دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۸ - ۰۴ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۲۶۸
لیگ برتر و جام حذفی

عسگری: چرا فدراسیون با نکونام به خاطر استفاده از واژه «شیتیل بگیر» برخورد نمی‌کند؟ | نوازی: کارشناس داوری با لباس قرمز در تلویزیون علیه استقلال کارشناسی می‌کند

کارشناسان داوری شیتیل‌بگیر,حمله به نکونام
کارشناس داوری کشورمان گفت: کمیته داوران و انضباطی فدراسیون فوتبال باید با سرمربی استقلال به خاطر توهین‌هایش برخورد کنند.

حسین عسگری در گفت و گو با فارس، درمورد تکرار استفاده از واژه " کارشناسان داوری شیتیل‌بگیر" در نشست‌های خبری جواد نکونام سرمربی تیم استقلال بدون اسم بردن از این نفرات، اظهار داشت: طبیعی است اعضای یک باشگاه به هر طریقی می‌خواهند منافع تیم را تامین کنند اما باید دید قوانین و مقررات چه می‌‌گوید. وقتی در آیین‌نامه کمیته انضباطی به صراحت قید شده حتی اگر اعضای یک تیم به داوری اعتراض کنند، این موضوع قابل پیگیری است، پس چگونه فدراسیون فوتبال  وقتی سرمربی یک تیم به صراحت چنین افترا و توهینی را به کار می‌برد، ساکت می‌ماند؟ اشکال از فدراسیون است که برخوردی با نکونام نمی‌شود.

وی افزود: بسیاری از افرادی که در برنامه‌های مختلف کارشناسی داوری می‌کنند مثل مسعود مرادی، یدالله جهانبازی، رضا سخندان، علی خسروی و... ناظران کمیته داوران هستند. پس وقتی آنها ناظر فدراسیون هستند و یک نفر به این صراحت به کارشناسان داوری توهین می‌کند، فدراسیون، کمیته داوران و کمیته انضباطی وظیفه دارند با او برخورد کنند.

کارشناس داوری اضافه کرد: چرا این بحث پیگیری نمی‌شود و چرا از نکونام نمی‌خواهند بابت حرف‌هایش جواب بدهد؟ استفاده از کلمه شیتیل‌بگیر، اعتراض نیست بلکه یک توهین و اتهام است. اگر با این مسائل به موقع، قاطع و برابر قانون برخورد نشود، کار خیلی بدتر می‌شود. نمی‌گوییم شمشیر ۲ لبه بگیرید و همه را گردن بزنید اما وقتی کسی تخلف می‌کند، قاطعانه برخورد کنید. در این حالت دیگر چنین مواردی را شاهد نیستیم. نکونام اگر از کسی مدرکی دارد، اسم آن فرد را هم ببرد. نباید سربسته حرف بزند. او به صورت کلی توهین می‌کند و در این حالت کمیته انضباطی و داوران خیلی راحت‌تر می‌توانند حرف‌هایش را  پیگیری کنند. وقتی چنین کاری انجام نمی‌دهند، روز به روز شرایط بدتر می‌شود.

عسگری درخصوص اینکه شاید استقلالی‌ها اعتقاد دارند به این دلیل که بیشتر تصمیمات داوران توسط برخی کارشناسان تایید می‌شود، آنها شیتیل بگیر هستند، گفت: برخی اتفاقات را خیلی راحت می‌توان بررسی کرد. تفاوتی بین استقلال، پرسپولیس و تیم‌های دیگر نیست. می‌بینید روی یک صحنه ۷۰-۸۰ درصد کارشناسان یک حرف می‌زنند و نظر واحدی دارند. نمی‌شود که همه این نفرات شیتیل‌بگیر باشند. البته منکر این موضوع هم نیستیم در  فوتبالی که همه از آن نان می‌خورند، ۲ کارشناس هم با یک تیم ارتباط داشته باشند. بالای ۹۰ درصد درصد کارشناسان واقعیت را می‌گویند اما به این دلیل که به ضرر تیم حرف می‌زنند، عوامل آن تیم شروع به جهبه‌گیری می‌کنند.

محمد نوازی: کارشناس داوری با لباس قرمز در تلویزیون علیه استقلال کارشناسی می‌کند/برخی افراد از فلان باشگاه پول می‌گیرند! 

وی در مورد صدرنشینی استقلال و شانس قهرمانی در نیم فصل تصریح کرد: اصلاً این مسائل برای‌مان مهم نیست. لیگ سختی در پیش داریم و فقط می‌خواهیم بهترین نتایج را کسب کنیم. متأسفانه هم داوری‌ها به ضرر ما بوده و هم اینکه بعضی کارشناسان هم یکطرفه و به دور از انصاف صحبت می‌کنند. یک مورد مثال می‌زنم که متوجه شوید چه خبر است. شب گذشته در یک برنامه زنده تلویزیونی کارشناسی با لباس قرمز حاضر شده و طوری حرف می‌زد که انگار استقلال از داوری بازی گل‌گهر سود برده است، واقعاً مسخره است. با چه رویی اینقدر دروغ می‌گویید؟ ضربه به پای پیمان بابایی کاملاً مشهود بود. بازیکن در موقعیت عالی شوتزنی است، چرا باید خودش را به زمین بیندازد؟ آقای کارشناس می‌گفت باید داور به بابایی کارت زرد می‌داد! خودتان را با این حرف‌ها مسخره عام و خاص کرده‌اید. لباسی به رنگ قرمز هم که رنگ لباس تیم مورد علاقه‌‌اش است، بر تن کرده و به تلویزیون رفته است. نمی‌دانم چطور به این افراد آنتن می‌دهند.

کارشناسان داوری شیتیل‌بگیر,حمله به نکونام

مربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا اعتقاد دارد داور باید یک پنالتی دیگر برای آبی‌پوشان می‌گرفت، گفت: شک نکنید پنالتی استقلال سوخت. کارشناس داوری می‌گفت پنالتی استقلال، پنالتی نبوده است. چطور نمی‌بیند که توپ به دست چپ بازیکن هم برخورد می‌کند؟ آقای کارشناس! اگر مردم شما را نمی‌شناسند من و خیلی از استقلالی‌ها شما را می‌شناسیم. این فرد عشق کتانی و ساعت قرمز است! همیشه در زمان داوری‌اش سر بازی‌ها ساعت قرمز می‌انداخت و کتانی قرمز می‌پوشید. به خاطر مشکلی که داشت مجبور بود لنز در چشمانش بگذارد و گاهی خطا را در یک متری‌اش نمی‌دید. می‌دانم ایشان رفیق نزدیک کدام آدم فوتبالی است. آقای شیتیل بگیر هم رفیق همان آدم است.

نوازی افزود: یک باند درست کرده‌اید و می‌خواهید تیم استقلال را تخریب کنید؟ تعجب می‌کنم از آن برنامه زنده تلویزیونی که از امثال اینها برای نقد داوری استفاده می‌کند. از کارشناسان دیگر یک سؤال درباره ایشان کنید. ببنید چطور از عشق او به رنگ قرمز حرف می‌زنند. ما که بیرون از داوری هستیم این چیزها را می‌دانیم. طرف با لباس قرمز جلوی دوربین نشسته؛ آیا نمی‌دانسته نباید این کار را کند؟ شاید هم برای خودشیرینی پیش رقیب این کار را کرده است. دوست عزیز، شما به جای نقد داوران، شال قرمز بینداز و بوق دستت بگیر و روی سکو تیمت را تشویق کن!

مربی استقلال گفت: به ما می‌گویند حرف نزنید. حرف هم می زنیم می‌گویند چرا فلان چیز را گفتید. این چه وضعیتی است در فوتبال درست کرده‌اید؟ هر روز بدتر و بدتر می‌شود. بهتر است VAR را بیاورید و تکلیف این آدم‌های شیتیل بگیر را روشن کنید. اشتباهات داوری برای آنها دکانی شده است. از فلان باشگاه پول می‌گیرند که در نقدهای‌مان همه چیز را به نفع شما و به ضرر حریفان‌تان می‌گوییم. کجا این اتفاقات می‌افتد؟ خیلی چیزهای دیگر می‌دانیم که به موقع درباره‌اش حرف می‌زنیم. شما با یک کارشناس بی‌طرف دوست باش. پای حرف‌های او بنشین و ببین درباره این آدم های به اصطلاح کارشناس نما چه می‌گوید. به خدا اگر واقعیت‌ها را بدانید مخ‌تان سوت می‌کشد. جواد نکونام حرف درستی زد، مشکلات داوری کم بود، مشکلات کارشناس داوری هم به آن اضافه شده است. از اول فصل تا الان هر اتفاق مشکوکی علیه استقلال افتاده، گفته‌اند داور درست تصمیم گرفته است! از این به بعد سکوت نمی‌کنیم و با دقت بیشتری به این کارشناسان نگاه خواهیم کرد. طرف فکر می‌کند بیشتر از VAR متوجه می‌شود، شما تا ته این قصه را بخوانید!

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش