سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۶۳۴۱
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

رفتارهای عجیب و جنجالی یهودیان افراطی

رفتار یهودیان افراطی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این عکس، یکی از عجیب ترین رفتارهای ناشی از انگیزه های دینی صِرف است. این گروه از یهودیان وابسته به یهودیان حسیدی هستند که عکسشان در یکی از فرودگاه ها گرفته شده. آنها چیزی شبیه چشم بند زده اند و این طور که به نظر می رسد، گویی حرکتی برای اجتناب از دیدن هر زنی است که احتمالاً لباس غیر موقّر و پوشش نامناسب به تن دارد.

 

یکی از مخاطبان سایت «ردیت»، این عکس ها را از فرودگاه منتشر کرده است. عکس منتشره توانست در مدت اندکی با واکنش های متعدد بسیاری در فضای مجازی روبه رو شود. بسیاری از مردم از چنین رفتاری ابراز شگفتی کرده اند و برخی دیگر فرصت را مغتنم شمردند تا تصاویر مشابهی را از تجارب این چنینی منتشر کنند. عکس هایی که نشان می داد چنین رفتارهایی در میان یهودیان یاد شده از آنچه تصورش را می کنیم شایع تر است.

 

رفتار یهودیان افراطی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

بنا بر این گزارش، در سال ۲۰۱۳ میلادی، مرد یهودی افراطی در یکی از هواپیماها دیده شد که خودش را کامل با کیسه پلاستیکی شفافی در طول سفر هوایی پوشانده بود، تا اگر هواپیما از بالای گورستانی عبور کرد، خود را از مردگان مصون بدارد.

 

رفتار یهودیان افراطی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

 

گفته می شود، این مرد یکی از کاهنان کوهن یهودی، از نسل کاهنان قدیم در سرزمین های اشغالی بوده است. این کاهن هر گونه ارتباط با اموات را حرام اعلام نموده است. برای مثال رفتن به گورستان ها حتی پرواز هواپیما بر فراز گورستان نیز از دیدگاه او حرام است.

 

او برای دوری از مردگان و نجات خود از این شرایط بحرانی یا به عبارتی دیگر (بن بست) سخیف، چنین کاری کرده است. این کاهنان از روشی جنجالی استفاده کرده و خود را کامل با کیسه های پلاستیکی پوشانده اند تا بین خود و آلودگی های محیط یک حائل و مانع ایجاد کنند.

 

آنچه چنین رفتاری را جنجالی تر می کند، مغایرت آن با معیارهای سلامت است، حتی اگر کاهنان بتوانند کمربندهای ایمنی داخل هواپیما را ببندند از دستیابی به ماسک اکسیژن عاجز خواهند ماند، و در شرایط غیرمترقبه هم نمی توانند واکنش سریع و مؤثری داشته باشند. جای سؤال است که آنها از طریق این پوشش پلاستیکی چگونه نفس می کشند، زیرا از نظر کاهنان هر سوراخ و روزنه ای در این پلاستیک اثرات آن را خنثی و حائل بین آنها و آلودگی های محیط را ملغی می سازد؟!

 

رفتار یهودیان افراطی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

در سال ۲۰۱۵ میلادی، اتفاق جنجالی مشابهی رخ داد، وقتی که مردی یهودی، حاضر نشد کنار یک زن بنشیند، دلیل این موضوع نداشتن قرابت با زن بود. این زن لورا هایوود نام داشت و در سفر هوایی از سان دیگو ایالات متحده به لندن می رفت و روی صندلی وسطی نشسته بود. مرد یهودی کنار پنجره و همسر لورا روی صندلی کنار راهرو هواپیما نشسته بود. مرد یهودی از نشستن کنار لورا سر باز زد، زیرا باورش او را از نشستن کنار لورا بازمی داشت، لورا هم کوتاه نمی آمد زیرا چنین برداشت کرده بود که رفتار کاهن برآمده از تبعیض جنسی و سوگیری علیه زنان است و این اتفاق باعث شد، سفر هوایی با تأخير مواجه شود.

 

برخی یهودی ها اغلب در چنین شرایطی رفتارهای عجیب و جنجالی از خود بروز می دهند. برای مثال یک مرد یهودی حسیدی در هواپیما نمی خواست کنار یک زن بنشیند و حتی برای بیان خواسته اش با آن زن حرف هم نمی زند. برای مدت زمانی طولانی همه منتظر بودند ببینند چه اتفاقی می افتد که در نهایت خود زن گفت: من جایم را عوض می کنم.

 

نتیجه اینکه بر اساس تعالیم مذهبی آیین یهود، کاهنان برای جلوگیری از ابطال طهارت و خلوصشان، هیچگاه نباید وارد قبرستان شوند و یا از قبرستان عبور کنند. کاهن این عکس هم برای جلوگیری از آلودگی عبور از قبرستان و ابطال طهارت، خود را در یک کیسه پلاستیکی محصور کرده بود و همچنین حضور کاهنین در محل های عمومی که جنس زن و مؤنث در آن وجود دارد نیز حرام است.

 

tabnakbato.ir
  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
به هر حال آدمی همینه دیگه
يهودي هاي خرافاتي و کثيف. يهودي ها ضد اخلاقن
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش