محاسبات رویترز بر اساس دادههای رسمی نشان میدهد تاکنون دستکم ۲۰ هزار نفر در آسایشگاههای انگلیس و ولز در اثر شیوع کروناویروس جان باختهاند.
به گزارش ایسنا، براساس دادههای دفتر آمار ملی انگلیس (ONS)، در هشت هفته تا اول ماه مه ۳۷ هزار و ۶۲۷ نفر در آسایشگاهها و مراکز مراقبتی به دلایل مختلف در انگلیس و ولز جان باختند.
با مقایسه میانگین مرگ و میر هفتگی در این مراکز در مدت مشابه طی پنج سال اخیر، رویترز محاسبه کرده است که مرگ و میرهای اضافه بر میانگین در انگلیس و ولز و طی سال جاری میلادی بیش از ۱۹ هزار و ۹۰۰ مورد بوده است.
این روش مقایسهای را بهترین روش تخمین اثر یک بیماری همهگیر بر افزایش مرگ و میرها میدانند.
این ارقام به تازگی پس از گزارش هفته گذشته رویترز که دستکم ۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد مرگ و میر بیشتر را محاسبه کرده بود، بهروزرسانی شده است.
این آمارها موارد مرگ و میر زیاد در مراکز مراقبتی اسکاتلند و همچنین افراد ساکن این مراکز را که به بیمارستان منتقل شده و در آنجا جان خود را از دست دادهاند، در نظر نگرفته است.
با عبور شمار قربانیان کروناویروس در بریتانیا از ۴۰ هزار نفر که بیشترین شمار قربانیان این ویروس در اروپا محسوب میشود، انتقادها به بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور بیشتر شده است. آمارهای انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی در این آمارها در نظر گرفته شده است.
آمارهای منتشر شده از سوی دفتر آمار ملی انگلیس و ولز، شمار مرگ و میر رسمی بریتانیا را تا تاریخ ۳ ماه مه میلادی ۳۸ هزار و ۲۸۹ نفر اعلام کرده است.
از آن زمان، براساس آخرین دادههای روزانه دستکم ۲۲۵۱ نفر در اثر بیماری کووید-۱۹ در بیمارستانهای انگلیس فوت کردهاند و آمار مرگ و میر واقعی در روز سهشنبه را به بیش از ۴۰ هزار نفر رساندهاند.
این آمارها نشان میدهد بریتانیا به نسبت دیگر کشورهای جهان یکی از بیشترین شمار قربانیان کروناویروس را به خود اختصاص داده است. این آمارها فشارهای وارد بر نخست وزیر انگلیس را بیشتر کرده است.
این دادهها یک روز پس از آن ارائه شد که جانسون برنامه تدریجی برای بازگشایی مجدد انگلیس را ضمن توصیه به استفاده افراد از ماسکهای خانگی اعلام کرد.
بنا بر گزارش رویترز، این در حالی است که رهبران اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی به مردم خود اعلام کردند که توصیهها و برنامههای جانسون تنها برای مردم انگلیس بوده و مردم این کشورها باید همچنان در خانههای خود مانده و قرنطینه خانگی را ادامه دهند.
یونیسف: مرگ احتمالیِ روزانه ۶۰۰۰ کودک به دلیل پیامدهای کرونا
یونیسف هشدار داد: احتمال مرگ روزانه ۶۰۰۰ کودک در جهان به دلیل پیامدهای شیوع کروناویروس وجود دارد.
به گزارش ایسنا، یونیسف اعلام کرد: به دلیل تاثیرات شیوع کروناویروس بر خدمات معمول بهداشت و درمان ممکن است طی شش ماه آینده روزانه ۶۰۰۰ کودک بر اثر عوامل قابل پیشگیری جان خود را از دست بدهند.
بروز اختلال در خدمات مراقبتی و بهداشتی از مادران و کودکان در جهان از قبیل برنامههای تنظیم خانواده، وضع حمل، مراقبتهای پس از زایمان و واکسیناسیون ممکن است به فوت ۱.۲ میلیون کودک زیر پنج سال دیگر طی شش ماه آینده منجر شود.
بنابر اعلام یونیسف این آمار پیش بینی شده علاوه بر ۲.۵ میلیون کودکی است که هر شش ماه و پیش از پنج سالگی در سطح جهان جان خود را از دست میدهند. این شرایط میتواند تهدید کننده پیشرفتهایی باشد که طی یک دهه در راستای پیشگیری از مرگ و میر کودکان بدست آمده است.
به گزارش روزنامه گاردین، در گزارش این سازمان آمده است: همهگیری بیماری کووید ۱۹ با پیامدهای قابل توجهی برای زندگی تمامی افراد همراه است اما بدون شک این بیماری بزرگترین و فوریترین بحرانی در جهان است که کودکان از جنگ جهانی دوم با آن روبرو بودهاند.
- 14
- 1