دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۲ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۶۲۳۷
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

ترسناک ترین زندان های جهان

جمع شدن خطرناک ترین ها در کنار هم می تواند شبیه یک کابوس باشد، اما به شرایطی بدتر فکر کنید، وقتی که این زندان ها شرایط سختی را داشته باشند، در آن زمان می توان گفت که آن تکه از زمین یک جهنم واقعی است، و جویی از خون که هرگز خشک نمی شود.

تصور کنید که خطرناک ترین مجرمان و تبهکاران دنیا در کنار هم جمع شوند، جمع شدن خطرناک ترین ها در کنار هم می تواند شبیه یک کابوس باشد، اما به شرایطی بدتر فکر کنید، وقتی که این زندان ها شرایط سختی را داشته باشند، در آن زمان می توان گفت که آن تکه از زمین یک جهنم واقعی است، و جویی از خون که هرگز خشک نمی شود.

 

در این گزارش با تعدادی از خطرناک ترین زندان های دنیا آشنا خواهید شد.

 

زندان بانگ کوانگ، تایلند

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

با زندان بانگ کوانگ تایلند آغاز می کنیم، با وجود این که ملقب به "هیلتون بانکوک" است، اما در حقیقت هیچ شباهتی با هتل ندارد. زندان بانگ کوانگ تایلند به شکنجه ی روزانه ی زندانیان شهرت دارد، شکنجه هایی که یک فرآیند روتین به شمار می روند. شرایط سخت و خطرناکی در بانگ کوانگ وجود دارد.

 

زندان ها به غایت کوچک هستند و ده ها زندانی درون هر یک از انها در کنار یکدیگر انباشته شده اند. زندانیان تازه وارد تا سه ماه با زنجیرهایی که به پاهایشان بسته شده تردد می کنند.

 

اما درباره ی غذا، جز از یک وعده ی غذایی اندک از برنج فراتر نمی رود، به همین دلیل زندانیان مجبورند با اموال و دارایی مخصوص خود غذا بخرند و همین کافی است تا فتیله ی جنگ و دعوا را درون زندان روشن کند. 

 

زندان جزیره ی ریکرز، ایالات متحده ی آمریکا

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

وقتی درباره ی خشونت و درگیری های منجر به قتل داخل زندان صحبت می کنیم، ستاره ی زندان جزیره ی ریکرز آمریکا می درخشد. ریکرز زندانی است که شاهد خشونت و درگیری های مداوم بوده است. زندانیان ریکرز حتی بی رحم ترینشان اعتراف کرده اند که هر لحظه بیم جان خود را دارند و می ترسند که کشته شوند.

 

ترس و وحشت از دیوارهای ریکرز می جوشد. ریکرز ۹ هزار زندانی و ۱۵۰۰ زندانبان دارد. این زندان آمریکایی به شرایط نامساعد معیشتی شهرت دارد تا جایی که بسیاری از انجمن های حقوقی دعاوی قضایی علیه آن ترتیب داده اند. ریکرز یکی از بدترین زندان های جهان و آمریکا است. 

 

زندان سن کوئنتین، ایالات متحده ی آمریکا

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

از ایالات متحده ی آمریکا همچنین زندان های دیگری هم در لیست بدترین زندان های جهان وجود دارد. زندان سن کوئنتین، قدیمی ترین زندان کالیفرنیا که در سال ۱۸۵۲ میلادی تأسیس شد و از آن زمان شاهد هزاران آشوب و درگیری های خشونت آمیز بوده که آخرین آن در سال ۲۰۰۶ میلادی بود؛ آشوب هایی که تا چند روز ادامه داشت و منجر به قتل چند زندانی و مجروح شدن ۱۰۰ تن دیگر گردید.

 

دلیل این موضوع اغلب اختلافات نژادی و تعلق داشتن به گروه های مختلف با سبک های تبهکاری ناهمگون بوده است. 

 

زندان آلکاتراز، ایالات متحده ی آمریکا

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

دوباره به فهرست زندان های آمریکا باز می گردیم و به یکی از مشهورترین زندان های تاریخ می رویم. زندان آلکاتراز که بر روی بلندی های جزیره ای به نام آلکاتراز و در نزدیکی شهر لوس آنجلس قرار دارد. این زندان میزبان خطرناک ترین مجرمین جهان بوده است.

 

زندانی برای ارتکاب جرائم برنامه ریزی شده و بدون برنامه. از جمله معروفترین حوادث زندان آلکاتراز به سال ۱۹۴۶ میلادی برمی گردد که صدها زندانی قصد داشتند تا از روی دیوارها و لا به لای حفاظ ها فرار کنند.

 

تلاش برای فرار منجر به برخوردهای خشونت آمیزی شد تا جایی که به آن لقب "نبردهای آلکاتراز" را داده بودند. در سال ۱۹۶۳ میلادی زندان آلکاتراز به دلیل بدنامی بیش از اندازه و هزینه های سنگینی که برای حکومت آمریکا داشت، بسته شد. از آن زمان تاکنون آلکاتراز به یک جاذبه ی گردشگری در آمریکا تبدیل شده است. 

 

زندان لاسابانیتا، ونزوئلا

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

زندان لاسابانیتا در ونزوئلا نه تنها در فهرست بدترین و بدنام ترین زندان های دنیا قرار دارد بلکه یکی از خونبارترین مکان های دنیا است، زیرا در طول دهه های مختلف شاهد خشونت هایی بوده که صدها زندانی را به کام مرگ کشیده است.

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

از جمله شدیدترین درگیری های لاسابانیتا به سال ۱۹۹۴ میلادی برمی گردد که ۱۰۸ زندانی کشته شدند. آخرین شرارت های خونین زندانیان به در سال ۲۰۰۰ میلادی بود که ۲۰۰ نفر کشته و ۶۲۵ نفر از زندانیان زخمی شدند. 

لاسابانیتا فقط گنجایش ۱۵ هزار زندانی را دارد، اما بیش از ۲۵ هزار زندانی در ان جای داده می شوند که از خطرناک ترین اشرار دنیا هستند. 

 

زندان گیتاراما، رواندا

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

به زندان گیتاراما "جهنم روی زمین" گفته می شود. دلیل آن بسیار روشن است. زندانی که فقط گنجایش ۵۰۰ نفر را دارد، هم اکنون ۶ هزار زندانی را در خود جای داده است.

 

مکانی کم وسعت با تعداد زیادی از زندانیان، آنها مجبورند در تمام وقت سرپا بایستند، این موضوع باعث خستگی، عفونت پاهاو ابتلای آنها به امراض و التهابات مختلف شده است، که گاهی برای نجات جان زندانیان مجبورند پای آنها را قطع کنند. 

 

زندان لاسانت، فرانسه

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 زندان لاسانت فرانسه در این فهرست قرار دارد. صدها مورد خودکشی در این زندان ها گزارش شده، دلیل ان شرایط سخت زندان است. می گویند داخل زندان لاسانت فرانسه یک ساختار ترتیبی و به نوعی یک  هرم قدرت بین تبهکاران وجود دارد. تبهکاران مخوف و قدرتمند در رأس هرم قدرت قرار دارند و ضعیف ها در قسمت پایین.

 

ضعیف ها در زندان لاسانت همیشه در حالتی از ترس و خوف مداوم قرار دارند. مدیریت زندان به دلیل شرایط حاکم اجازه می دهد تا فقط چهار ساعت از بندهای خود بیرون بیایند.

 

کاراندیرو، برزیل

 

ترسناک ترین زندان های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

پس از آنکه در جهنم بدترین زندان های دنیا قدم زدیم، اینک به بدترین کابوس دنیای تبهکاری قدم می گذاریم، زندان تأدیب و اصلاح کاراندیرو در برزیل، هر چند که نام تأدیب بر آن نهاده اند، اما تفاوت بین لقب کاراندیرو و واقعیت آن بسیار است.

 

این زندان شاهد درگیری های بسیار خونینی بوده است که بدون شک بدترین آنها به سال ۱۹۹۲ میلادی بازمی گردد، ۱۰۲ زندانی در  آن حادثه کشته شدند و در عین حال شرایط سخت بهداشتی و معیشتی را دارا بوده است. گفته می شود از هر پنج زندانی کاراندیرو یک نفر آلوده به ویروس ایدز گزارش شده و به این ترتیب نام کاراندیرو در فهرست بدترین زندان ها قرار گرفته است. 

 

tabnakbato.ir
  • 23
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
دروغه همش
خب چرا اوین رو نذاشتید
خب چرا اوین رو نذاشت...
خودت میری میبینیش خخخخخخخخ
خودت میری میبینیش خخ...
پرسپولیس لنگ
خب چرا اوین رو نذاشت...
فکر کنم به زندانهای نامبردهشده میرفتی اوین برات بهشته
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش