سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۸ - ۲۵ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۶۴۴۴
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

رازهایی که برخی از کشورهای جهان آن ها را پنهان می کنند!

ما تا به الان درباره ی هر کشور و مقصدی که در سرتاسر جهان برای شما صحبت کردیم، اشاره به جاذبه ها، فرهنگ و آداب و رسوم، تاریخ، مناطق طبیعی و شهری و خلاصه هر چیز که یا شما را به رفتن به آن مقصد علاقه مند کند و یا به کمک شما در سفر به آن مقصد خاص بشتابد را در اختیارتان گذاشته ایم اما امروز می خواهیم برای شما، حقایقی درباره ی کشورهای جهان بگوییم که حتی خودشان از بیان آن ها خجالت زده می شوند!

البته به نظر می آید که این حقایق برای آن ها سخت است وگرنه خواهید دید که در بعضی از موارد ممکن است برای شما خنده دار هم باشند. برای این که حقایقی درباره ی کشورهای جهان را بازگو کنیم.

 

برخی از کشورهای جهان رازهایی دارند که فاش شدنش باعث خجالت آن ها می شود!

 

آلمان

به هر حال این که آلمانی ها درباره ی شخصیت آدولف هیتلر و سری جنگ های جهانی اول و دوم همیشه احساس شرم و خجالت از جهانیان را می کنند که دیگر گفتن ندارد اما به هر حال در زمینه ی حقایقی درباره ی کشورهای جهان اگر بخواهیم این بحث را پیش بگیریم، به حقایق جالبی خواهیم رسید که حتی از خودِ شخص هیتلر هم برایشان شرم آورتر است.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

آلمانی ها بسیار شرم آور می دانند تا کسی در میان جمع، بینی خود را با صدای بلند پاک ننماید و این را نشانه ای از معذب بودن فردی که این کار را نجام داده، می دانند! آلمانی ها در واقع در هر جا که باشند این کار را با سر و صدای فراوان انجام می دهند و بر عکس این کار برایشان مصداق خجالت زدگی است. آلمانی ها مصرف بیش از حد آب را کاری اشتباه و تقریبا گناهی نابخشودنی می دانند و از این که در جهان به عنوان اسراف کار معروف شوند، شرم دارند.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

آن ها برای صرفه جویی در مصرف آب، ظرف های خود را در هنگام شستن بدن این که شیر آب را باز بذارند، با کف مایع شستشو برمی دارند و بعد از آن که آب آن خشک شد، با دستمال کف را برداشته و آن را خشک می کنند و یا حتی در هنگام حمام کردن برای این که آب زیادی مصرف نکنند، دوش حمام را در دست می گیرند. البته یکی دیگر از افتخارات نا معقول آلمانی ها در طول سال های یعنی از بین سال های دهه ی ۱۹۳۰ تا ۱۹۷۰ میلادی، افرادی که مبتلا به بیماری های روانی بودند و یا حتی کولی ها را استریل می کرده اند.

 

چین

در این که چینی ها آن قدر دست به ساخت و ساز هر چیزی و کشف های مختلف زده اند و همچنین ظرفیت های گردشگری در کشورشان آنقدر بالاست که حتی استانداردهای این صنعت را جا به جا کرده اند، شکی نیست اما شاید باورتان نشود که دولت چین از رفتار شهروندانش در کشورهای دیگر خجالت می کشد و فکر می کند که مردمش رفتار در خارج از مرزهای کشورشان را به عنوان یک توریست حرفه ای بلد نیستند.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

شاید برایتان جالب و یا حتی غیر قابل باور باشد اما این نارضایتی به حدی پیش رفت که دولت چین در نهایت مجبور شد تا جزوه‌ های آموزشی گردشگری در اختیار شهروندان خود قرار بدهد که آنان با مطالعه ی آن در نهایت بدانند که چگونه باید در خارج از کشور خود رفتار کنند!

 

نیوزیلند

کشور نیوزیلند بسیار کشور زیبایی است و از نظر قوانین و رفاه اجتماعی در سطح بالایی از استانداردها قرار می گیرد. اما با تمام ویژگی های مثبتی این کشور و جدای همه ی جذابیت هایی که این کشور دارد باید به شما بگوییم که این کشور از ۲ مسئله واقعا در سطح جهانی خجالت زده است و به همین علت در لیست حقایقی درباره ی کشورهای جهان جای گرفته است. مورد اولی که نیوزیلندی ها درباره ی آن واقعا گیج شده اند که به آن افتخار کنند و یا از آن خجالت زده باشند این است که پرنده ی ملی آن ها یعنی کیوی، قادر به پرواز کردن نیست!

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

پرنده ی کیوی دارای پنج گونه پرنده ی مختلف است که هیچ کدام از این ۵ گونه قادر به پرواز نیستند و این ویژگی با این که مختص به پرنده ای است که افتخار محیط زیست کشور نیوزیلند به شمار می رود اما با این حال توانایی پرواز را ندارد.

کیوی از نظر اندازه ی جثه، هم قد و قواره ی یک مرغ اهلی است و بزرگ ‌ترین اندازه ی تخم گذاری را در مقایسه با اندازه بدن در میان تمامی پرندگان جهان دارد. می رسیم به دومین موردی که نیوزلندی ها از آن خجالت زده هستند؛ شاید باورتان نشود اما آمار خشونت خانگی در نیوزیلند بالا است و این در میان مردم موجب خجالت است.

 

اسپانیا

اسپانیای جالب و زیبا از این که در لیست حقایقی درباره ی کشورهای جهان و در بخش شرم آورترین ها قرار بگیرد نتوانسته است که گذر کند زیرا به طور مثال اسپانیایی ها از گاوبازی، سنت معروفشان اصلا احساس افتخار را دریافت نمی کنند.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در واقع با این که یکی از نمادها و القاب اسپانیایی ها گاوبازی و ال ماتادور بودن آن هاست اما با این حال، با توجه به این که حیوان و انسان هر دو در طول این بازی ممکن است دچار صدمات خطرناکی شود که منجر به مرگ می شود، دیگر احساس خوبی ندارند و واقعا دیگر برای آن ها نه تنها مایه ی افتخار نیست بلکه باعث شرمشان نیز می شود.

 

جدای از گاوبازی، واقعیتی دیگر نیز وجود دارد که اسپانیایی ها از آن خجالت می کشند این است که در بخشی از تاریخ این کشور در طی قرن های ۱۵ و ۱۶ میلادی، واقعه ای به نام کنکیستادور به وقوع پیوست. در این بازه ی زمانی سربازان و کاشفان اسپانیایی در سر فکر فتح تدریجی بخش بزرگی از قاره ی آمریکا و نواحی آسیایی اقیانوس آرام را در سر داشتند. آن ها در این زمان، سرزمین های بسیاری را فتح کرده و تحت فرمان امپرطوری اسپانیا در آوردند.

 

استرالیا

استرالیا از آن جمله کشورهایی است که اگر به صورت تصادفی به شما بگویند که در این کشور حقایقی وجود دارد که باعث شرم و خجالت مردمش می شود شاید باورتان نشود اما باید به شما بگوییم که این مسئله حقیقت دارد و همین حقایق خجالت آور، استرالیا را در لیست حقایقی درباره ی کشورهای جهان قرار داده است.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

به هر حال استرالیایی ها سال هاست که از این مورد خجالت می کشند که هم در تاریخ کشور خودشان و در تاریخ جهان باید این مورد را ذکر کنند و با آن کنار بیایند که روزی روزگاری افراد بومی این کشور مجبور شده اند که کشور خود را ترک کنند و در سراسر دنیا پخش شوند زیرا کشورشان آن ها را نمی خواسته است!

 

 

حقیقتی دیگر که استرالیایی ها از ان واقعا شرمنده هستند این است که ارتش کشور استرالیا در سال ۱۹۳۲ میلادی تنها در برابر ۲ عدد شترمرغ شکست خورد! در واقع جنگی که تحت فرماندهی سرگرد جرج پیرس و با استفاده از تجهیزات توپخانه ی سلطنتی استرالیا به راه افتاد، تنها در برابر ۲ شترمرغ بالغ شکست خورد و این خاطره ی تلخ را برای میلیون ها استرالیایی به جای گذاشت.

 

هند

سرزمین هند را اگر بخواهیم در لیست حقایقی درباره ی کشورهای جهان و خلاصه خجالت آوران دسته بندی کنیم دستمان باز است و در حالت کلی یک مطلب جداگانه برای بیشتر رسم و رسوم های آنان اختصاص دهیم ولی نکته ای که این جا درباره ی آن می خواهیم صحبت کنیم این نیست که رسم و رسومات عجیب هندی ها چیست بلکه این است که از بین این همه رسوم عجیب و غریب کدام یکی از آن ها حتی باعث خجالت خود آن ها شده است.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در طبقه ی اجتماعی هندی ها، سیستم طبقه بندی وجود دارد که همانند هزاران سال پیش آن ها را به طبقات اجتماعی مختلف دسته بندی می نماید و همین طبقه بندی، زیاد برای آن ها خوش آیند نیست. با این که این سیستم در سطح جامعه ی کلان هند منسوخ شده است اما در گوشه و کنار هند هنوز هم وجود دارد.

 

برزیل

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

همه ی حقایقی درباره ی کشورهای جهان که وجود دارد، لزوما حقایقی با مفهوم عجیبی نیست بلکه می توانند حتی شامل موارد جالب و خنده داری هم باشند. به طور مثال کشور برزیل که همه آن را مهد فوتبال جهان می دانند، تنها از یک حقیت رنج می برد و بیانش در سطح بین الملل برایش مایه ی خجالت می شود؛ شکست این تیم در برابر تیم ملی کشور آلمان در مرحله ی نیمه نهایی جام جهانی سال ۲۰۱۴ میلادی است. این شکست در شرایطی اتفاق افتاد که هم تیم ملی برزیل و هم تیم ملی آلمان از بخت های اول قهرمانی در جام جهانی فوتبال بودند.

 

بلژیک

کشور بلژیک از ان دسته کشورهایی است که بسیار با نظم و قانون است و کم و انگشت شمار پیش می آید که خللی در راه اعمال قوانین همیشگی این کشور پیش بیاید اما شاید باورتان نشود که اداره ی این کشور در طول مدت ۲ سال، بدون هیچ حکومتی بوده است و همین باعث شده ایست تا بلژیک یکی از اعضای لیست حقایقی درباره ی کشورهای جهان قرار بگیرد.

 

راز کشورهای جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

با این که مردمن بلژیک به این مسئله هیچگونه افتخاری نمی کنند و بلکه احساس برعکسی نیز داشتند، می توان گفت که اوضاع این کشور با زمانی که حکومت واقعا در آن مستقر بوده است، تفاوتی نداشت.

 

 

bartarinha.ir
  • 25
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
درباره ایران هم میشه از اختلاسها و دزدیها نوشت که همیشه پنهان هست
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش