ابعاد غول پیکر سیاره مشتری همیشه برای ستاره شناسان و محققان یک راز بوده و حالا گمانه زنی های جدید و عجیبی در این زمینه مطرح شده است.
به گزارش فارس به نقل از اسلش گیر، رویدادهای هولناک طبیعی میتوانند در اجرام اسمانی نیز اتفاق بیفتند و یکی از این رویدادها مربوط به بلعیدن سایر سیاره ها و سیارک ها (Asteroid)توسط مشتری است که آنرا به غولی عظیم مبدل کرده است.
به گفته محققان، شواهد جمع آوری شده از کاوشگر جونو- همراه با اندازهگیری هایی که قبلاً توسط فضاپیمای گالیله انجام شده بود- نشان می دهد سیاره مشتری (Jupiter) ممکن است از روشی غیرمنتظره ای به اندازه عظیم فعلی خود رسیده باشد: خوردن سیارات کوچک تر.
مشتری یک غول گازی است، اما کاملاً از گاز تشکیل نشده است. این سیاره دارای مقداری جرم سیاره ای است که در پشت جو شدید منظومه طوفانی به وسعت ۱۰۰۰۰ مایل پنهان شده و برای قرن ها بیداد کرده است. محققان این نظریه را مطرح می کنند که در حالیکه مشتری هنوز در حال رشد بود، مواد سیاره ای دیگر را در اطراف خود جذب کرد که به آن اجازه داد تا به بزرگ ترین سیاره در کل منظومه شمسی تبدیل شود. به طور خلاصه، این امکان وجود دارد که مشتری بسیار بزرگ شده باشد زیرا سیارات کوچکتر را قورت داده، در حالی که پوشش جوی آن هنوز در حال تکمیل بوده است.
با این حال، انتظار نداشته باشید که مشتری بزودی شروع به بلعیدن بقیه توده های شناور مجاور خود کند. بر اساس بررسی های سازمان ناسا، این سیاره تقریباً چهار میلیارد سال قبل در محل کنونی مستقر شد و از آن زمان تاکنون در مدار خود در حال گردش بوده است.
- 15
- 1