دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۱ - ۳۱ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۸۶۵۹
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

هزاران نفر در اینترنت خواهان نوشیدن مایع داخل تابوت ۲ هزارساله شدند (+تصاویر)

تابوت دو هزارساله,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
 در پی کشف یک مقبره و تابوت موجود در آن، موجی از شایعات در این مورد به راه افتاده و سرانجام باستان شناسان، این تابوت را بازکرده و محتویات داخل آن را موردمطالعه قراردادند. هم‌زمان با این موضوع، هزاران نفر در اینترنت خواهان نوشیدن مایع داخل تابوت شده‌اند.

حدود دو هفته پیش یک مقبره باستانی ساخته‌شده از سنگ گرانیت سیاه‌رنگ در کشور مصر کشف شد. این مقبره در حین کاوش‌های مناطق ساحلی شهر اسکندریه شناسایی‌شده و در آن، یک تابوت سنگی به طول ۱۰ فوت در حدود ۳ متر به دست آمد که تاریخ آن به دوره حکومت بطالسه در مصر و حدفاصل سال‌های ۳۰۵ تا ۳۰ پیش از میلاد بازمی‌گردد. این تابوت در حدود ۲ متر ارتفاع داشته و وزن آن نیز حدود ۳۰ تن تخمین زده می‌شود.

 

کارشناسان هنوز نمی‌توانند به‌طور دقیق اعلام کنند که این تابوت به چه کسی تعلق داشته و امیدوارند به کمک مطالعه اشیا داخل تابوت، هویت این فرد را کشف و شناسایی کنند. برخی از باستان شناسان احتمال می‌دهند که این تابوت سنگی به یکی از مقامات بلندمرتبه در سلسله بطالسه تعلق داشته باشد. در این قبر علاوه بر تابوت سنگی فوق‌الذکر، یک سردیس مرمری هم کشف‌شده است که احتمالاً چهره فرد دفن شده در آرامگاه را نشان می‌دهد. گفته می‌شود این تابوت سنگی، بزرگ‌ترین تابوتی است که در سایت‌های باستانی شهر اسکندریه کشف‌شده و طی روزهای گذشته بسیاری از مردم در مصر و سایر کشورها درباره نفرین فراعنه و خطرات احتمالی باز کردن این تابوت، هشدار داده بودند.

 

بر اساس گزارش‌های منتشرشده در این رابطه، هیچ شیطان و نفرینی در این تابوت وجود نداشته و در داخل آن سه اسکلت تقریباً سالم به دست آمد که احتمالاً به سربازان مصر باستان تعلق دارد. نکته عجیب و غیرعادی این تابوت، وجود مایعی سرخ‌رنگ و غلیظ است که اسکلت‌های فوق در داخل آن شناور بودند. این کشف عجیب موجب بروز شایعات و واکنش‌های مختلفی در دنیای مجازی شده است.

 

یکی از عجیب‌ترین و غیرعادی‌ترین این واکنش‌ها، درخواست عده زیادی از مردم برای امتحان کردن مزه این مایع سرخ‌رنگ و نوشیدن آن بود. در همین رابطه یک پتیشن و نامه درخواست تهیه‌شده که در آن نوشته‌شده است: «ما باید مایع قرمز داخل تابوت سیاه‌رنگ نفرین‌شده را به شکل نوعی نوشیدنی انرژی‌زای کربنی بنوشیم تا بتوانیم قدرتش را پذیرفته و درنهایت بمیریم!»

 

در پی انتشار این مطلب، وب‌سایت Live Science سؤال بسیار مهمی را مطرح کرده است که برفرض اگر واقعاً کسی از این مایع سرخ‌رنگ داخل تابوت دوهزارساله بنوشد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

به گفته پرفسور رولف هالدن (Rolf Halden)، میکروبیولوژیست مرکز محیط‌زیست و مهندسی بهداشت دانشگاه ایالتی آریزونا، نوشیدن این مایع نمی‌تواند کار عاقلانه‌ای محسوب شود. این پژوهشگر به امضاکنندگان درخواست فوق؛ اعلام کرد قطعاً با نوشیدن این مایع تهوع‌آور نه‌تنها قدرتی جادوئی به دست نمی‌آورید بلکه خود را در معرض خطرات بسیار جدی قرار خواهید داد.

 

تابوت دو هزارساله,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

خوردن آب‌های گندیده به‌هیچ‌عنوان کار عاقلانه‌ای نیست و قدمت و این مایع هیچ تأثیری در خطرات آن ندارد. باید توجه داشت مایعاتی این‌چنینی که چندین جسد در داخل آن پوسیده‌شده‌اند، دارای میزان زیادی باکتری و عوامل دیگر بیماری‌زا هستند که قطعاً برخی از آن‌ها خطرناک هستند و می‌توانند موجب مرگ انسان شوند. از سوی دیگر تخم میکروب‌ها می‌توانند در بافت‌های مرده برای هزاران و حتی میلیون‌ها سال باقی بمانند که این موضوع خطر بالقوه دیگری به شمار می‌رود. درهرصورت اگر واقعاً کسی بخواهد این مایع را بنوشد، بهتر آن را ابتدا به‌طور کامل استریل کرد. وی همچنین اعلام کرد در صورت داشتن یک میلی‌لیتر از این مایع، می‌تواند آن را در آزمایشگاه خود به‌طور کامل آنالیز کرده نتایج آن را رسماً اعلام کند.

 

در خاتمه لازم به توضیح است که طی چند ساعت اولیه ایجاد این پتیشن و درخواست اینترنتی، بیش از ۱۵۰۰ نفر آن را امضا کرده‌اند.

 

sinapress.ir
  • 20
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
به نظرم نیازی به آزمایش این مایع نیست. مایع درون تابوت فرایندی شبیه تولید نفت را طی کرده بنابراین کاملا می تواند مشابه نفت باشد.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش