ساکنان نقاط مختلف جهان دیروز شاهد نور درخشانی بودند که از فراز زمین گذشت. این نور در حقیقت فضاپیمای لوسی بود که در نخستین سالگرد ماموریتش در فضا، از فاصله ۲۲۰ مایلی (۳۵۰ کیلومتری) زمین گذشت.
به گزارش مهر به نقل از نشریه پیپل، روز گذشته ساکنان نقاط مختلف جهان شاهد نور درخشانی بودند که بر فراز زمین گذشت. اما این یک ستاره دنباله دار نبود. این نور در حقیقت فضاپیمای لوسی سازمان ناسا بود که در اولین سالگرد ماموریتش در فضا، از فاصله ۲۲۰ مایلی (۳۵۰ کیلومتری) سطح زمین گذر کرد.
به گفته ناسا لوسی در ساعت ۷:۰۴ دقیقه بامداد به وقت محلی از بالای غرب استرالیا و اقیانوس آرام گذشته و قابل رصد بوده است.
این فضا پیما (Spacecraft) در مسیر خود برای بررسی سیارک های تروژانی است که دور مشتری مدار می زنند.
ریچ برنز مدیر برنامه لوسی در مرکز پرواز فضایی گدارد ناسا در این باره می گوید:طبق برنامه اولیه قرار بود لوسی از فاصله ۳۰ مایل نزدیک تر نسبت به مسافت فعلی از کنار زمین گذر کند. اما هنگامیکه مشخص شد احتمالاً مجبور شویم در وضعیتی ماموریت را انجام دهیم که فقط یکی از پنل های خورشیدی باز شده، تصمیم گرفتیم مقداری از سوخت را ذخیره کنیم تا فضاپیما در ارتفاعی بالاتر از کنار زمین گذر کند و در نتیجه احتمال ایجاد چالش در نتیجه نیروی گرانش اتمسفر زمین روی پنل های خورشیدی کاهش می یابد.
لوسی برای گذر از کنار زمین باید از منطقه ای مملو از ماهواره ها و زباله ها عبور می کرد. این بدان معنا است که فرایندهای خاصی باید انجام می شد تا از بروز هرگونه تصادف خسارت بار جلوگیری شود.
روز گذشته لوسی برای اولین بار از کنار زمین گذشت و در کل قرار است ۳ بار از کنار سیاره خاکی بگذرد.
فضاپیمای لوسی بخش اصلی از ماموریتی ۹۸۱ میلیون دلاری است که در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی به فضا ارسال شد. هدف این مأموریت ۱۲ ساله بررسی سیارک های تروژان است که هنوز تحقیقی درباره آن ها انجام نشده است.
- 11
- 5