چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۲۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۸۳۳
نجوم و فضا

آوی لوب:تا ۲ سال دیگر تصویر باکیفیتی از فرازمینی ها خواهیم داشت!

اشیای پرنده ناشناس,فضاپیماهای بیگانه
پروفسور" آوی لوب" که سابقه ای طولانی در اظهار نظر در مورد فرازمینی ها و یوفوها دارد، در جدید ترین ادعای خود مطرح نموده است که میتوان یک تصویر با وضوح بالا از یک یوفو را ظرف دو سال آینده دید.

به گزارش ایسنا، بنظر میرسد پروفسور" آوی لوب"( Avi Loeb) تا هنگامی که جامعه علمی، تحقيقات در خصوص اشیای پرنده ناشناس( یوفوها) را جدی نگیرد، آرام نخواهد گرفت.

این استاد جنجالی دانشگاه" هاروارد" در گفتگو ای جدید با" گاردین" بیان کرد که امکان دارد تنها چند ماه تا دیدن نخستین تصویر به میزان کافی با جزئیات و واضح از فرازمینی ها فاصله داشته باشیم تا شواهد غیرقابل انکاری ارائه کنیم که مشاهداتی که گاه به گاه گزارش شده است، همان یوفوها و فضاپیماهای بیگانه هستند.

وی می گوید، قصد دارد طی دو سال آینده با کمک یک گروه بزرگ از دانشمندان و شبکه گسترده ای از دوربین ها و تلسکوپ ها، یک" تصویر با وضوح بالا" از اشیای پرنده ناشناس ثبت کند.

" لوب" در ماه ها و سال های اخیر به علت ادعاهای مطمئن خود در مورد وجود تمدن های بیگانه با فناوری پیشرفته، توجه عمومی زیادی را به خود جلب کرده است. سال گذشته او" پروژه گالیله" را تأسیس کرد که هدف آن ارائه شواهدی برای اثبات فناوری بیگانگان با ساخت شبکه ای جهانی از تلسکوپ ها، دوربین ها و رایانه ها است که به او و تیمش اجازه می دهد یوفوها را بررسی کند.

اعلان" پروژه گالیله" اندکی بعد از آن صورت گرفت که پنتاگون تصاویری از فیلم های منتسب به یوفوها را در سال گذشته از طبقه بندی محرمانه خارج کرد و برای عموم مردم منتشر کرد. در آن زمان " لوب" بیان کرد:آنچه در آسمان خود می بینیم، چیزی نیست که سیاستمداران یا پرسنل نظامی باید آنرا تفسیر کنند، برای اینکه آنها بعنوان دانشمند آموزش ندیده اند و این به عهده جامعه علمی است که آن را بفهمند.

در صورتیکه چه وزارت دفاع آمریکا( پنتاگون) اقدام به تأسیس یک دفتر مخصوص برای بررسی این پدیده های هوایی ناشناس نموده است ، ولی بنظر میرسد " آوی لوب" بعنوان عضوی از جامعه علمی، این کار را مسئولیت دانشمندان می داند و نگاه خوش بینانه ای به انجام این کار توسط دولت ندارد. 

" لوب" همچنین بخاطر نظرات عجیب خود در خصوص " اوموآموآ"( Oumumua) نخستین جرم میان ستاره ای که توسط تلسکوپ ها رصد شده و شبیه به یک سیگار برگ است، توجهات را به خود جلب کرد. وی در مصاحبه ای در سال ۲۰۲۱ ادعا کرد که تعدادی از دانشمندان به شکل خصوصی با او تماس گرفته اند و گفته اند با ادعاهای او مبنی بر اینکه" اوموآموآ" امکان دارد یک کاوشگر ساخته شده توسط فرازمینی ها باشد، موافق هستند ، اما با این حال، از ترس اینکه این موافقت به شغل و جایگاهشان لطمه می زند، آنرا علنی نمی گویند.

اکنون این فیزیکدان دانشگاه" هاروارد" می گوید که می خواهد با ارائه شواهد جدید برای اثبات فن آوری بیگانگان از طریق" پروژه گالیله"، یک تغییر تکان دهنده در درک عمومی از بیگانگان ایجاد کند.

" لوب" در مصاحبه جدید خود با گاردین بیان کرد:من واقعاً می خواهم نسل بعدی آزاد باشد تا در مورد این مسئله بحث کند و به بخشی از جریان اصلی تبدیل شود. امید من این است که با گرفتن تصویری با وضوح بالا از چیزی غیرعادی یا یافتن شواهدی برای آن که در یکی دو سال آینده کاملاً امکان دارد ، این روند را تغییر دهیم.

" پروژه گالیله" که توسط" لوب" راه اندازی شده، از تیمی متشکل از ۱۰۰ دانشمند تشکیل شده است. به گفته او، اولین تلسکوپ این پروژه، تابستان امسال از پشت بام رصدخانه کالج هاروارد شروع به کار خواهد کرد. این تلسکوپ شامل دوربین های فروسرخ، یک حسگر رادیویی، یک حسگر صوتی و یک مغناطیس سنج است که به صورت ۲۴ ساعته به فعالیت خواهد پرداخت.

" شیء ناشناس پرنده" که به صورت مخفف" UFO" نامیده می شود و در زبان فارسی به آن" بشقاب پرنده" هم گفته می شود، اصطلاح رایج برای هر پدیده هوایی است که علت آن نمی تواند به آسانی یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود. نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا که در سال ۱۹۵۲ این اصطلاح را ابداع کرده است ، در ابتدا اصطلاح" یوفو" را به اشیایی که پس از بررسی دقیق توسط محققان متخصص ناشناخته باقی می مانَد، اطلاق کرد. هر چند امروزه اصطلاح یوفو اغلب برای توصیف هرگونه منظره ناشناخته که توسط ناظر گزارش می شود، استفاده می شود.

فرهنگ عامه غالباً اصطلاح یوفو را به عنوان یک مترادف برای فضاپیمای بیگانگان استفاده می کند. بعضی از پژوهشگران در حال حاضر ترجیح میدهند برای جلوگیری از سردرگمی و باورهای نادرستی که به دنبال اصطلاح یوفو می آید، از اصطلاح عام تر" پدیده ناشناس هوایی"( UAP) استفاده کنند. براساس مطالعات، اکثر یوفوهای مشاهده شده اجسام متداولی مانند هواپیما، بالن یا اجسام نجومی ازقبیل سنگ آسمانی یا سیارات درخشان هستند. همچنین درصد کمی از گزارش های مشاهده یوفوها جعلی است. تنها درصد کمی بین ۵ تا ۲۰ درصد از گزارش های مبنی بر رؤیت یوفوها را می توان به طور مشخص در طبقه" اشیای ناشناس پرنده" به مفهوم دقیق آن قرار داد.

" لوب" به گاردین بیان کرد:ما راهی را می رویم که تاکنون طی نشده است، بدین ترتیب امکان دارد نتیجه غیرمنتظره ای منتظر ما باشد که هیچ کس دیگری آنرا نیافته است، برای اینکه آن راه را نرفته است.

بسیاری از افردی که به وجود یوفوها باور ندارند، استدلال می کنند که در دنیایی که پر از کاربران دارای گوشی های هوشمند است که در کسری از ثانیه آماده اند تا وقایع مختلف و عجیب و غریب را با دوربین خود ثبت کنند، ما تاکنون باید فیلم های دقیق تری از یوفوها می دیدیم.

حالا" لوب" در واقع قصد دارد با نگاه کردن به آسمان از نقاط مختلف کره زمین به صورت ۲۴ ساعته به این بحث پایان دهد. در صورتیکه او و گروهش موفق به ارائه داده های قانع کننده شوند، جهان ناگهان باید تحقیقات در خصوص یوفوها را بسیار جدی تر بگیرد و آغاز کند و آن مأموریت طراحی شده برای رسیدن به" اموآموآ" با استفاده از فن آوری بادبان خورشیدی نیز ممکن است به ناگهان به سرعت تکمیل شود.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش