جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۰۹ - ۰۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۸۴۰
خارج از گود ورزش

زوج‌های ورزشی؛ از شایسته و احسان تا فرنوش و کاوه

شایسته قادرپور و احسان قائم‌مقامی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران

در ازدواج، تفاهم و نزدیک بودن طرز فکر انسان‌ها خیلی مهم است، حال برخی افراد با هم همکار هستند، برخی علائق مشترکی دارند و برخی هم ورزشکارند، اما یکی از هیجان‌انگیزترین شباهت‌های زن و شوهری، ورزشکار بودن هر دو نفر است. یک زندگی تمام ورزشی چگونه می‌تواند باشد؟ به‌‌ویژه اگر قرار باشد هر دو در سطح حرفه‌ای فعالیت کنند و احیانا به تیم‌ملی هم دعوت شده باشند. ورزش ایران پر از زوج‌های ورزشی است. برخی از این زوج‌ها در یک رشته ورزشی فعالیت می‌کنند. برخی دیگر رشته‌های ورزشی‌شان متفاوت است. عده‌ای دیگر از این زوج‌ها ممکن است هر دو ملی‌پوش باشند و در برخی دیگر فقط یکی از زوجین در سطح ملی فعالیت می‌کند. به‌هرحال هر چه هست تعداد این زوج‌های ورزشی در ورزش ایران آمارش هر سال بالاتر می‌رود. با مطرح‌ترین زوج‌های ورزشی ایران در ادامه آشنا می‌شویم:

 

شایسته و احسان؛ زندگی روی صفحه شطرنج

یک زندگی با فیل و رخ و اسب. سربازها که جای خود دارند. شاه و وزیر که دیگر جایگاهشان از همه بالاتر است. شایسته قادرپور و احسان قائم‌مقامی حالا در این صفحه شطرنج زندگی می‌کنند و با دیپلماسی مهره‌ها پیش می‌روند. آن‌طور که خودشان می‌گویند روزانه هشت تا ۱۰ ساعت از وقتشان را به شطرنج و تمرینات مخصوص آن اختصاص می‌دهند. چهار سال پیش از آن که این زوج شطرنج‌باز ازدواج کنند شایسته تمرینات خود را زیرنظر مربی‌ای آغاز کرد که بعدها همسر او شد. دو استاد بزرگ بین‌المللی شطرنج زیر یک سقف به‌خوبی با هم زندگی می‌کنند و هیچ مشکلی هم وجود ندارد. زندگی روی صفحه شطرنج با آن مهره‌های سیاه و سفیدش ادامه دارد و شایسته و احسان تا امروز برنده آن بود‌ه‌اند.

 

آتوسا و سعید؛ یک ازدواج تمام فوتبالی

آن روزها وقتی ناصرخان فهمید سعید رمضانی قصد خواستگاری از دخترش را دارد سرمربی ذوب‌آهن بود. سعید خیلی دلهره داشت و موضوع را از طریق اصغر حاجیلو به گوش ناصر خان رسانده بود. حجازی در سال ۷۷ سرمربی ذوب آهن شد، یعنی تیمی که سعید رمضانی هم در آن بازی می‌کرد. آتوسا می‌گوید وقتی پدر مرحومش فهمید سعید رمضانی چه قصدی دارد در تمرینات بیش از هر بازیکن دیگری به او سخت می‌گرفت، اما همه این سختی‌ها برای سعید رمضانی یک پایان شیرین داشت. عاقبت ناصر حجازی با خواستگاری سعید موافقت کرد و این بازیکن سابق ذوب آهن درست در روز تولدش به خواستگاری آتوسا رفت، آتوسایی که آن روزها تنها ۱۸ سال داشت؛ دختری که خود فوتسالیست بود و پدر و برادری فوتبالیست داشت با مردی که بازیکن ذوب آهن به شمار می‌رفت پای سفره عقد نشست.

 

مهتا و پوریا؛ یک دنیا خوشبختی با جانان

سال‌ها پیش دو ستاره والیبال تصمیم گرفته بودند با هم ازدواج کنند تا پای چهره‌های ورزشی متعددی به مراسم آن‌ها باز شود. پوریا فیاضی آن روزها ستاره تیم‌ملی بود و مهتا محمدی یکی از برترین ستاره‌های والیبال بانوان. یک ازدواج تمام والیبالی که پوریا و مهتا برای آن لحظه‌شماری می‌کردند. مهتا که زمانی یکی از برترین بازیکنان والیبال بانوان محسوب می‌شد چند وقتی با افت فاحش در والیبال روبه‌رو شده بود و دلیلش چیزی نبود جز به دنیا آمدن دخترش جانان. جانان کوچولو فروردین سال ۹۲ به دنیا آمد و یک دنیا خوشبختی به پدر و مادرش بخشید.

 

لیلا و پیمان؛ یک دنیا عشق با دوومیدانی

پرتاب وزنه برای لیلا رجبی خیلی بیشتر از یک رشته ورزشی مفهوم دارد. پرتاب وزنه دنیای لیلا را زیر و رو کرد. این رشته ورزشی لیلا را به ایران کشاند، باعث شد نام واقعی‌اش را تغییر بدهد، مسلمان شود و با یک ورزشکار ایرانی به نام پیمان رجبی ازدواج کند. پرتاب وزنه باعث شد تا این بانوی بلاروسی‌الاصل چند سالی در بوشهر زندگی کند و به المپیک برود و نخستین مدال آسیایی را برای ایران بگیرد. نام اصلی او تاتسیانا ایلیوشچانکاست و در بلاروس متولد شده است. تاتسیانا در زمان برپایی یکی از اردوهای تیم‌ملی ایران در بلاروس با پیمان رجبی، دونده دوی سرعت ایرانی آشنا شد و در سال ۱۳۸۶ با او ازدواج کرد و پس از دریافت تابعیت ایرانی و گرایش به دین اسلام، با نام لیلا رجبی در ایران زندگی می‌کند. به‌هرحال لیلا و پیمان را می‌توان یکی از موفق‌ترین زوج‌های ورزشی ایران معرفی کرد، زوجی که شوهر بیشتر در نقش مشوق و مربی بود و زن در نقش یک ورزشکار مدال‌آور.

 

سپیده و هادی؛ یک میهمان کوچولو

در دنیایی که به فوتبال خلاصه شده است خیلی جالب می‌شود که پای یک عضو جدید و البته کوچک هم وسط بیاید. سپیده نزهتی و هادی تامینی از معدود زوج‌های فوتبالی ورزش کشور هستند. جالب است بدانید سپیده نزهتی دخترعموی محمد نزهتی، بازیکن تیم ملوان بندرانزلی است. سپیده و هادی حالا یک دختر کوچک دارند که زندگی را برای آن‌ها شیرین‌تر کرده است.

 

مهروز و حمیدرضا؛ یک زوج رزمی‌کار

به این می‌گویند یک زندگی تمام رزمی. مهروز خواهر هادی ساعی قهرمان تکواندوی ایران است که سابقه حضور در المپیک را هم دارد. همسرش حمیدرضا قلی‌پور نیز قهرمان ووشوی جهان است. پیوند تمام رزمی آن‌ها فرمول پیچیده‌ای نداشت. یک نسبت دور فامیلی، یک زمینه تقریبا مشترک ورزشی، یک خواستگاری سنتی و درنهایت ازدواج. این زوج کاملا شرایط یکدیگر را درک می‌کنند.

 

نیلوفر و مجتبی؛پیوند بابلی –کرمانی

نیلوفر ابراهیمی، سرعتی‌زن کرمانی والیبال از یک طرف و همسرش مجتبی میرزاجانپور که اصلیتی بابلی دارد، قدرتی‌زن تیم‌ملی والیبال است از طرف دیگر یک زوج تمام والیبالی را تشکیل دادند. با توجه به برگزاری اردوهای تیم‌ملی و با توجه به بازی‌های فشرده لیگ برتر باید حساب کرد که نیلوفر و مجتبی در هفته چند بار همدیگر را می‌بینند؟! اولین اردوی ورزشی میرزاجانپور بعد از متاهل شدن، چند روز بعد از مراسم ازدواج او با نیلوفر ابراهیمی بود. آن‌ها سوم فروردین مراسم ازدواج‌شان را برگزار کردند و میرزاجانپور هفتم فروردین، همراه تیم‌ملی به لیگ جهانی رفت. به‌هرحال یک ازدواج تمام ورزشی این دردسرها را دارد.

 

مهسا و محسن؛ ۲ قهرمان زنجانی

یکی دیگر از زوج‌های پرافتخار ورزشی ایران محسن محمدسیفی و مهسا جاور هستند. اولی قهرمان ووشوی دنیاست که در کارنامه‌اش دو مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴، یک طلای جام‌جهانی و یک نقره رقابت‌های جهانی دیده می‌شود و دومی قهرمان قایقرانی که در بازی‌های آسیایی اینچئون صاحب مدال برنز شد. مهسا یکی از بهترین‌های رویینگ ایران است که تا به حال ۶ نشان از مسابقات قهرمانی آسیا در کارنامه دارد. این دو تازه عروس و داماد ورزش ایران تنها یک سال است که زندگی مشترک‌شان را شروع کرده‌اند. محسن محمدسیفی و مهسا جاور، اما نه نسبتی داشتند و نه هم رشته‌ای بودند، آن‌ها یک وجه مشترک دارند و آن این که هر دو زنجانی هستند.

 

افسانه و حمید؛ عشق روی موتور

افسانه جباری نفر اول موتورسواری بانوان ایران سال ۹۰ برای تعلیم رانندگی به یکی از دوستانش به پیست کوهسار رفت، موتورسواران را دید و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. از قبل به موتورسواری علاقه داشت، اما از آن روز به بعد تصمیم جدی مبنی بر آغاز حرفه‌ای فعالیت در این رشته را گرفت. در سابقه ورزشی‌اش یک ماجرای عشقی نیز به چشم می‌خورد که همان اتفاق به آشنایی او با یک موتورسوار و درنهایت ازدواجش انجامید. افسانه جباری و حمید عفتیان در پیست شهران با یکدیگر آشنا شدند و مراسم ازدواج‌شان را نیز شهران برگزار کردند. آن‌ها از جمله عشاق ورزشی هستند که از زندگی کنار هم لذت می‌برند.

 

الناز و رحیم؛ زوج موفق هندبالی

رحیم مومنی‌زاده بازیکن سنگ آهن بافق یزد و همسرش الناز رمضانپور، بازیکن تیم تاسیسات دریایی تهران زوج هندبالی و موفق هندبال ایران هستند. این دو در سالن هندبال با هم آشنا شدند و در سال ۹۲ ازدواج کردند. الان احساس می‌کنند خوشبخت‌ترین زن و مرد دنیا هستند.

 

فرنوش و کاوه ؛ ورزش فدای عشق

کاوه رضایی که فصل گذشته با استقلال می‌درخشید و با هشت پاس گل به‌دنبال دریافت عنوان برترین پاسور فصل شد، با فرنوش شیخی، والیبالیست ملی پوش ایران ازدواج کرد تا آخرین زوج ورزشی تا این لحظه نام بگیرند. فرنوش شیخی، والیبالیست گرگانی تیم‌ملی برترین مدافع روی تور ایران بود و در مسابقات انتخابی جام‌جهانی نیز به‌عنوان برترین بازیکن معرفی شد. اتفاق جالب توجه درباره این والیبالیست این است که او ابتدا ورزش هندبال را انتخاب کرد و در ادامه با انتخاب فوتبال درون دروازه قرار گرفت و درنهایت با انتخاب والیبال به‌عنوان ورزش موردعلاقه‌اش به تیم‌ملی رسید. فرنوش پس از ازدواج با کاوه رضایی قید والیبال را زد و تصمیم گرفت همراه با همسر خود که لژیونر شده بود به بلژیک سفر کند، درواقع ورزش حرفه‌ای را فدای همسرش کرد تا کاوه رضایی در بلژیک تنها نماند.

 

زهرا و رهام؛ زوج ناموفق ورزشی

مسیر زندگی زهرا نعمتی در همان روزی که تصادف کرد عوض شد. همان روزی که کمرش شدیدا آسیب دید، همان روزی که او برای همیشه توانایی راه رفتن را از دست داد. تا پیش از آن زهرا تکواندوکار بود، ولی تصادف او را زمین‌گیر کرد، اما ناامید نشد. زهرا ایستاد و مسیر دیگری برای خود انتخاب کرد. این مسیر به بزرگ‌ترین موفقیت‌ها ختم شد. وارد شدن به این مسیر زهرا را به طرف تیراندازی با کمان کشاند، استعدادهایش را نشان داد و به سرعت به تیم‌ملی رسید، حضور در رقابت‌های جهانی و پارالمپیک را تجربه کرد و درنهایت حماسه بزرگی را رقم زد و به‌عنوان یک ورزشکار معلول سهمیه رقابت‌های المپیک ۲۰۱۶ برزیل را به دست آورد. از المپیک ۲۰۱۲ تا المپیک ۲۰۱۶ راهی طولانی بود. زهرا در این راه کسی را در کنار خود داشت که در دهکده رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ با او ازدواج کرده بود؛ رهام شهابی‌پور. رهامی که مثل زهرا در یک حادثه ویلچرنشین شد و رهامی که مثل زهرا ورزشکار رشته تیروکمان است، اما زندگی آن‌ها برعکس دیگر زوج‌های ورزشی دوام نیاورد.

 

زهرا نعمتی که پرچمدار بازی‌‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو و قهرمان پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در رشته تیر و کمان است به‌دلیل مشکلاتی که با همسر خود داشت از سوی او ممنوع‌‌الخروج از کشور شده بود. گویا بعد از بازی‌‌های پارالمپیک ریو زهرا نعمتی بنا به دلایلی منزل را ترک کرده و درخواست طلاق داده تا این‌گونه زندگی مشترک این زوج ورزشی پایان یابد.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش