به گزارش ایسنا و به نقل از آس، گرمیو در فینال جام جهانی باشگاهها ۲۰۱۷ فردا (شنبه) به مصاف رئال مادرید می رود. تیم برزیلی با شکست یک بر صفر پاچوکا مکزیک توانست به دیدار نهایی صعود کند. قهرمان لیبرتادورس مطابق پیشبینی ها عمل کرد و خود را فینال رساند. از طرفی سفیدپوشان، الجزیره امارات را شکست دادند و در آخرین بازیشان باید به مصاف "سه رنگها" بروند.
جام جهانی باشگاهها از سال ۲۰۰۰ برگزار شد. پیش از این رقابت هایی با نام جام بین قاره ای برگزار می شد. با فرمت جدید تاکنون ۱۳ دوره به انجام رسیده است. این هفته چهاردهمین دوره در ابوظبی امارات آغاز شد. همیشه تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بخت نخست قهرمانی در این رقابت ها است اما گاهی اوقات برخلاف پیش بینی ها این اتفاق نمی افتد.
از ۱۳ دوره اخیر ۹ قهرمانی به تیم های اروپایی رسیده است. این در حالی است که چهار عنوان دیگر برای تیم های برزیلی بوده است. تنها سه تیم توانستند بیش از یک بار در جام جهانی باشگاهها قهرمان شوند. بارسلونا (سه بار)، رئال مادرید و کورینتیانس (دو بار) فاتح این بازیها شدند. میلان، اینتر، منچستریونایتد، بایرن مونیخ، اینترناسیونال و سائوپائولو یک بار تجربه قهرمانی در این بازیها را داشتند. اسپانیا با پنج عنوان قهرمانی بالاتر از دیگر کشورها قرار دارد.
از سال ۲۰۰۵ این بازیها سالیانه برگزار شد. اغلب دیدارهای نهایی بین نماینده اروپا و قهرمان جام لیبرتادورس برگزار می شود. تنها سه بار یک تیم از قاره دیگر به فینال این رقابت ها رسیده است. مازمبه کنگو در سال ۲۰۱۰، راجا کازابلانکا مراکش در سال ۲۰۱۳ و کاشیما انتلرز ژاپن در سال ۲۰۱۶ به دیدار نهایی رسیدند. هر سه تیم در دیدارهای نهایی شکست خوردند.
همچنین چهار دوره قبلی این بازی ها با قهرمانی تیم های اروپایی به پایان رسیده است که طولانی ترین رکورد در این زمینه محسوب می شود. در سال ۲۰۱۲ کورینتیانس توانست چلسی را شکست دهد و این تیم آخرین تیم قهرمان غیر اروپایی در جام جهانی باشگاهها است.
مادرید در حالی شنبه شب به مصاف گرمیو می رود که تنها نمایندگان برزیلی توانستند تیم های اروپایی را در فینال شکست دهند. در ادامه به نتایج فینالهای جام جهانی باشگاهها اشاره می شود.
سال ۲۰۰۰: کورینتیانس صفر (۴) – واسکودوگاما صفر (۳)
سال ۲۰۰۵: سائوپائولو یک – لیورپول صفر
سال ۲۰۰۶: اینترناسیونال یک – بارسلونا صفر
سال ۲۰۰۷: میلان ۴ – بوکاجونیورز ۲
سال ۲۰۰۸: منچستریونایتد یک – لیگا د کیتو صفر
سال ۲۰۰۹: بارسلونا ۲ – استودیانتس د لا پلاتا یک (در وقت های اضافه)
سال ۲۰۱۰: اینتر ۳ – موزمبه صفر
سال ۲۰۱۱: بارسلونا ۴ – سانتوس صفر
سال ۲۰۱۲: کورینتیانس یک – چلسی صفر
سال ۲۰۱۳: بایرن مونیخ ۲ – راجا کازابلانکا صفر
سال ۲۰۱۴: رئال مادرید ۲ – سن لورنسو صفر
سال ۲۰۱۵: بارسلونا ۳ – ریورپلاته صفر
سال ۲۰۱۶: رئال مادرید ۴ – کاشیما انتلرز ۲ ( در وقت های اضافه)
- 14
- 4