دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۰۳۱۶
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

از خانه درختی وزیر تا هتل قتل؛ ۱۰ مکان که علت ساختشان جای تامل دارد!

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت
در این گزارش به معرفی برخی از مکان‌های متفاوت و بررسی دلیل ساخت آن‌ها پرداخته شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از unbelievable-facts، برخی سازه‌ها در جهان به دلایل مختلفی چون عظمت و عجیب و غریب بودن معماری آن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند و معمولاً توسط مردم شکار می‌شوند. به طور کلی مکان‌ها و ساختمان‌هایی نادیده گرفته می‌شوند که دارای طرح‌های نسبتاً رایج هستند. اما ساختمان‌ها و اماکنی وجود دارد که به دلایل عجیب و غریبی ساخته شده اند و ما می‌خواهیم در این گزارش با آن‌ها آشنا می‌شویم.

خانه درختی وزیر

مردی به نام هوراس برگس بزرگترین خانه درختی جهان را که ۹۷ فوت ارتفاع داشت ساخت و ادعا کرد که خدا از او خواسته است تا این کار را کند. جالب اینجا است که ۱۴ سال طول کشید تا او این خانه درختی را بسازد، اما فقط در ۱۵ دقیقه سوخت.

این خانه درختی به عنوان "خانه درختی وزیر" نیز شناخته می‌شود. هوراس برگس در سال ۱۹۹۳ اظهار داشت که خداوند به او گفته است که اگر خانه درختی بسازد، هیچگاه موادش تمام نخواهد شد و بنابراین شروع به ساخت بزرگترین خانه درختی جهان کرد.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

وزیر برای ساخت خانه درختی ۱۲۰۰۰ دلار هزینه کرد و سازه دارای پنج طبقه، ۸۰ اتاق و یک برج ناقوس در بالای آن بود. این اثر باشکوه تنها در ۱۵ دقیقه خاکستر شد. علت آتش گرفتن این خانه درختی مشخص نیست.

هملت ملکه

هملت ملکه، ساخته شده توسط ماری آنتوانت، یک دهکده جعلی با مزرعه و روستاییان تقلبی در حیاط خلوت قلعه ورسای است. این مکان برای فرار ملکه فرانسه از استرس‌هایی که تحمل می‌کرد ساخته شد. او بسیار تحت تأثیر ایده‌های طبیعت گرایی در هنر، معماری و طراحی باغ قرار گرفت. او به معمار مورد علاقه خود، ریچارد میک، دستور داد تا هملت ملکه را بسازد.

هملت ملکه شامل ۱۲ کلبه بود که پنج کلبه آن برای خود ملکه رزرو شده بود و بقیه برای اهداف کاربردی مانند کشاورزی استفاده می‌شد. نمای بیرونی سازه‌ها بسیار روستایی بود، اما فضای داخلی برای راحتی ملکه، بسیار مجلل ساخته شده بود.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

هر زمان که ملکه از حضور در کاخ ورسای احساس خستگی می‌کرد، به سمت دهکده کوچک خود می‌رفت و مانند یک چوپان جوان لباس می‌پوشید و مانند یک رعیت رفتار می‌کرد.

هتل قتل

هولمز یک قاتل زنجیره‌ای در قرن ۱۹ بود که ملیتی آمریکایی داشت. او هتلی را برای خودش طراحی و ساخته بود تا فقط در آنجا قتل انجام دهد. این هتل شامل اتاق خواب‌های عایق صدا، در‌های تله ای، دیوار‌های پوشیده از مشعل دمنده، اجاق‌های بزرگ، اتاق‌های گاز و دو زباله سوز بود.

هلمز اولین قاتل سریالی شناخته شده آمریکا بود. او نه تنها به دلیل قتل‌هایش بلکه به خاطر «هتل قتل» خود در شیکاگو به شهرت رسید. البته این هتل نام‌های مختلفی مانند «عمارت قتل» یا «قلعه قتل» را هم به خود دیده است.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

هولمز اعتراف کرد که ۲۷ نفر را در هتل شوم خود کشته است، اما اختلاف نظر‌هایی در مورد اعداد وجود دارد و برخی می‌گویند تا ۲۰۰ نفر هم می‌رسد. در طول ساخت و ساز و طراحی، هولمز به طور مداوم سازندگان و معماران را تغییر می‌داد تا کسی نتواند از نقشه‌های شیطانی او مطلع شود.

خانه‌ای در شوره زار

در جریان حل و فصل طلاق و جدایی یک زوج در دهه ۱۹۲۰، زن از از شوهر سابقش خواست که نمونه خانه خانوادگی آن‌ها را بسازد، اما او مکان را مشخص نکرد. شوهر سابق او هم خانه را در میان شوره‌زار ساخت و با آب نمک لوله‌کشی کرد و در واقع آن را غیرقابل سکونت کرد. این خانه "خانه صورتی جزیره آلو" نام دارد و در ماساچوست واقع شده است.

البته این داستان که شوهر خانه را برای همسرش ساخته است توسط برخی فقط یک افسانه محسوب می‌شود. آن مرد هم بعد از ترک خانواده به بوستون نقل مکان کرد تا با زن دیگری زندگی کند.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

این خانه در جزیره پلام در ماساچوست واقع شده و از دهه ۲۰۰۰ متروکه شده است و اکنون تنها خانه پرندگانی مانند شاهین و جغد برفی است.

ساختمان‌های آموزشی

در طول جنگ سرد، شوروی نمونه‌هایی از شهر‌های آمریکایی را ساخت تا با استفاده از آن‌ها به نیرو‌های جدید خود آموزش دهد. مامورانی با پوشش حرفه ای، همه چیز‌هایی را که لازم بود در مورد تلفیق با زندگی آمریکایی بدانند، در شهر‌های مشابه آموزش دیدند.

این اماکن بیشتر در بخش جنوبی کشور واقع شده بودند و دقیقاً یک نسخه کپی از حومه‌های آمریکا مانند بودند. در طول آموزش، از کارآموزان خواسته می‌شد که در مک‌دونالد همبرگر بخورند، تلویزیون آمریکایی تماشا کنند، به یک سینمای آمریکایی بروند و فقط به زبان انگلیسی صحبت کنند.

هنگامی که این جاسوسان به اندازه کافی حرفه‌ای شدند، آماده شدند تا به ایالات متحده بروند.

ساختمان شیشه‌ای پلیس

جمهوری گرجستان اکثر نیرو‌های پلیس راهنمایی و رانندگی خود را که حدود ۳۰۰۰۰ افسر بودند در سال ۲۰۰۴ به دلیل فساد اخراج کرد. سپس یک ایستگاه پلیس شیشه‌ای ساختند تا شفافیت را تشویق کنند. از آن زمان، جرم و جنایت در گرجستان کاهش یافته است و همچنین اعتماد عمومی به پلیس راهنمایی و رانندگی افزایش داشته است.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

اصلاحات در پلیس راهنمایی و رانندگی گرجستان باعث اخراج حدود ۸۵ درصد از کل نیرو‌ها شد که از این تعداد ۲۰۰۰۰ نفر به طور متوسط ۱۰ سال زندانی شدند.

ایستگاه پلیس شفاف در تفلیس واقع شده است. طراحان ساختمان می‌گویند که تقریباً ۷۰ درصد کل ساختمان شفاف است و به عابران اجازه می‌دهد تا قسمت‌های مختلف ساختمان را ببینند.

این ساختمان همچنین به عنوان یک مکان تفریحی برای افسران نیز هست. در بالکن‌ها و تراس‌ها می‌توان اوقات فراغت را گذراند و روف گاردن آن برای جشن‌ها و رویداد‌ها بسیار مناسب است.

قلعه اشتباهی

در سال ۱۸۱۸، ایالات متحده شروع به ساخت قلعه‌ای در نزدیکی مرز نیویورک و کبک برای دفاع در برابر تهاجم کرد. اما پس از چند سال ساخت و ساز، آن‌ها متوجه شدند که قلعه در واقع در سمت کانادا قرار دارد، بنابراین آن را رها کردند و نام آن را "Fort Blunder" گذاشتند.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

فورت بلاندر در دریاچه Champlain در مرز ایالت نیویورک واقع شده است و در طول ساخت و ساز در ابتدا "فورت مونتگومری" نام داشت. این یک سازه سنگی سه طبقه است که در اصل برای جلوگیری از حمله بریتانیا از سمت کانادا ساخته شده است. این قلعه به شدت استراتژیک بود، اما طرح اولیه ساخت آن به فاصله بیش از نیم مایل در سمت اشتباه مرز بود. بازسازی در سال ۱۸۴۴ شروع شد و در سال ۱۸۷۰ به پایان رسید. سپس در یک حراجی در سال ۱۹۲۶ فروخته شد.

سینمای زیرزمینی

در سال ۲۰۰۴، پلیس یک سالن سینما را در دخمه‌های پاریس پیدا کرد که مجهز به یک صفحه نمایش غول پیکر، صندلی، تجهیزات پروژکتوری، حلقه‌های فیلم و یک رستوران کامل با میز و صندلی بود. سازمانی به نام «UX» که مخفف «آزمایش شهری» است، اعتبار ساخت این سینما را بر عهده گرفت. این مکان پس از کاوش در تونل‌های زیرزمینی پاریس توسط پلیس پیدا شد.

این غار ۴۰۰ متر مربع مساحت دارد و در ۱۸ متری زیر زمین پیدا شده است. پلیس اشاره کرد که نوار‌های فیلم‌ها را پیدا کرده، اما چیز توهین‌آمیزی نداشته است. رستوران هم یک غار کوچکتر و درست در مجاورت غار سینما بوده است.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

یو ایکس ادعا کرد که آن‌ها غار‌هایی را که در زیر تروکادرو یافت شده بودند، توسعه دادند. هیچ مدرکی مبنی بر اینکه چه کسی آن مکان را در اختیار داشته یافت نشد و درست پس از سه روز از کشف این مکان، پلیس یادداشتی را روی زمین پیدا کرد که در آن نوشته شده بود: "سعی نکنید ما را پیدا کنید. "

خانه اسرارآمیز وینچستر

سارا وینچستر معتقد بود که توسط کسانی که با تفنگ وینچستر کشته شده اند نفرین شده است و تنها راهی که می‌تواند از خود محافظت کند ساخت یک عمارت وسیع است. او خانه اسرارآمیز وینچستر را در طول ۳۸ سال ساخت که دارای حدود ۴۰ اتاق خواب، ۴۷ شومینه، راه پله‌هایی که به جایی نمی‌رسد، راهرو‌های پیچ در پیچ، در‌هایی که فقط به دیوار منتهی می‌شوند و سایر ویژگی‌های عجیب و غریب بود.

عمارتی که سارا در سن خوزه کالیفرنیا ساخت در ابتدا فقط یک مزرعه هشت اتاقه بود، اما او آن را به عمارت وسیعی با مساحت ۲۴۰۰۰ متر مربع تبدیل کرد. تئوری‌های مختلفی در مورد هدف از ساخت این عمارت وجود دارد، ولی باز هم مشخص نیست که دلیل اصلی ساخت آن چه بوده است.

خانه سازی وسط طرح

یک چشم پزشک مشهور به نام دکتر جان تایلر، در سال ۱۸۱۴ در مریلند، از طرح توسعه جاده در کنار یکی از زمین‌های تحت مالکیت خود راضی نبود. به همین دلیل او یک شبه شروع به ساختن یک اقامتگاه جدید کرد. او این کار را کرد تا جاده بر اساس قانون محلی ساخته نشود.

مکان های عجیب و غریب,مکان‌های متفاوت

راه حلی که تایلر پیدا کرد چندان واضح نبود. او فقط باید کتاب‌های حقوقی را مرور می‌کرد تا متوجه شود قانونی که بیان می‌کرد اگر راه آن توسط ساختمان‌های قابل توجهی که شامل ساختمان‌های در حال ساخت نیز می‌شد مسدود شود، نمی‌توان کار جاده را آغاز کرد.

طرح تایلر موفقیت آمیز بود و صبح روز بعد کار جاده به طور موثر متوقف شد. او سپس ساخت این ساختمان را به پایان رساند، اما هرگز در آنجا زندگی نکرد فقط گاهی اوقات آن را اجاره می‌داد.

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش