دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۷ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۱۴۰۰۰۱۶۱۳
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

علاقه عجیب عقرب‌ها به بدن کودک دهدشتی!

پدیده عجیب عقرب گزیدگی,عقرب
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، به عجیب و نادر بودن این پدیده اشاره کرد و افزود: پس از پایان مراحل تحقیق ، نتیجه به جامعه اطلاع داده می شود. در مدت دو ماه گذشته و با وجود چهار بار تغییر مکان ۹۶ عقرب بر بدن سجاد کودک یک و نیم ساله دهدشتی مشاهده شده است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان،  معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت کار تحقیق و مشاهده مداوم بر روی پدیده نادر زندگی مسالمت آمیز کودک یکسال و نیمه دهدشتی با عقربها توسط تیم کامل پزشکی بیمارستان دهدشت آغاز شد.

«هیبت الله صادقی»، تصریح کرد: تیم پزشکی مرکب از انگل شناسان، متخصصان داخل، جراحی عمومی، پاتولوژیست و رادیولوژی با انجام آزمایش و عکسبرداری و مراقبت محیط چگونگی وقوع این پدیده را بررسی می کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، به عجیب و نادر بودن این پدیده اشاره کرد و افزود: پس از پایان مراحل تحقیق ، نتیجه به جامعه اطلاع داده می شود. در مدت دو ماه گذشته و با وجود چهار بار تغییر مکان ۹۶ عقرب بر بدن سجاد کودک یک و نیم ساله دهدشتی مشاهده شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان پیشین کهگیلویه نیز گفت: ماجرای مرموز این کودک به صورت ویژه ای توسط مجموعه بهداشت و درمان و معاونین بهداشتی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی این استان و مدیریت بیمارستان دهدشت در حال پیگیری است .

دکتر منصور تقوی افزود: صحبتهای ضد و نقیض و شایعات زیادی در مورد این کودک بر سر زبانها افتاده است که بعضی از آنها خلاف واقع هستند. وی گفت : هر زمان که با دلایل علمی به نتیجه ای قابل قبول رسیدیم ، برای پایان دادن به این شایعات ، نتیجه را رسماً اعلام می کنیم .

موضوع پدیدار شدن عقرب در بدن کودک دهدشتی ، از اوایل امسال مطرح شد. این کودک اهل روستای چیر شهرستان کهگیلویه است .پزشک معالج سجاد پیشتر گفته بود: سجاد با این که تحت مراقبت است اما در اطراف بدن وی عقرب مشاهده می شود.

دکتر علی اکبر داورپناه افزود: با اینکه لباسهای غیر قابل نفوذ بر بدن سجاد پوشانده شده است ، با این حال باز هم عقربها در بدن وی مشاهده می شود.وی ادامه داد: این عقربها در اندازه های متفاوت اما از یک گونه و یکرنگ هستند و پزشکان متخصص رادیولوژی و سونوگرافی با آزمایش و معایناتی که انجام داده اند گفته اند احتمال اینکه در راست روده این کودک عقرب ماده باشد زیاد است .

آغاز ماجرای مرموز عقرب ها

به گفته مادر بزرگ این کودک، ماجرای گزیدن عقرب ها هنگامی شروع شد که دو عقرب این کودک را برای اولین بار نیش زدند. مادر بزرگ سجاد در توضیح این حادثه نادر چنین توضیح می دهد: پس از این حادثه مادر و پدر سجاد تمام عقرب هایی که کودکشان را نیش می زدند، کشتند اما روز بعد دوباره دو عقرب دیگر کودک را نیش زدند و پدر و مادر مجبور شدند فرزند خود را به بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت برای مداوا انتقال دهند.

سجاد به مدت ۹ روز تحت نظر پزشکان قرار گرفت وقتی که سلامت خود را بازیافت و دوباره به خانه بازگشت مادر و پدرش تمام لباس های نو و کهنه وی را به آتش کشیدند. اما بعد از ظهر روز بعد دو عدد عقرب سجاد را نیش زدند. مادر سجاد، وی را وحشتزده دوباره به بیمارستان برد و مدت دو روز وی در بیمارستان بستری بود. در این مدت بدن سجاد توسط پزشکان سم زدایی شد اما ظاهراً این درمان برایش کارساز نبود.

پدر سجاد در این باره می گوید: مدت ۱۵ سال است که در این خانه زندگی می کنیم. تاکنون هیچ گونه حشره موذی مشاهده نکردیم و یک اتاق تمیز در اختیار سجاد گذاشته ایم. اما در کمال تعجب عقرب ها تنها سجاد را می گزند و نیش عقرب ها چندان تأثیری بر اوضاع جسمی و سلامت کودک ندارد و پزشکان معالج از مداوای کودکم درمانده اند. پدر بزرگ سجاد نیز در این باره اظهار داشت: هر بار که عقربی سجاد را می گزد او تنها جیغ می کشد و دوباره به حالت طبیعی بازمی گردد.

سجاد را به مراکز درمانی شهرستانهای دهدشت و شیراز برای معالجه انتقال داده ایم اما پزشکان هیچ گونه عوامل خارجی و داخلی در بدن وی مشاهده نکرده اند. ضمن این که عکس ها و آزمایشات پزشکان، هیچ سرنخی درباره رشد و نحوه جذب عقرب ها به بدن این کودک نشان نمی دهد. به گفته وی حتی هنگامی که این کودک به مرکز درمانی شهرستان دهدشت برای مداوا برده شده است، در کمال تعجب در مطبی که پزشکان وی را معالجه می کردند دو عقرب وی را نیش زدند.

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش