به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه دیلی میل، این تراشه های کوچک که به اندازه یک دانه برنج هستند، از فناوری 'ارتباط حوزه نزدیک' (NFC) استفاده می کنند که همانند فناوری استفاده شده در کارت های اعتباری غیر تماسی است.
این تراشه ها که RFID نام دارند، زیر پوست دست کار گذاشته می شود و از لحاظ بیولوژیکی خطری ندارد. زمانی که تراشه توسط یک ابزار خواننده اطلاعات در چند سانتی متری آن فعال می شود، داده های اندکی از طریق امواج الکترومغناطیسی میان این دو ابزار جریان می یابد.
این ایمپلنت ها 'منفعل' هستند به این معنی که حاوی اطلاعاتی هستند که دستگاه های دیگر می توانند آنها را بخوانند اما خود قادر به خواندن اطلاعات نیستند.
در ماه ژوئن، اپراتور قطار سوئد اعلام کرد که حدود ۱۰۰ نفر برای پرداخت هزینه سفر خود از این میکروتراشه ها استفاده می کنند، اما در یک مصاحبه جدید با بی.بی.سی مشخص شد که اکنون حدود ۳ هزار نفر در سوئد کاربر این سرویس هستند.
مسافرانی که این میکروتراشه را در دست خود دارند می توانند بلیت خود را به طور مستقیم به درون این ابزار لود کنند.
سپس متصدی قطار با استفاده از تلفن همراه تراشه را می خواند تا تایید کند که مسافر هزینه سفر خود را پرداخته است.
اما این فناوری مسائلی را نیز در مورد امنیت و ورود به حریم خصوصی به دنبال دارد زیرا از داده های تولید شده می توان برای ردیابی افراد استفاده کرد.
با این حال ایمپلنت های میکروتراشه دستاورد جدیدی در سوئد نیست و گفته می شود که هم اکنون حدود۲۰ هزار نفر در این کشور از این ابزارها برای ورود و خروج به ادارات و حتی برای پرداخت هزینه غذا استفاده می کنند.
مترجم: درنا محمدیان
- 12
- 6