مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۰۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۰۸۰۴
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال ۲۰۵۰

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند
هوش مصنوعی با توجه به توسعه فناوری‌های گوناگون، پیش‌بینی‌هایی را در مورد شکل خانه‌ها در سال ۲۰۵۰ داشته و تصاویر خیره‌کننده‌ای را ارائه داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، فناوری‌هایی مانند تجهیزات رباتیک، چاپ سه‌بعدی و هوش مصنوعی، آماده تغییر دادن شکل محل زندگی ما در سال‌های آینده هستند. دیلی‌میل با آینده‌پژوهان در مورد این موضوع صحبت کرد که چگونه خانه‌های ما تا سال ۲۰۵۰ متحول می‌شوند و سپس، از مولد هنر هوش مصنوعی «میدجرنی» (Midjourney) برای تحقق بخشیدن به پیش‌بینی‌های آن‌ها استفاده کرد.

نتایج ارائه شده نشان دادند که واقعیت افزوده می‌تواند «گوردون رمزی» (Gordon Ramsay)، آشپز اسکاتلندی را به صورت هولوگرافیک به آشپزخانه شما بیاورد تا هنگام روشن کردن اجاق گاز القایی، نکات آشپزی را ارائه دهد. هر سطحی در خانه می‌تواند به یک صفحه نمایش لمسی تبدیل شود که وظایف متفاوتی را انجام می‌دهد. دیوار‌ها می‌توانند در صورت نیاز به پنجره تبدیل شوند و خانه می‌تواند یک مزرعه پرورش غذا باشد. دیوارها، کف‌ها و سقف‌ها ممکن است بتوانند خود را در پاسخ به فرمان‌های صوتی تغییر دهند. این کار با فناوری نانو صورت می‌گیرد که دیوار‌ها را جامد یا شفاف می‌سازد یا آن‌ها را به یک صفحه تلویزیون غول‌پیکر تبدیل می‌کند.

همچنین، اندروید‌های انسان‌نما در سرتاسر خانه‌های آینده وجود خواهند داشت. اولین مدل‌ها به لطف شرکت «تسلا» (Tesla) و شرکت‌هایی مانند «۱ X» در حال حاضر به بازار می‌آیند، اما کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که آن‌ها تا سال ۲۰۵۰ قادر به پخت و پز، تمیز کردن و حتی مراقبت از کودکان خواهند بود.

«ایان سیلورا» (Ian Silvera)، سردبیر برنامه تلویزیونی «Future News» گفت: واقعیت افزوده اساسا سرگرمی را تغییر می‌دهد. پوشیدنی‌های مجهز به واقعیت افزوده می‌توانند خانه و وسایل آن را زنده کنند. هولوگرام گوردون رمزی که به شما آموزش آشپزی می‌دهد یا «جی‌آرآر تالکین» (JRR Tolkien) که در اتاق خواب شما از روی کتاب‌های خود می‌خواند، به لطف فناوری هوش مصنوعی و واقعیت افزوده ممکن است زودتر از آنچه فکر می‌کنید، محقق شود.

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند

همچنین، سیلورا بر این باور است که خانه‌های آینده با غلاف‌های سرگرمی پوشانده می‌شوند تا مردم بتوانند در حین لذت بردن از سرگرمی‌های خود، حریم خصوصی نیز داشته باشند. وی افزود: با ادامه یافتن زندگی در عصر تلفن‌های همراه هوشمند و پخش مستقیم، شیوه‌های مصرف رسانه ما در مقایسه با عصر تلویزیون که افراد را در یک مکان متمرکز از خانه با هدف سرگرمی متمرکز می‌کرد، به طرز چشمگیری تغییر کرده‌اند. غلاف‌های سرگرمی که در حال حاضر در محل کار محبوب هستند، می‌توانند به راحتی خود را در خانه‌ها نیز جا دهند.

معماران ممکن است بخواهند قسمت‌های مجهز به پخش و فاقد آن را در طراحی خود در نظر بگیرند تا خانه را به محیطی هماهنگ‌تر تبدیل کنند. وجود دستگاه‌های مجهز به اینترنت به این معناست که صفحه‌نمایش‌ها می‌توانند زینت‌دهنده هر دیواری از خانه باشند و به طور یکپارچه در فضای داخلی قرار بگیرند.

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند

«مایک رالفز» (Mike Ralphs)، رئیس بخش فناوری دیجیتال در اپراتور خانه‌های اجاره‌ای فناوری‌محور «کوئینتین لیوینگ» (Quintain Living) گفت: دیوار‌های خانه‌های آینده می‌توانند ظاهر خود را با لمس شدن یا یک فرمان صوتی تغییر دهند. سطوح با استفاده از فناوری نانو و واقعیت افزوده می‌توانند رنگ‌ها، بافت‌ها یا حتی تصاویری را برای شخصی‌سازی کردن خانه نمایش دهند. همچنین، آن‌ها به عنوان صفحه‌های تعاملی برای ارتباطات مجازی یا نمایش اطلاعات عمل خواهند کرد.

پیش‌بینی‌های دیگر در مورد خانه‌های آینده، کمتر خوش‌بینانه هستند. به عنوان مثال، گزارشی که با عنوان «آینده‌پژوهی: خانه جدید در سال ۲۰۵۰» توسط بنیاد شورای ملی خانه سازی انگلستان» (NHBC Foundation) منتشر شده است، نشان می‌دهد که محل زندگی در آینده ممکن است تنگ‌تر باشد. براساس این گزارش، افزایش تعداد سالمندان و جوانانی که نمی‌توانند خانه را ترک کنند، بدین معناست که اسکان چندنسلی رایج‌تر خواهد شد.

رالفز معتقد است که روش‌های ساخت‌وساز ماژولار، کمک می‌کند تا ساختمان‌ها و حومه‌های آینده با تقاضا و الگو‌های تغییر طبقه سازگار شوند. وی افزود: رواج فزاینده روش‌های ساخت‌وساز ماژولار، امکان ایجاد سریع‌تر و پایدارتر خانه‌های اجاره‌ای را فراهم می‌کند و توانایی ساختمان‌ها را برای سازگاری با تغییرات رخ داده در نحوه زندگی ساکنان افزایش می‌دهد. برای مثال، ساختمان‌های آپارتمانی ماژولار اجازه می‌دهند که پیکربندی طبقات مطابق با تقاضای ساکنان، از خانه‌های یک‌خوابه به خانه‌های چهارخوابه تغییر کند.

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند

همچنین، رالفز معتقد است که فناوری‌های پیشرفته انرژی تجدیدپذیر مانند مواد جمع‌آوری‌کننده انرژی که در ساختار ساختمان و پنل‌های خورشیدی به کار رفته‌اند، ممکن است به این معنی باشد که خانه‌های آینده آنقدر کارآمد خواهند بود که برق را به شبکه برسانند.

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند

رالفز باور دارد که هوش مصنوعی در سراسر خانه‌های آینده وجود خواهد داشت. وی افزود: تا سال ۲۰۵۰، دستیاران هوش مصنوعی نیاز‌های ساکنان را پیش‌بینی و مصرف انرژی را مدیریت خواهند کرد. دستور‌های صوتی و سیستم‌های تشخیص حرکات، جایگزین دکمه‌های سنتی خواهند شد و خانه‌ها دارای سیستم‌های هوش مصنوعی شخصی‌سازی‌شده برای کمک کردن به کار‌های روزانه خواهند بود.

«ربکا آرمسترانگ» (Rebecca Armstrong)، مدیرعامل شرکت «میکینگ انرژی گرینر» (Making Energy Greener) گفت: خانه‌های آینده مملو از گیاهان و شاخ و برگ خواهند بود و حتی ممکن است بتوان مواد غذایی را در آن‌ها پرورش داد. پنل‌های خورشیدی به کاشی‌های خورشیدی روی سقف تبدیل می‌شوند. پنجره‌های خورشیدی نوآورانه، از نور خورشید برای تولید برق استفاده می‌کنند، پنجره‌ها را به منبع تولید انرژی تبدیل می‌سازند و بهره‌وری انرژی را در خانه‌های ما به حداکثر می‌رسانند.

تصاویر هوش مصنوعی از خانه‌ها در سال 2050,خانه های هوشمند

  • 21
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش