پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۴۱ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۴۹۵
فوتبال در جهان

بایرن مونیخ ۳-۱ هوفنهایم/ جنجال‌های VAR تکرار پنالتی‌ای که پنالتی نبود؛ گلی که بی‌دلیل مردود شد

فوتبال بایرن مونیخ و هوفنهایم,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان
بایرن مونیخ در اولین دیدار از فصل جدید رقابت های بوندس لیگا، در خانه مقابل هوفنهایم به پیروزی ۳-۱ رسید.

به گزارش ورزش سه، در این دیدار دو تیم تا دقایقی با تساوی ۱-۱ کار را دنبال می کردند که گل های روبرت لواندوفسکی و آرین روبن، سه امتیاز این بازی را نصیب باواریایی ها کرد.

 

دو تیم بازی را متعادل آغاز کردند و دقایق ابتدایی بدون اینکه موقعیت خاصی روی دروازه ها ایجاد شود، سپری شد.در دقیقه ۹ بایرنی ها صاحب اولین موقعیت جدی شان شدند و چیزی نمانده بود که داوید آلابا روی یک ضربه والی، دروازه هوفنهایم را باز کند اما حضور به موقع مدافعان حریف این موقعیت را از او گرفت.

 

برتری بایرنی ها ادامه پیدا کرد و این تیم یکی دو موقعیت خوب دیگر هم به دست آورد تا اینکه سرانجام در دقیقه ۲۳ به گل رسیدند. روی یک ضربه کرنر از سمت راست دروازه هوفنهایم بود که ارسال جاشوا کیمیچ در مقابل دروازه به توماس مولر رسید و ضربه سر او، حساب کار را ۱-۰ کرد.

 

بعد از این گل تیم میهمان تا اندازه ای ابتکار عمل را در دست گرفت و چیزی نمانده بود که در دقیقه ۳۴ به گل تساوی برسند اما ضربه جولینتون از کنار دروازه نویر به بیرون رفت.

 

سه دقیقه بعد نوبت کومان بود که با یک حرکت انفرادی عالی، با دروازه بان حریف تک به تک شود اما واکنش دیدنی باومان، مانع از گلزنی او شد. در دقایق پایانی نیمه اول اتفاق خاصی رخ نداد و این نیمه با همان یک گل به پایان رسید.

 

نیمه دوم با ضرباهنگ پایین آغاز شد و در دقایق ابتدایی موقعیت خاصی روی دروازه ها شکل نگرفت.

 

در دقیقه ۵۵ لواندوفسکی دروازه هوفنهایم را روی پاس کیمیچ باز کرد اما داور به دلیل آفساید آن را نپذیرفت. در مقابل این تیم میهمان بود که در دقیقه ۵۷ به گل تساوی رسید. روی پاس بیچاکچیچ بود که شالای داخل محوطه جریمه بایرن صاحب موقعیت شد و با یک ضربه دقیق، توپ را به گوشه دروازه نویر فرستاد.

 

فوتبال بایرن مونیخ و هوفنهایم,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان

بعد از این بازی متعادل دنبال شد و حتی این هوفنهایم بود که می توانست به گل دوم برسد. ولی در ۱۵ دقیقه پایانی، بایرنی ها فشار حملات شان را بیشتر کردند و در دقیقه ۷۹ صاحب یک ضربه پنالتی شدند.

 

خطای نوردوت روی ریبری، باعث شد تا داور نقطه پنالتی را نشان بدهد. لواندوفسکی پشت ضربه قرار گرفت اما ضربه او را باومان برگشت داد؛ توپ برگشتی به روبن رسید و او دروازه را باز کرد ولی داور بعد از ویدئو چک، دستور به تکرار ضربه داد. لواندوفسکی بار دیگر پشت ضربه قرار گرفت و این بار توانست دروازه هوفنهایم را باز کند.

 

در دقیقه ۸۶ بایرنی ها بار دیگر به گل رسیدند اما داور بعد از ویدئوچک، بار دیگر گل را نپذیرفت. اما در آخرین ثانیه های بازی بایرنی ها بالاخره به گل سوم رسیدند. روی پرتاب اوت کیمیچ و پاس مولر، این روبن بود که با باومان تک به تک شد و با یک ضربه پای چپ غیرقابل مهار، دروازه را باز کرد تا بازی با برتری ۳-۱ بایرن به پایان برسد.  

 

پدیده‌ی آمریکایی بایرن: خطا روی ریبری پنالتی بود

آلفونسو دیویس، پدیده‌ی جوانی که بایرن امیدهایی زیادی به او بسته معتقد است به زمین افتادن ریبری جای شکی باقی نمی‌گذارد که خطای انجام شده روی او مستحق پنالتی بوده. هواداران آلمانی پرشمار دیویس در شبکه‌های اجتماعی هم در پیروزی از ستاره‌ی محبوب‌شان، در حمایت از اعلام پنالتی بر روی ریبری، در شبکه‌های اجتماعی بیکار ننشسته‌اند.

 

از طرف دیگر باشگاه ونکوور وایت‌کپز، باشگاه این روزهای دیویس با انتشار ویدیویی در توییتر، آلفونسو دیویس و هم‌بازی‌هایش در باشگاه کانادایی را در حال تماشای بازی بایرن و هوفنهایم نشان داده. جالب اینجا است که این ویدیوی کوتاه دقیقاً صحنه‌ی پنالتی انجام شده روی ریبری را نشان می‌دهد. یکی از همبازی‌های دیویس از او می‌پرسد این کجایش پنالتی است ؟

 

دیویس با نگاهی پراز تعجب به او نگاه کرده و می‌گوید:" جدی می‌گویی؟ نمی‌بینی این کجایش پنالتی است؟". دیویس سپس بدون اینکه از جایش بلند بشود سعی می‌کند نحوه‌ی انجام خطا را برای هم‌بازی‌هایش به تصویر بکشد. به نظر می‌رسد این پدیده‌ی جوان از هم‌اکنون، درس گرفتن از هم‌پستی‌های بزرگ خود در بایرن، فرانک ریبری و آرین روبن را آغاز کرده است.

 

جنجال‌های VAR/‎ تکرار پنالتی‌ای که پنالتی نبود؛ گلی که بی‌دلیل مردود شد

در جریان پیروزی ۳-۱ بایرن بر هوفنهایم، یک پنالتی با شبیه‌سازی بازیکنان بایرن در اختیار این تیم قرار داده شد، پنالتی‌ای که دو بار زده شد، تصمیم داور در مورد یک ضربه‌ی هند به بحث‌های زیادی دامن زد و گلی عجیب که در ده دقیقه‌ی آخر بازی به ثمر رسید، همه و همه دست به دست هم داد تا اولین بازی شاگردان کوواچ در بوندس‌لیگا با ماجراهای بسیار به دست بیاید.

 

در ابتدای بازی به نظر می‌رسید همه چیز طبق برنامه‌های کوواچ پیش می‌رود و اوضاع بر وفق مراد بایرن است. در نیمه‌ی اول بعد از ارسال کرنر جاشوا کیمیش، توماس مولر که یارگیری نشده بود به هوا بلند شد تا اولین گل بایرن را به ثمر برساند. هر چند در این نیمه، بیرون رفتن اجباری کینگزلی کومان به دلیل مصدومیت، یکی از نقاط منفی برای بایرن مونیخ بود.

 

ولی در شروع نیمه‌ی دوم هوفنهایم با انگیزه‌ی بالایی به میدان قدم گذاشت و با شایستگی به بازی برگشت. آدام زالای با عبور از جروم بواتنگ، شوت کم‌ارتفاع خود را روانه‌ی دروازه‌ی بایرن کرد تا توپ با عبور از مانوئل نویر وارد دروازه‌ی بایرن شود. زالای بعد از حدود یک سال، اولین حضور خود در بوندس‌لیگا را تجربه می‌کرد.

 

دقایقی بعد، فرانک ریبری با تکل مدافع هوفنهایم مواجه شد، تکلی که عملاً به او نرسید و پای بازیکن هوفنهایم به او برخورد نکرد. همه‌ی ناظران بی‌طرف معتقد بودند در این صحنه داور باید با استفاده از VAR تصمیم‌گیری کند ولی داور بازی چنین نظری نداشت و مستقیماً نقطه‌ی پنالتی را نشان داد. ضربه‌ی پنالتی ضعیف لواندوفسکی دفع شد، روبن توپ بازگشتی را وارد دروازه کرد تا سرانجام نوبت به استفاده از تکنولوژی برسد. بعد از بررسی صحنه توسط VAR داور بازی از مهاجم لهستانی بایرن خواست ضربه‌ی پنالتی را تکرار کند. چرا که به اعتقاد داور، اولیور باومن دروازه‌بان هوفنهایم قبل از زدن ضربه‌ی پنالتی اول از خط دروازه جلوتر آمده بود. لواندوفسکی پشت توپ ایستاد و این بار ضربه‌ی خود را وارد دروازه کرد تا بایرن از حریف خود پیش بیفتد.

 

جنجال‌های داوری به اینجا ختم نشد. دقایقی بعد شوت لئون گورتزکا، بازیکن بایرن که به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمده بود ناخواسته به توماس مولر برخورد کرد و با تغییر جهت وارد دروازه‌ی هوفنهایم شد. داور باز هم از VAR کمک گرفت و اعلام کرد مولر عمداً از دست خود استفاده کرده، هر چند از دید بیننده‌های تلویزیونی به نظر می‌رسید مولر قصد داشته از برخورد با توپ خودداری کند.

 

اما گل سوم بایرن که در آخرین دقیقه‌ی بازی به ثمر رسید نه با اعتراض مواجه شد و نه جنجالی به دنبال داشت. در دقیقه‌ی ۹۰ بازی آرین روبن سانتر ارسالی مولر را وارد دروازه کرد تا پیروزی شاگردان کوواچ را قطعی کند. بایرن مونیخ در شش فصل گذشته همیشه بازی اول خود در بوندس‌لیگا را با پیروزی به پایان برده و در هر شش فصل، در نهایت به قهرمانی رسیده. ولی با توجه به بازی‌ای که دیشب دیدیم به نظر می‌رسد کسب مقام قهرمانی برای بایرن، امسال چندان ساده نخواهد بود.

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش