشکل بزرگ کرد. هیچ چیز بالاتر از پیراهن تیم نبود که در مستایا بی دفاع ماند.

 

اگر بحث بهانه باشد والنسیا نیز می‌تواند چند بهانه داشته باشد. به عنوان نمونه خستگی در یک فصل طولانی که از نخستین روزهای ژوئن شروع شد. والنسیا در رقابت‌های اینترتوتو حضور داشت. در آن زمان توشاک از لیگ قهرمانان اروپا به عنوان نخستین هدفشان یاد کرد. والنسیا نیز فکر مشابهی داشت اما مانند مادرید عمل نکرد. از شروع بازی حمله کرد انگار که بازی مرگ و زندگی است.

 

از لحاظ بازیکن فاصله زیادی میان دو تیم وجود داشت. والنسیا از دقیقه نخست تیم برتر میدان بود. آنها در گام نخست تصمیم گرفتند در سانتیاگو برنابئو بازی کنند. توشاک پنج مدافع را به زمین فرستاد. همه بازیکنان در زمین خودشان بودند و رئال بر اساس عادت مقابل تیم‌های کوچک می‌خواست بازی را در اختیار داشته باشد. والنسیا از طریق بازی هوایی به مادرید ضربه زد و با هر حمله دروازه‌اش تهدید می‌شد.

 

دو تیم بازی متفاوتی را به نمایش گذاشتند. همه و هر بازیکن والنسیا در بهترین شرایط خود قرار داشت. کلودیولوپس در هر حرکت دفاع مادرید را بر هم می‌ریخت. این بازیکن فضاهای خالی را پیدا می‌کرد و بازیکنان دیگر را راهی محوطه جریمه می‌کرد اما می‌توان در رابطه با ولائوویچ نیز همین تعریف را به کار برد و مندیتا که تبدیل به سمبل باشگاه شد. گلش با پایان این سریال همراه شد که همه در والنسیا آن را در یک شب به یادماندنی دیدند.مندیتا از همه لحاظ برتر بود.

 

این بازی نه تنها گل‌هایش در یادها ماند بلکه نمایش و شور یک تیم نیز در خاطره‌ها حک شد. چنین پیروزی‌هایی برای همیشه در حافظه تیم پیروز و تیم شکست خورده می‌ماند.

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش