دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۴ - ۰۹ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۱۷۸
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

عادات عجیب « غذاخوردن» مردم دنیا

آداب غذاخوردن در جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها
شیوه های مختلف طبخ غذا، به عنوان نمادهای هرجامعه ای شناخته می شود، آداب و رسوم مردم هنگام صرف غذا هم در کشورهای مختلف، متفاوت است.

 نکته جالب تر این که رفتارهای معمولی مانند افزودن نمک، امتناع از کشیدن غذا، خوردن سبزیجات با چنگال و... در بعضی فرهنگ ها اصلا پذیرفته نیست و رفتار ناشایست مهمان تلقی می شود. بهتر است این عادات را بشناسید تا اگر روزی به یکی از این کشورها سفر کردید، مشکلی پیش نیاید:

 فرانسه؛ پنهان نکردن دست ها

 زیر میز غذا هنگام حضور سرمیز غذا، حتی اگر غذا هم نمی خورید باید هر دو دست روی میز باشد؛ البته نه به هر حالتی! اگر از قاشق و چنگال استفاده نمی کنید یا لیوانی در دست ندارید، ساعد و انگشتان دست را روی میز بگذارید و مراقب باشید هرگز آرنج تان روی میز نباشد. البته این رسم در انگلستان اصلا پذیرفته نیست و زمانی که منتظر غذای اصلی یا دسر هستید، دست ها باید روی زانوها باشد.

 

آلمان؛ تکه کردن سیب زمینی

 فقط با چنگال اگر غذای شما حاوی سیب زمینی پخته است، آن را با کارد برش نزنید! زیرا این تصور را ایجاد می کند که سیب زمینی کاملا پخته نیست. آلمانی ها معتقدند سیب زمینی را باید با چنگال تکه و نرم کرد تا بهتر به سس آغشته شود.

 اسپانیا؛ حضور در کنار دوستان

تا تمام شدن غذادعوت دوستان اسپانیایی را برای صرف غذا بپذیرید اما اگر زودتر غذا را تمام کردید، هیچ توجیهی برای ترک میز نخواهید داشت. شما باید کنار دوستان بمانید، قهوه یا دسر میل کنید، با هم گپ بزنید و همه با هم میز را ترک کنید.

 مصر؛ استفاده نکردن از نمکدان

اگر در مصر به مهمانی دعوت شدید، بهتر است از افزودن نمک به غذا چشم پوشی کنید. این رفتار معمولی به صاحبخانه نشان می دهد که او در آشپزی حرفه ای نبوده و نتوانسته است غذایی باب ذائقه شما تهیه کند و قطعا از این کار شما رنجیده  شده است.

 ژاپن؛ هورت کشیدن سوپ

برخلاف این که صدای دهان هنگام غذاخوردن برای ما پسندیده نیست اما ژاپنی ها سوپ و نودل را درست مانند بچه ها هورت می کشند و از صدای آن اصلا ناراحت نیستند. البته این رفتار فقط درباره این غذاها دیده می شود و هنگام صرف غذاهای دیگر باید مراقب بود.همچنین هنگام غذاخوردن با مردم سرزمین آفتاب تابان، اگر دیدید که لیوان دوست شما خالی است، وظیفه شماست که برای او نوشیدنی بریزید. این رفتار نشان دهنده توجه آن ها به یکدیگر است.

 ونزوئلا؛ تاخیر اجباری

سروقت رسیدن به مهمانی را نشانه خوش قولی می دانیم اما زمانی که در ونزوئلا به مهمانی دعوت می شوید، این عادت را کنار بگذارید. در واقع مردم این کشور، رسیدن به موقع مهمان برای صرف غذا را نشانه پرخوری و بی صبری برای شکم چرانی می دانند. مشابه چنین فرهنگی در یونان نیز دیده می شود.

 مراکش؛ غذاخوردن با دست

اگرچه تا چند دهه قبل، غذاخوردن با دست رفتاری عادی و مرسوم در بیشتر جوامع بود اما امروزه با کاربرد گسترده قاشق و چنگال، این نوع غذاخوردن، بی ادبانه تلقی می شود. ولی در کشور مراکش هنوز این عادت کاملا پسندیده است و حتی غذا با دست در مهمانی ها برای همه سرو می شود. البته فقط باید غذا را با دست راست خورد.

 

چین؛ احترام به سالمندان

چینی ها هنگام صرف غذا منتظر می مانند تا نخست بزرگ ترهای خانواده غذا را شروع کنند  یا دست کم به جوان ترها تعارف کنند. براساس یکی از باورهای کهن، هنگام صرف ماهی، آن را  برنمی گردانند تا گوشت همه قسمت ها را بخورند زیرا این کار را نماد بدشانسی می دانند.

 تایلند؛ استفاده نکردن از چنگال

هنگام صرف غذا، نباید لقمه ها را با چنگال به دهان برد و باید تنها از چنگال در کنار قاشق استفاده کرد. قاشق و چنگال پس از سفر پادشاه این کشور به اروپا در سال ۱۸۹۷ به فرهنگ غذایی تایلند وارد شد و پیش از آن مردم با دست غذا می خوردند. چاپستیک نیز تنها برای صرف غذاهای چینی کاربرد دارد.

نویسنده : مریم سادات کاظمی| مترجم

khorasannews.com
  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش