سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۱۱۱۶
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

داستان عشق زن ۶۰ساله به جوان قبیله ماسایی

قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی
دبورا که اکنون از نام ماسایی ناشیپای استفاده می‌کند و با سایتوتی و خانواده اش در اوبنا، تانزانیا زندگی می‌کند، عاشق زندگی جدید و بسیار متفاوت خود است.

به گزارش فرارو، زنی که ۱۵ هزار کیلومتر از خانه دور شد تا با مردی از قبیله ماسایی که ۳۰ سال کوچکتر از او بود ازدواج کند، علیرغم انتقادات از این رابطه گفت که زندگی بسیار شادی دارد.

دبورا بابو، ۶۰ ساله، زمانی که در اکتبر ۲۰۱۷ در سفر به تانزانیا با دخترش، با سایتوتی بابو، ۳۰ ساله ملاقات کرد، انتظار نداشت که عاشق شود.

مادر و دختر در حال قدم زدن در ساحل زنگبار بودند که با دو ماسایی که یکی از آن‌ها سایتوتی بود برخورد کردند و به آن‌ها سوغاتی داد. دبورا نپذیرفت، اما از او پرسید که آیا می‌تواند با آن‌ها عکس بگیرد، زیرا او هرگز فردی از قبیله ماسایی را ندیده بود.

دبورا گفت: ساعت‌ها صحبت کردیم و متوجه شدیم که شباهت‌های زیادی مثل حس شوخ طبعی داریم. این زن افزود: من یک زن شاد و مجرد بودم و به نظرم درست نبود که با فردی ۳۰ سال جوانتر قرار بگذارم. با وجود این، سایتوتی او را به مقصد بعدی خود در تانزانیا دنبال کرد و دبورا زمانی که مجبور شد برای بازگشت به ساکرامنتو آمریکا آنجا را ترک کند، ناراحت شد.

پس از این، سایتوتی هر روز با دبورا تماس می‌گرفت و حتی در مورد تمایل به ازدواج با او صحبت می‌کرد. دبورا می‌گوید: وقتی به کالیفرنیا برگشتم، ۱۲ ساعت اختلاف بین ما بود، اما سایتوتی هر روز با من تماس می‌گرفت، حتی اگر برق قطع می‌شد، او راهی پیدا می‌کرد. دختر بزرگم، تیفانی ۳۲ ساله او را در فیس تایم ملاقات کردند و او را دوست داشتند.

بنابراین، وقتی فرزندان دبورا او را به ازدواج با مرد ماسایی تشویق کردند وی دو ماه بعد برای ملاقات با سایتوتی عازم تانزانیا شد و وقتی دوباره به هم رسیدند، با خوشحالی پیشنهاد ازدواج را پذیرفت.

قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی

این زوج در ژوئن ۲۰۱۸ یک مراسم عروسی سنتی ماسایی داشتند و امسال به طور قانونی ازدواج کردند. آن‌ها همچنین در حال برنامه ریزی یک جشن بزرگتر ماسایی هستند که خانواده و افراد قبیله بیشتری را گرد هم می‌آورد.

دبورا که اکنون از نام ماسایی ناشیپای استفاده می‌کند و با سایتوتی و خانواده اش در اوبنا، تانزانیا زندگی می‌کند، عاشق زندگی جدید و بسیار متفاوت خود است.

این افسر بازنشسته پلیس گفت: هرگز انتظار نداشتم شوهری پیدا کنم و با کسی کوچکتر از خودم ازدواج کنم، اما او مهربان‌ترین و دلسوزترین مرد است. وی افزود: وقتی برای اولین بار به من پیشنهاد ازدواج ارائه کرد فکر کردم دیوانه است. اما فرزندانم گفتند که نباید به اختلاف سنی اهمیت بدهم، زیرا به اندازه کافی تنها و سزاوار خوشحالی بودم.

قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی

اما همه این رابطه را قبول نداشتند. دبورا می‌گوید: سایتوتی متهم شده است که فقط برای دریافت گرین کارت با من بوده است که آزاردهنده است، زیرا می‌دانم تمایل او برای زندگی در آمریکا چقدر کم است.

مردم می‌پرسند که آیا او را به فرزندی پذیرفتم یا اینکه من مادربزرگ او هستم که این‌ها سایتوتی را ناراحت می‌کند. ما فقط دوست داریم روی خودمان و شادی‌مان تمرکز کنیم.

سایتوتی که یک دامدار است، گفت: اولین باری که او را دیدم احساس کردم فرشته‌ای را دیده ام. با هم خندیدیم و عکس گرفتیم. او زیبا و مهربان است و از من حمایت می‌کند. همسر داشتن قدم بزرگی برای من است. من به ازدواجمان افتخار می‌کنم.

وی افزود: نظرات واقعاً برای من آزار می‌دهد، اما اکنون افراد دیگری را با فاصله سنی می‌بینم و این به ما کمک می‌کند تا آنچه را که مردم می‌گویند نادیده بگیریم. سن فقط یک عدد است و عشقی که به همسرم دارم را متوقف نمی‌کند.

اکنون این زوج در خانه گِلی خود در یک بوما (یک مجتمع خانوادگی) با هم زندگی می‌کنند و هر دو طرف چیز‌های زیادی برای یادگیری در مورد فرهنگ دیگری داشته اند.

دبورا گفت: ما روی آتش غذا می‌پزیم. ما در حال حاضر در حال ساخت یک اقامتگاه هستیم و حتی باید نردبان‌های خود را بسازیم. وی درمورد شوهرش گفت: او خیلی بامزه و رمانتیک است و ما از درون دقیقاً مثل هم هستیم. سایتوتی زمانی که مرا متقاعد کرد با او ازدواج کنم به من گفت سن فقط یک عدد است. او مهربان‌ترین و دلسوزترین مردی است که تا به حال دیده ام.

قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی
قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی
قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی
قبیله ماسا,عشق یک پیرزن به جوان قبیله ماسایی

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش