ب گزارش مهر به نقل از دیلی میل، این سیارک «کامو اوالوا (Kamo oalewa)» نام دارد و ۵ سال قبل کشف شد، ولی تحلیل نورهای منعکس شده از این صخره فضایی ۱۹۰ فوتی نشان می دهد از موادی مشابه مواد معدنی تشکیل شده که در نمونه سنگ های ماه وجود دارد که در مأموریت های آپولو ناسا به زمین ارسال شده اند.
گروهی از محققان دانشگاه آریزونا این پژوهش را انجام داده اند. آنها هنوز نمی دانند این صخره فضایی از ماه جدا شده زیرا تاکنون هیچ سیارک شناخته شده دیگری که از ماه باشد، رصد نشده است.
البته ممکن است این سیارک خرده آوار ناشی از برخورد یا تجزیه گرانشی یک جسم بزرگتر طی برخورد نزدیک با زمین و ماه (Moon) باشد.
یک سرنخ دیگر از گذشته این سیارک، مدار آن به شمار می آید که مشابه مدار زمین با اندکی کجی است.
به گفته رنو مالهوترا، یکی از مؤلفان پژوهش و استاد علوم سیاره ای دانشگاه آریزونا و رهبر بخش تجزیه و تحلیل مداری این پژوهش، کامو اوالوا شبیه دیگر سیارک (Asteroid) های نزدیک به زمین نیست. او در این باره می گوید: «بعید است یک سیارک نزدیک به زمین بطور خود به خود به مداری شبه ماهواره ای مانند کاموئوالوا حرکت کند. البته سیارک برای مدتی طولانی در این مدار نمی ماند. ما تخمین می زنیم سیارک حدود ۵۰۰ سال قبل وارد این مدار شده و احتمالاً ۳۰۰ سال آینده را در همین مدار بماند.
سیارک مذکور در سال ۲۰۱۶ میلادی با کمک تلسکوپ PanSTARRS کشف شد و قطر آن بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ فوت تخمین زده می شود. کامو اوالوا فقط به مدت چند هفته در ماه آوریل از زمین قابل رصد خواهد بود.
- 9
- 4