به گزارش برترین ها، خالکوبی نقش عمده ای در برخی جوامع ایفا می کند. برخی افرا از بدنشان به عنوان بوم هنری استفاده می کنند تا وضعیت، ایدئولوژی، داستان های به یادماندنی و .. خود را انعکاس دهند. در مورد قبیله تارو در چیتوان، شهری در نپال، خالکوبی زنان سه داستان مختلف دارد.
اولین داستان بسیار تکان دهنده بود. در دوره پادشاهی نپال، خانواده سلطنتی تابستان خود را در منطقه چیتوان می گذراندند. برای توقف آدم ربایی و سواستفاده از دختران، روند خالکوبی آغاز شد و دختران خالکوبی می شدند تا تغییر شکل دهند و برای مردان سلطنتی زشت به نظر برسند.
دومین داستان نیز به اندازه اولی جالب است. خالکوبی برای دختران در نوجوانی اجباری بود و اگر این کار را نمی کرد از خانواده و جامعه طرد می شد. او اجازه صحبت کردن، ازدواج نداشت و حتی مردم اجازه نداشتند چیزی که او لمس کرده باشد مثل غذا و اشیا را بگیرند و باید خالکوبی می شد تا مورد پذیرش مردمش قرار گیرد. سومین داستان درمورد زیبایی و زندگی پس از مرگ بود. هنگامی که یک زن می میرد با زیباترین شکل خود به بهشت می رود.
همه این داستان ها یک چیز را ثابت می کنند، هنر خالکوبی نقش مهمی در میان زنان این قبیله بازی می کرده است و باعث بقای آن ها در زندگی و حتی پس از مرگ می شده است.
- 19
- 1