دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۴۲ - ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۳۵۹
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی/ تصاویر

با پیشرفت تکنولوژی، صنعت چاپ نیز دگرگون شد و امروزه می‌توان اشیا را با کمک یک چاپگر سه بعدی چاپ کرد. در حال حاضر اشیای زیادی با کمک این فناوری چاپ و مورد استفاده قرار می‌گیرند، مدتی قبل اولین خانه‌ای که با کمک چاپ سه بعدی ساخته شده بود در نیویورک فروخته شد. در حالی که فناوری چاپ سه بعدی شگفت انگیز است، چیز‌هایی که با استفاده از چاپ سه بعدی ایجاد می‌شوند شاید بسیار باورنکردنی باشند. برخی از این اشیا کاملا مفید و کاربردی هستند و بقیه خیر.

در ادامه ۱۰ چیز عجیب و غریب چاپ شده سه بعدی را مطالعه می‌کنید:

غذا

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

محققان دانشگاه کالج کورک در ایرلند اشیا را با استفاده از پنیر چاپ شده سه بعدی کردند. آن‌ها یک نازل چاپگر سه بعدی را با پنیر پر کردند و طرح‌های پنیری از جمله یک خرس کوچک را با آن چاپ کردند. این طرح‌ها بیشتر مسطح بود، زیرا پنیر آئروسل ماده پایداری برای چاپ نیست. انواع دیگری از غذا‌ها نیز وجود دارد که به صورت سه بعدی چاپ شده اند، یکی از معروف‌ترین آن‌ها شکلات چاپی سه بعدی است. شکلات یک ماده عالی برای چاپ سه بعدی است، زیرا می‌تواند ذوب و سپس به راحتی سفت شود. این محققان همچنین پیتزا چاپ سه بعدی نیز دارند. یک چاپگر مجهز به سه نازل بود که درون آن را با خمیر مایع، سس گوجه و پنیر پر کردند. در کمتر از پنج دقیقه، خمیر پیتزا برای پخت آماده شد. محققان گفتند که به لطف چاپگر سه بعدی توانستند تردی نان را به طور دقیق کنترل کنند.

پوست

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

محققان دانشگاه تورنتو یک چاپگر دستی سه بعدی ایجاد کردند که می‌تواند سلول‌های پوستی را احیا کند. در آزمایش این چاپگر محققان سلول‌های یک خوک را برداشتند و در محیط آزمایشگاه سلول‌های بیشتری را کشت کردند. پس از رشد سلول‌های کشت شده، محققان از این سلول‌ها به عنوان ماده چاپی استفاده کردند.

چاپگر سه بعدی مانند یک غلطک روی زخم خوک حرکت داده شد. سپس سلول‌های کشت شده درون چاپگر با موفقیت به ناحیه باز زخم متصل شدند. دانشمندان فکر می‌کنند در آینده می‌توان از این فناوری برای جایگزینی پیوند پوست برای افرادی که دچار زخم‌های عمیق و سوختگی هستند کاربرد دارد. همچنین دانشمندان توانستند با فناوری چاپ سه بعدی استخوان و رگ‌های مصنوعی بسازند و امیدوارند که در آینده این فناوری به کمک افراد بیمار و کسانی که دچار نقص عضو شده‌اند بیاید.

دریل برقی

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

مردی در نیوزیلند کوچکترین مته برقی را با چاپگر سه بعدی ساخت. ابعاد این دریل ۱۷، ۵، ۷.۵، ۱۳، ۱۳ میلی متر است و به یک مته ۰.۵ میلی متری مجهز است. این مته توسط یک باتری سمعک کار می‌کند و از یک موتور کوچک و سیم کابل هدفون استفاده می‌کند.

ماشین مسابقه میکروسکوپی

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

محققان در دانشگاه صنعتی وین یک چاپگر سه بعدی ایجاد کردند که می‌تواند اجسام نزدیک به اندازه میکروسکوپی را بسازد. محققان برای نشان دادن توانایی‌های آن چاپگر، اتومبیل مسابقه‌ای کوچکی را چاپ کردند که تقریباً به اندازه عرض پیاز مو است.

ربات دیوار نورد

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

دانشمندان کره جنوبی از چاپگر سه بعدی برای ساخت رباتی استفاده کردند که می‌تواند از دیوار‌ها بالا برود. این ربات از حرکت گکو تقلید می‌کند و قادر است با کمک لنت‌های چسبنده از دیواره‌های عمودی بالا برود. بدنه این ربات با استفاده از ماده‌ای به نام Polyamide ۱۲ چاپ سه بعدی شده است.

ساختمان‌

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

بتن ماده اصلی است که توسط چاپگر سه بعدی برای چاپ خانه استفاده می‌شود. جرثقیل نازل چاپگر را از سطح زمین بلند کرده و هنگام قرار دادن لایه‌های بتن، نازل را حرکت می‌دهد. برخی از چاپگر‌های سه بعدی همچنین می‌توانند مواد عایق را لایه لایه کنند. اکثر ساختمان‌های چاپ سه بعدی به کد‌های ساختاری پایبند نیستند، بنابراین به صورت سازه‌های موقتی ساخته و بسیار کوچک ساخته هستند. اما شرکت‌های ساختمانی خوش بین هستند که با پیشرفت تکنولوژی قادر به ساختن ساختار‌های پیشرفته‌تر باشند.

چاپگر سه بعدی

عجیب ترین اشیا چاپ شده سه بعدی,اشیا 3D

چاپگر سه بعدی چاپگر سه بعدی را چاپ کرده، کسی نمی‌تواند یک چاپگر سه بعدی را به طور کامل چاپ کند، اما محققان همه قسمت‌های آن را جداگانه چاپ و سپس آن‌ها را به صورت دستی مونتاژ کردند.

yjc.ir
  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش