دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۱ - ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۶۲۴
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

ویژگی هایی که نشان می دهد شما فرد خلاقی هستید!

انسان های خلاق,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
زندگی انسان‌هایی که خلاقیتی بالاتر از سطح متوسط جامعه دارند، به آن زیبایی و فریبندگی که فکر می‌کنیم نیست. برخی خصوصیات اخلاقی این افراد ممکن است واقعاً آزاردهنده باشد.

همه‌ی مردم دوست دارند خلاقیت داشته باشند. چرا؟ چه کسی دلش نمی‌خواهد با یک ایده‌ی فوق‌العاده جهان را تغییر دهد، پرفروش‌ترین رمان سال را بنویسد یا سازنده‌ی آهنگی باشد که تحسین همگان را برمی‌انگیزد؟ ولی سؤال دیگری هم مطرح است. شما فکر می‌کنید به‌عنوان یک فرد بسیار خلاق، زندگی عادی روزمره‌ای خواهید داشت؟

 

دستاوردهایی که از خلاقیت حاصل می‌شوند باشکوه، سودآور و فریبنده هستند؛ ولی مطالعات علمی نشان می‌دهند که زندگی افراد فوق خلاق، اغلب دشوارتر و مشکل‌تر از آن است که آرزویش را داشته باشید. وب‌سایت تحقیقاتی PsyBlog در پست اخیر خود می‌گوید افرادی که با رؤیاهای بزرگ و ایده‌های بزرگ خلاقانه به موفقیت می‌رسند، معمولاً خصوصیات دوست‌داشتنی و خوشایندی ندارند.

 

این خصوصیات اخلاقی ممکن است رئیستان را عصبانی کند، دوستانتان را برنجاند و حتی گاهی خودتان را هم آزار بدهد؛ ولی همه‌ی این موارد ارتباطی تنگاتنگ با خلاقیت دارند:

 

صحبت‌های نیش‌دار و طعنه‌آمیز

ممکن است صراحت و رک بودن برای شغل شما ضروری باشد؛ ولی تحقیقات علمی نشان می‌دهند که افراد باهوش و خلاق، اغلب با طعنه و کنایه حرف می‌زنند و برخلاف تصور، این ویژگی می‌تواند نشانه‌ای از موفقیت شغلی آینده‌ی شما باشد.

 

البته توجه کنید که روانشناسان می‌گویند افرادی که تیز و زهردار حرف می‌زنند، انسان‌های خلاق‌تری هستند و این بدان معنی نیست که این خصوصیات، عوارض جانبی خلاقیت باشند.

 

حواس‌پرتی

در نگاه اول، ناتوانی در تمرکز کردن اصلاً جالب و وسوسه کننده نیست. اما یافته‌های علمی می‌گویند حواس‌پرتی هم یکی از نشانه‌های خلاقیت است. محققان می‌گویند دستاوردهای خلاقیت در دنیای واقعی، با عدم انسجام فکری و ناتوانی در انگیزش آگاهی هوشیارانه، رابطه‌ی مستقیمی دارند.

 

بنابراین گرچه ممکن است ذهنیت آشفته، در تهیه و تنظیم گزارش‌های کاری شما را یاری نکند؛ ولی می‌تواند ایده‌های خلاقانه‌ای برای شما بیاورد که با اجرای آن‌ها پول خوبی به دست خواهید آورد!

 

بداخلاقی

شرکت‌ها همیشه می‌گویند که متمایل‌اند افراد خلاق را استخدام کنند؛ ولی وقتی محققان در پی آن برآمدند که حقیقت این ماجرا را روشن کنند، متوجه شدند که در واقعیت کارفرمایان علاقه‌ی کمتری به همکاری و تشویق افراد واقعاً خلاق دارند. علت این امر را تا حدودی در خلق‌وخوی بد مردم خلاق می‌توان جستجو کرد.

 

اخیراً محققان نروژی گروهی از موزیسین‌ها و هنرمندان بسیار خلاق را دور هم جمع کردند و با اجتماعی همسان از مردم عادی مورد مقایسه قرار دادند. آن‌ها متوجه شدند که افرادی که افکار پویا و ایده‌های تازه‌ای دارند، انسان‌های محتاط و عاقبت‌اندیشی نیستند؛  بلکه یک‌دنده و لجوج و تا حدودی عیب‌جو و ایرادگیرند.

 

نوسان احساسی

تحقیقاتی که در موارد قبل ذکر شد، همچنین نشان می‌دهند افرادی که بیشترین قابلیت‌های خلاقانه را دارند، دارای کمترین سطوح ثبات احساسات هستند. بنابراین اگر متوجه شده‌اید که اغلب یک دقیقه کاملاً و با تمام وجود می‌خندید و کمی بعد، کاملاً بی‌حس و کرخت یا دلسرد و بی‌انگیزه هستید، احتمالاً از سطح خلاقیت بیشتری نسبت به متوسط نرمال جامعه برخوردارید.

 

بحث با افرادی که با آن‌ها اختلاف‌ نظر دارند

آیا شما از معدود افرادی هستید که در جشن‌ها و مراسمی که همه ترجیح می‌دهند در مورد آب‌وهوا و فوتبال صحبت کنند، خودشان را درگیر مباحث اجتماعی روز می‌کنند؟ به خودتان تبریک بگویید! مسئله این نیست که شما می‌خواهید جمع را ناراحت و آشفته کنید، بلکه احتمال دارد شما خلاق‌ترین فرد گروه باشید.

 

 PsyBlog در گزارش خود می‌نویسد:

نوآوری‌ها از پیشرفت‌های کوچک، ترکیب ایده‌های مختلف در شرایط مختلف و البته خوش‌شانسی حاصل می‌شوند. بهترین کاری که می‌توانید برای افزایش خلاقیت انجام دهید این است که با افرادی صحبت کنید که با شما هم‌عقیده و هم‌نظر نیستند.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش